copears 3 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Prva jakna sa kosturom je za jesenje vreme nema protektore, druga rupicasta sa protektorima jako malo su nosene, neostecene u izuzetnom stanju!!!Velicina je Xl ja sam 186 i imam 95kila i ok su!Uz jakne na prodaju ide LOUS pojas, stitnici protiv vetra na kolena se lepe,slem Shiro idealan za suvozaca,i rukavice Wind stop IXS! cena:100e za sve nema parcanja nema cenkanja!!! 065/5656-110 Pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan sanduce ti puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisao sam ovo...sutra dolazim u bg da pokupim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan prodato sve gospodinu iznad ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...