Katarina* 5 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i naša policija,dobila moto-presretace. U pitanju su motori Benelli 1130 i V-strom. Imali smo privilegiju Abdullah100k i ja da vidimo deo prerade motora,nadam se da cu moci u ponedeljak ili vec sutra da ubacim i snimak dorade. Zandari ce biti u civilu ,a boje motora su zeleni i sivi.Na njima su kamere, skrivene rotacije i jos po nesto. Ni jedan od motora nece imati serijski motor. Trenutno se traze sto ludji vozaci-zandari, a startovace od sledeceg petka. Evo i nekih slika fabričkih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se traze sto ludji vozaci-zandari, a startovace od sledeceg petka. Je`l se ovo znaci da ce voziti u Fila papucama,shorcevima i sa suncanim naocarima na zadnjaka. ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se samo da li će ovo povećati bezbednost ili ludorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6082 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ;D Jedva cekam da rashoduju ove Benelije, motor koji je kao umetnicko delo. Samo jos da imam vezu i da to bude u sledecih 20 godina, dokjos mogu da ga vozim ;D. Mada, svakog cuda za tri dana. Ajde, Suzane ce jos i da odrzavaju, ima i delova, ali, Beneliji su egzotika, skupi i tesko "nalazljivi" delovi. A i koliko znam, ovde ni jedan majstor nije detaljno upoznat sa njima. Sve u svemu, Beneliji su cudan izbor /kad ne smem da napisem da mislim da je neko drpio pare da bi ih uvalio policiji, posto bi to bila politcka tema/. A i upadljivij/prepoznatljivijii su nego neki R1, CBRRRR, Nindza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan E, svasta se ovde desava. I cemu ce to da sluzi, hoce li oni jednog dana da me jure ( mene ili bilo koga ) da bi me snimili ili u stilu western filmova da me zaskoce i obore s motora. I kako ja da znam da je to stvarno pandur u civilu pa da mu kulturno stanem, ili da pomislim da je neki pozer koji hoce da se trka... Mnogo nelogicnosti u svemu tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Smesno je da ce nekog da jure,al ce bar panduri da uzivaju posteno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce samo da snimaju za pocetak... uskoro ce se priznavati snimak na sudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce samo da snimaju za pocetak... uskoro ce se priznavati snimak na sudu Da upravo tako. Prate, snimaju,upale rotaciju..i dobar dan, vi ste to i to i td...Pokazu snimak,nema vise papira..Sigurno se nece trkati. Nadam se da ce sutra biti i filma i pravih informacija o radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne razumem izbor. Benelli taj agregat trpa gde stigne i uz pomoc elektronike iz njega izvuku cak i preko 160KS.To naravno "neko" posle treba da prenese na asvalt Suzuki mi je vise kao patrolni.Taman i da ga napucaju,mislim da od njega nikad ne moz' da bude trkac.Koga li ce s' njime da presrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam SVE sto doprinosi bezbednijem i kvalitetinijem saobracaju u nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce samo da snimaju za pocetak... uskoro ce se priznavati snimak na sudu Pa sta ce im takvi zverovi samo za snimanje, a tih 160 ks mislim da mnogo kosta. Veci efekat bi imala dva normalna motora od po 60 - 75 ks a manje kostaju i jeftiniji su za odrzavanje od te egzotike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce se Beneli sklapati u Kragujevcu sa Zastavom 10 ;D ;D ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da, zovu ga ZENELI. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo kako komsije Slovenci razmisljaju o bajkerima..Najbrze stizu do povredjenog a ne nas kombiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je vec pametno.Dobro misle komse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da,organizovali su i žandar-moto bajk skup.Dolazili su momci iz cele Evrope. Ima par slika u temi moto-skupovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 26, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Konacno! Nadam se samo da ce im u redovan radni zadatak spadati: saobracaj u svakom smislu a ne samo motoristi. Nema bolje pozicije s koje policajac moze uociti rizicne vozace (bilo cega) nego sto je to motor u pokretu. S druge strane, kad se to malo procuje, vozaci automobila ce u svakome od nas "videti" potencijalnog policajca u civilu. Imajte u vidu da 90% ucesnika u saobracaju ne razlikuje skuter od motora a kamoli da ce da razlikuje benelija od mog transalpa. Sve i da ih je dvojica na ceo Beograd ako to bude lepo razglaseno, verujem u pozitivne efekte po bezbednost svih nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo privilegiju Abdullah100k i ja da vidimo deo prerade motora,nadam se da cu moci u ponedeljak ili vec sutra da ubacim i snimak dorade. Ko to radi, bas me interesuje? Nesto mi dosadila moja sirena... ;D ps znam da nije dozvoljeno ali ko pita ne skita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan evo kako komsije Slovenci razmisljaju o bajkerima..Najbrze stizu do povredjenog a ne nas kombiiii Cak i pravi izbor motora!Varadero! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo sta misle da postignu sa ovim motorima...da me stignu opet nece moci,da im stajem jer upale rotaciju, nisam lud....sve u svemu bacene pare na toliko skupe motore. Mislim da ce u prvoj sezoni samo povecati broj nesreca jer ce direktni ucesnici biti bas oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Budemo videli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan S druge strane, kad se to malo procuje, vozaci automobila ce u svakome od nas "videti" potencijalnog policajca u civilu. Imajte u vidu da 90% ucesnika u saobracaju ne razlikuje skuter od motora a kamoli da ce da razlikuje benelija od mog transalpa. Ako stvarno bude ovako, ja farbam ATX-a u sivo-zelenu kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce njih bas boleti uvce da jure motoriste, ali mogu da pojure neka kola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa sa tim tarabama za 2godine rada u policiji nece moci ni nekog r a od 600cm da stignu,,,,, ali opet s druge strane nije lose da ih malo vozaci auta izudaraju i ispresecaju, pa ce biti drugacija situacija i po nas u saobracaju, ;) mislim dA CE vise kaznjavati vozace auta nego nas,sto i nije tako lose ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan izbor je blago receno katastrofalan,ne mogu da verujem do koje mere ide bezobrazluk u ovoj zemlji... 1.pa varadero naravno ili 2.sam mu naziv kaze - interceptor za otvorene puteve... zasto miso ne reci,koliki li je bio procenat za ovaj benelli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...