GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jutro, Amsterdam, cekam na semaforu za lijevo... Presao sam vec 59,2 km i ostalo mi je jos nekih 800 metara do firme. Avenija na kojoj sam ima na toj raskrsnici ukupno 10 traka, 3 za pravo i po jedna za lijevo i desno, u oba smjera. Ja sam u lijevoj, uz desnu ivicu trake, cekam iza jednog auta (bakica), ne znam zasto (inace uvijek stanem prvi). Pali se zeleno, bakica ne krece. Ja je zaobidjem s desne strane i krenem lijevo preko raskrsnice. Zeleno gori vec sigurno 4-5 secundi. Taman krenem razvlaciti drugu, kad mercedes iz suprotnog smjera nalece (kroz crveno) i vrijeme pocinje da se broji u milisekundama. On zabada prednji kraj do samog asfalta, ja vidim da nema sansi da stanem, dizem desnu nogu, da mi je ne smrska, kontam kako da letim i pun gas. Vrijeme ponovo ide normalno. Nisam mogao da vjerujem da sam prosao. Iako je kocio kao manijak, proletio je kao djule iza mene. Da me potrefio, skenjo bi me katastrofalno. Sreca da je kocio, te mi dao taj extra nanosekund. Svakog dana, pa i ovog, prolazi puno auta tako kroz crveno, ali ih sve na vrijeme vidim. Ovaj put me skenjala bakica sa svojim ne kretanjem i odvukla mi paznju, samo na kratko, dovoljno da predjem tih 20 metara vjerujuci u zeleno.....u koje inace nikad ne vjerujem. Nema opustanja drustvo! Moze skupo da kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Uff, dobro si prosao! A sto se ostalog tice, valjda smo svi naucili: nikada ti nije dovoljno zeleno i nikada nemas prednost!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 25, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, to u Holandiji lik prošao na crveno koje mu se upalilo 5 sekundi ranije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan U jbte, ovo je baš bilo Ža dlaku (dlakicu) šinko.... šta dalje reći ??? Ma to te dačmeni mrze pa poslali lika da te skenja ! (bolje da se malo našalim nego u bedak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Za dlaku baš ,, ni ja ne vjerujem zelenom , aj sad kad je okej obrni turu za sve poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Septembar 25, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se prosle nedelje takodje desila "za dlaku" situacija, najgora od kad vozim. Idem krivudavim putem koji je slabo opterecen saobracajem, nigde nikoga. Nizem krivine jednu za drugom , ulazim u desnu krivinu i negde na pola krivine vidim auto ide prema meni SKROZ u mojoj traci, bukvalno do ivice. Ja u prilicnom nagibu, lagano kocim, ne smem jace, bezim uz desnu ivicu, racunam pomerice se i imam mesta za prolaz, ali ne... nastavlja covek svojom putanjom direktno na mene. Na par metara od mene krece da se pomera, bukvalno sam prosao na milimetar pored auta, vec sam video kako ga udaram. Ljudi, ja sam se ziv usro, morao sam da stanem na par minuta da se priberem, sav sam se tresao. I sada mi nije jasno sta je trazio uz svoju levu ivicu puta u sred krivine i zasto se nije pomerio kad me je video.... da sam vozio auto umesto motora, ne bi stigao da se skloni, bio bi direktan sudar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ček, to u Holandiji lik prošao na crveno koje mu se upalilo 5 sekundi ranije??? Mozda je bio neki Srbin gastarbajter....ali s druge strane, kad bih tako rezonovali, onda bi Srbi ovdje vec odavno imali neki SAO Juzni Amsterdam, ili tako nesto. ;D Da ne grijesim dusu, zna da se desi da dodjem do posla i nazad, a da ne vidim nikog da je prosao kroz crveno. Ovo jutros mi je vec drugi put da sa semafora krenem, prodjem raskrsnicu, onda iza mene prodje jedan kroz crveno, pa tek onda ostali iz moje kolone. Samo sta sam prvi put na vrijeme snimio kamikazu, na vrijeme odvrnuo gas i prosao bez trzanja. @aca-pn Mozda mu je pozlilo, ili je englez, ili nema mozga....nikad se ne zna, ali kad te zvekne, zveknuo te. Sto se tice pribiranja, ja sam jutros bio totalno izgubljen. Okrenuo sam se i posao za njim. Naravno nisam ga nasao, ali sam udario ramenom u retrovizor od kombija koliko sam se bio izgubio. Najpametnije je upravo stati i pribrati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @GhostMile, ovo je dokaz da su i Nederlandci ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan chukaj u drvo jedno 5 min i pusti bakice da ispitaju teren pre tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ GhostMile Ma to si ti uletio u MATRIX zonu. ;D Sva sreca da se tako zavrsilo,nedo bog vise takvih situacija. :o A bakutanere pusti ispred sebe,da ociste minsko polje. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bakice dok ociste, proslo radno vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima dana kada pola ljudi zaboravi kako se vozi.. dal je mesec il retrogradni merkur... kad provalim da su poludeli, kvacilo druga i oci ko sarme... a zbog takvih situacija je dobro imati vecu kubikazu, zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima dana kada pola ljudi zaboravi kako se vozi.. dal je mesec il retrogradni merkur... kad provalim da su poludeli, kvacilo druga i oci ko sarme... a zbog takvih situacija je dobro imati vecu kubikazu, zlu ne trebalo... Da li je casa polu-puna ili polu-prazna? Ja kazem, ima dana kad ljudi voze normalno, dal je mjesec ili retrogradni merkur...kad provalim da su normalni, kvacilo druga i oci ko sarme... nesto tu nije u redu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jutro, Amsterdam, cekam na semaforu za lijevo... Presao sam vec 59,2 km i ostalo mi je jos nekih 800 metara do firme. Avenija na kojoj sam ima na toj raskrsnici ukupno 10 traka, 3 za pravo i po jedna za lijevo i desno, u oba smjera. Ja sam u lijevoj, uz desnu ivicu trake, cekam iza jednog auta (bakica), ne znam zasto (inace uvijek stanem prvi). Pali se zeleno, bakica ne krece. Ja je zaobidjem s desne strane i krenem lijevo preko raskrsnice. Zeleno gori vec sigurno 4-5 secundi. Taman krenem razvlaciti drugu, kad mercedes iz suprotnog smjera nalece (kroz crveno) i vrijeme pocinje da se broji u milisekundama. On zabada prednji kraj do samog asfalta, ja vidim da nema sansi da stanem, dizem desnu nogu, da mi je ne smrska, kontam kako da letim i pun gas. Vrijeme ponovo ide normalno. Nisam mogao da vjerujem da sam prosao. Iako je kocio kao manijak, proletio je kao djule iza mene. Da me potrefio, skenjo bi me katastrofalno. Sreca da je kocio, te mi dao taj extra nanosekund. Svakog dana, pa i ovog, prolazi puno auta tako kroz crveno, ali ih sve na vrijeme vidim. Ovaj put me skenjala bakica sa svojim ne kretanjem i odvukla mi paznju, samo na kratko, dovoljno da predjem tih 20 metara vjerujuci u zeleno.....u koje inace nikad ne vjerujem. Nema opustanja drustvo! Moze skupo da kosta. Znaci ti si u ADamu, dobro, sada se necu osecati usamljeno kada vezem ladju, i vidim marsovce na transalpu! Ma da ja nisam imao slicnih problema, ali sam barem tri puta mogao da izgubim glavu. Sta da radim, nisam navikao na toliko bicikala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti neki mornar, pa svratis po nekad ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti neki mornar, pa svratis po nekad ili... Da, mornar! Radim Amsterdam- Budimpesta - Amsterdam vec tri godine!!! Bas sam juce krenuo iz Peste, a u Amsterdamu cu biti 10., 11. i 12.oktobra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan [Da, mornar! 'Ća je pusta kara u mornara!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takvu situaciju i izvukao koleno , ali me je potrefio u rezervoar. Palac desne ruke je pri iskakanju sa motora ostao gde je bio i rezultat Benediktov prelom. 7 puta su mi ga namestali tj. lomili. Ali zato i dan-danas zna da se ukoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Benediktov prelom Kad ovo gugluješ ne dobije se ništa. Šta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Benediktov prelom Kad ovo gugluješ ne dobije se ništa. Šta je to? izlomljen i ukocen palac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbt zajebano žao mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Benediktov prelom Kad ovo gugluješ ne dobije se ništa. Šta je to? Prelom u blizini zgloba, pa sam imao extenziju spoljasnu kroz falangu gornju i zato se smicao palac X puta pa pri tom shebao omotac tetive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 29, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sama noga otisla u vis...prepala se valjda ;D, ali neka, dobro je to. Za sta ti je zapeo palac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan [Da, mornar! 'Ća je pusta kara u mornara!! HE, HE, HE!!! Nastavak znas!!! Ne da se ljutis!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sama noga otisla u vis...prepala se valjda ;D, ali neka, dobro je to. Za sta ti je zapeo palac? Za hebl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...