jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Borbeni?! Može neka slika? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo mada ovo je sa neta......cek da iskopam domace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti Džokse ovaj beli prslučak...Tušta i tma džepića...Baš onako borben!...A za enduro i oranje dušu dao,ovaki BEO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima vaki ko beli ali voze boje?Lepo bi se slagao na koznate pantalone ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dobar ti Džokse ovaj beli prslučak...Tušta i tma džepića...Baš onako borben!...A za enduro i oranje dušu dao,ovaki BEO! Vidim ja da to nema ni malo razumevanja.....ovo je za SNEG......ide ZIMA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A jel ima vaki ko beli ali voze boje?Lepo bi se slagao na koznate pantalone ;D Ujedaj,ujedaj!...Aaajoooj što obožavljem off-topic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa.. ocu ja jedan borbeni ali maskirni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14683 Napisano Novembar 13, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Aaaaaaaaa.. ocu ja jedan borbeni ali maskirni sad si odustao od koze, ne znas de si sklonio bic i lisice? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zna gde su lisice ali je zaboravio gde je kluc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo i domaca radinost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko KALAUZ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A jel ono u desnom cosku ide uz prslook?Dobro bi mi doslo onako "sluzbeno" kao argument za idiote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo zainteresovanim da kazem da su prsluci kod mileta dragica znacajno jeftiniji od onih u army shopovima, i chini mi se da su po kvalitetu slichni ako ne i isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14683 Napisano Novembar 13, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan a sad samo ja da kazem na otpadu u temerinu je bilo da se nadje robe od mileta dragica ispod cene. navodno sa greskom. ako znate nekog iz temerina neka dzoks ode da pogleda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit sa malim prepravkama http://www.armyequipment.com/proizvod.php?idP=107 a ovakav licno posedujem i razmisljam se o prekrajanj http://www.armyequipment.com/proizvodi.php?id=47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U armi-shop-u u Sarajevskoj su 'vaki ranci od 3-6.5 'iljade domacih. Ja danas pazario nesto sitnica za moj prslook i smislio sam kako cu da ga sastavim : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Posle jos malo jurcanja po gradu i malo merkanja i prekrajanja, evo sta sam dobio veceras : Ostalo je jos da sutra stavim ringlice kod "Cece" u Zemunu, fiksiram rubove i boje i stavim jos resica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos dve varijante rasporeda : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni sajt manuglica je imao 156 poseta od 7. novembra. Nadam se da ce novi sajt imati jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to samo ja ne mogu da udjem na Mangulicarski forum ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jel to samo ja ne mogu da udjem na Mangulicarski forum ili...? Ne možem ni ja...Mora da se glavešine nešto sigraju oko Update-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Strpljnja gospodo....msn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14683 Napisano Novembar 30, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Jel to samo ja ne mogu da udjem na Mangulicarski forum ili...? Ne možem ni ja...Mora da se glavešine nešto sigraju oko Update-a. ni ja. znao sam a ce popovi da sj.bu nesto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Strpljnja gospodo....msn strpljivi smo mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...