Jump to content

Moto Zajednica

pomoc i predlog za izlet

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Posto se sezona prilicno priblizila kraju, razmisljao sam sa svojom lepsom polovinom da napravim neku voznjicu sutra. Gledao sam sve moguce sajtove koje ste predlozili ali nisam uspeo da nadjem nesto bas bas zanimljivo. Milsili smo da voznja ne bude duza od 150km u jednom pravcu (ja sam iz SAPCA). Moze da dodje u obzir obilazak nekog manastira ili etno sela samo da nije Fruska gora u pitanju jer sam na tu stranu isao mnogo puta. Kaona je jedna od opcija ali nisam nasao neko zanimljivo mesto za rucak u blizini. Ako je neko bas zaludan pa hoce da pomogne nek napise neki svoj predlog.Takodje su dobrodosli i svi zainteresovani za voznju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ako nisi bio na Soko Gradu kod Ljubovije, to nije losa tura. Od Koviljace do Ljubovije je nesto losiji asfalt ali nije strasno. Ujedno, ta deonica ide pored Drine pa imas lijep pogled. Ali sta ti ja pricam, znas ti to i sam. Posle Malog Zvornika prema Ljuboviji ima sjajan restoran "Drinski raj", u Culinama ako se ne varam, u sjajnom ambijentu pored Drine. To je nekih 120km ako se ne varam, pa se uklapa u plan.

Ako nisi bio na Soko Gradu kod Ljubovije, to nije losa tura. Od Koviljace do Ljubovije je nesto losiji asfalt ali nije strasno. Ujedno, ta deonica ide pored Drine pa imas lijep pogled. Ali sta ti ja pricam, znas ti to i sam. Posle Malog Zvornika prema Ljuboviji ima sjajan restoran "Drinski raj", u Culinama ako se ne varam, u sjajnom ambijentu pored Drine. To je nekih 120km ako se ne varam, pa se uklapa u plan.

hvala druze,jako zanimljiv predlog,verovatno vec i prihvacen....ako ima zainteresovanih iz okoline neka se jave...krece se sutra izmedju 10h i 11h

A sta kazes za  http://www.etno-selo.com/

Ja vec duze vremena nameravam da posetim, pa bih voleo da neko izvidi teren :)

za ovo nemas greske,nesto najlepse sto sam video. sve je full od ambijenta do klope a i cene su prihvatljive. Jedino sto sutra ne idem tamo jer nemam ovlascenje za motor jer sam ga skoro kupio pa da me neko ne cima na granici.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja