Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupujem novi motor, 125cc ali ne znam koji da kupim... Pogledao sam neke, ali mi je najvise zapala za oko Cagiva Mito... Mozete li da mi kazete koji je motor najbolji od 125cc, ali ne skuter... Interesuje me da bude dobar, izdrzljiv, a ne da mi svaki drugi dan bude kod majstora... Kazite mi nesto vise o Cagivi Mito, koje je godiste najbolje... Kupio bih motor do 2000-2100 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta hoces hoces li enduro ili R motor.........ako uzimas enduro najbolje bi bilo da uzmes HONDU VARADERO 125.................ona ti je nekih 2000-2002 eura.........naravno ne nova........ako uzimas R motor onda uzmi HONDU NSR ili APRILIJU RS.........CAGIVA MITO se dosta kvari........kako hoces to ti je moje misljenje.......ja sad treba da kupim nekog endurasa pa gledam ili varadero 125 ili yamahu tdr 125........... poz.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj varadero mi se svidja... mozes li da mi kazes nesto vise o njemu... kolika mu je max brzina, koliko trosi, koliko cilindra ima i to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=354&Itemid=38 sve o malom Varaderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan yamaha ybr 125 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio da uzmes neki 4-taktni motor.Relativno su izdrzljiviji od 2-taktnih zujalica.Ali zato ne idu kao 2-taktne...Sve zavisi na kakav primer naletis.Tesko je naci dobru polovnu zujalicu..To ti govorim iz licnog iskustva(posedovao sam upravo Cagiva Mito do pre mesec i po),i skoro joj je stalno nesto falilo;))))E sad mozes ti naleteti na nesto sto ce ici i ici i ici...i onda se pokvariti;) toliiko od mene,nadam se da sam ti bar malo pomogao.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi 4t idu kao bicikla,zvuk je kao bicikla,a i izgledaju kao malo veca bicikla....I stvarno nemam pojma otkud nekom ideja da se Cagiva Mito kvari???Vozio sam je 2god i nikad nishta nije riknulo takodje josh par mojih drugara vozi Mito i nisu imali problema.Tako da samo sipaj dobro ulje i vozi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ukratko na ovom sajtu o varaderu... http://www.bikez.com/motorcycles/honda_varadero_125_2002.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je da je 4t. Ja sam se malorazocarao u 2T od 125 zbog odrzavanja. Moja preporuka ti je Varadero, a ako bas hoces dvotaktni onda vidi Husqvarnu Sm 125! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja ova Honda Varadero, stvarno extra motor... Ali bih vise neku R varjantu ... Sta je dobro od njih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Vi što niste vozili Cagivu Mito nemate pojma, prekinite da širite lažne informacije, Mito je super motor, izdržljiv, leži u krivini kao pegla, koči odlično, za klasu je bolji od svih 125ica. Ako hoćeš da voziš R veće kubikaže, uzmi Mita, odličan i jako zabavan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Aprlie i Cagive bih birao Cagivu. I lepsa i bolja. Mislim na modele oko 2000-te i novije. Oni koji lice na Ducati modele 916-998. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan @Milosmtt-Ne kazem ja da je Mito los motor,bas obratno super je.Lepo poteze posle 7hiljada obrt.,lepo koci ,usd,brembo,itd..... Samo sto sam ja naleteo na lose odrzavan,i relativno budzen agregat...E sad ako bude imao srece,moze naci lepo odrzavan motor sa kojim ce se slatko navozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan @Milosmtt-Ne kazem ja da je Mito los motor,bas obratno super je.Lepo poteze posle 7hiljada obrt.,lepo koci ,usd,brembo,itd..... Samo sto sam ja naleteo na lose odrzavan,i relativno budzen agregat...E sad ako bude imao srece,moze naci lepo odrzavan motor sa kojim ce se slatko navozati Nisam na tebe ni mislio druže, ne u potpunosti. Razumem da ti je uleteo loš primerak ali generalizovanje tipa ''Cagiva Mito je loš motor'' je stvarno glupo. Opet kažem izvini ako si se osetio prozvanim, nisam na tebe mislio. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim RS i super sam zadovoljan jedina mana je sto se ne cuje bas najbolje i sto trosi primetno vise od cetvorotaktnog iste kubikaze. Vozio sam i Mito i bar ja imam takav utisak da se slicno ponasa, jedino mi je malo cudan u krivinama mozda zato sto sam navikao na Apriliju i slabije povlaci ali opet tu je moj motor los reper jer je skroz bez blokade i sa 34 karburatorom... Tako da kupi sta ti se svidi po izgledu. I imaj na umu da se dvotaktnim R-ovima generalna radi na 15 000 i nemoj da te neko laze da ne treba, kod nas se to obicno vozi dok moze da ide, a veruj mi oseti se razlika u performansama(posle osvezavanja motora, tj. generalne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi 4t idu kao bicikla,zvuk je kao bicikla,a i izgledaju kao malo veca bicikla....I stvarno nemam pojma otkud nekom ideja da se Cagiva Mito kvari???Vozio sam je 2god i nikad nishta nije riknulo takodje josh par mojih drugara vozi Mito i nisu imali problema.Tako da samo sipaj dobro ulje i vozi slobodno. Cista glupost, 125 koja je 4t cuje se 200 puta lepse nego 2t 125. Istina je da ne mogu ni da pridju 2t motorima po brzini, ali i to jedno veliko ALI: 4t trosi 2,5-3 l na 100 km a ne kao 2t koji trosi duplo 4t (bar moja honda) presla 37000 nikad otvorena masina, a znam momke koji su presli sa njom preko 60000 i nista nisu radili oko masine (samo ulje i stelovanje ventila) 4t mnooogo bolji zvuk od 2t koji se cuje kao motorna testera Ako hoces nesto trajno onda uzmes 4t (koji ce ti verovatno dosaditi posle godinu dana ali ces se sa njim lepo navozati), a ako hoces nesto ludje uzmes 2t (koji ce da ide dosta brze, ali da trosi vise i nece ti dosaditi brzo ali ce popiti mnoooogo vise benzina u odnosu na 4t) Ja trenutno vozim Hondu CM 125C koja je 4t i prezadovoljan sam motorom i sto se tice izdrzljivosti i jednostavnosti odrzavanja i naravno mala potrosnja. Evo ti zvuka 4T Honde I zvuka 2T Cagive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi 4t idu kao bicikla,zvuk je kao bicikla,a i izgledaju kao malo veca bicikla....I stvarno nemam pojma otkud nekom ideja da se Cagiva Mito kvari???Vozio sam je 2god i nikad nishta nije riknulo takodje josh par mojih drugara vozi Mito i nisu imali problema.Tako da samo sipaj dobro ulje i vozi slobodno. Cista glupost, 125 koja je 4t cuje se 200 puta lepse nego 2t 125. Istina je da ne mogu ni da pridju 2t motorima po brzini, ali i to jedno veliko ALI: 4t trosi 2,5-3 l na 100 km a ne kao 2t koji trosi duplo 4t (bar moja honda) presla 37000 nikad otvorena masina, a znam momke koji su presli sa njom preko 60000 i nista nisu radili oko masine (samo ulje i stelovanje ventila) 4t mnooogo bolji zvuk od 2t koji se cuje kao motorna testera Ako hoces nesto trajno onda uzmes 4t (koji ce ti verovatno dosaditi posle godinu dana ali ces se sa njim lepo navozati), a ako hoces nesto ludje uzmes 2t (koji ce da ide dosta brze, ali da trosi vise i nece ti dosaditi brzo ali ce popiti mnoooogo vise benzina u odnosu na 4t) Ja trenutno vozim Hondu CM 125C koja je 4t i prezadovoljan sam motorom i sto se tice izdrzljivosti i jednostavnosti odrzavanja i naravno mala potrosnja. Evo ti zvuka 4T Honde I zvuka 2T Cagive Pa ako je tebi ovo lepsi zvuk onda pod hitno moras do doktora... Ako hoces da motor ide naravno da ce i trositi vise,tvoj CM 125 trosi duplo manje od Mito 125 posto i ide duplo losije...A shto se tice trajanja 4t i 2t motora to je jedino u cemu nema sanse da se porede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je klasa koju smo svi mi prosli ili smo bar trebali da prodjemo u prelasku sa bicikla sa motorom na ozbiljne motore. Navozao sam se raznih 125-ica i nekako mi je nsr bila najostrija o R-ova. Aprilija je isto tako ok samo je bas mrtva na malim obrtajima. Na cagivu nisam mogao da se naviknem zbog kontra menjaca,na ovoj koju sam vozio je bio prva gore a ostale dole ili tako nesto. Znam da yamaha tzr ide kao djavo ali joj je elektronika ponekad problem. Stoji to da je 4t izdrzljiviji ali to je zato sto je manje izforsirana masina i dosta ali bas dosta lenji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je tebi ovo lepsi zvuk onda pod hitno moras do doktora... Ako hoces da motor ide naravno da ce i trositi vise,tvoj CM 125 trosi duplo manje od Mito 125 posto i ide duplo losije...A shto se tice trajanja 4t i 2t motora to je jedino u cemu nema sanse da se porede. Pazi svako ima svoj ukus a o ukusima se ne raspravlja, a ja posteno vise volim da mi se motor ne cuje nego da se cuje kao motorna testera. PS Nemoj da pricas stvari oko zvuka ne cujes motor uzivo, ljudi koji su bili na MZ skupu u Ovcar Banji znaju sta pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niste vi culi kako moja azdaja odrezuje A jedan moj poznanik vozi Yamahu R125 a rodjak vozi Ypriliu AF1. I sad 3 125ice, Yamaha bruji, nista posebno, Aprilia, u najmanju ruku smjesna, bar meni, kad dodas gas kao da sjeces drva, ja bar takav osjecaj imam, a Lifan (nije sto je moj) al da ga cujete uzivo, nemam kvalitetne kamere da ga snimim. I to ne kazem samo ja, nego dosta ljudi. A opet postoje oni kojim sa svidja zvuk aprilie, boze moj kazu o ukusima se ne raspravlja, zato onaj ko kupuje 125icu prvo treba da sebi razabere, 2T ili 4T i to dobro da razmisli, pa tek onda bira motor. A u klasi 125 trkalica i nema previse motora (ako se razdvoji 2T i 4T). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S tim sto se i dvotaktni cuje super preko 7 hiljada, a od tad i vuce kao duplo veci cetvorotaktni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan S tim sto se i dvotaktni cuje super preko 7 hiljada, a od tad i vuce kao duplo veci cetvorotaktni Sa ovim se slazem, ali slazem se i sa ovim Niste vi culi kako moja azdaja odrezuje A jedan moj poznanik vozi Yamahu R125 a rodjak vozi Ypriliu AF1. I sad 3 125ice, Yamaha bruji, nista posebno, Aprilia, u najmanju ruku smjesna, bar meni, kad dodas gas kao da sjeces drva, ja bar takav osjecaj imam, a Lifan (nije sto je moj) al da ga cujete uzivo, nemam kvalitetne kamere da ga snimim. I to ne kazem samo ja, nego dosta ljudi. A opet postoje oni kojim sa svidja zvuk aprilie, boze moj kazu o ukusima se ne raspravlja, zato onaj ko kupuje 125icu prvo treba da sebi razabere, 2T ili 4T i to dobro da razmisli, pa tek onda bira motor. A u klasi 125 trkalica i nema previse motora (ako se razdvoji 2T i 4T). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Znači ljudi ako vam je do zvuka, kupujte Lifana! ;D Seriously, kad krene cvaja da urliče na 10.000 rpm nema ničeg lepšeg ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: CAGIVA MITO je pored aprilie RS jedan od najboljih i najlepsih motora u klasi. Imam cagivu vec 2 sezone i imam samo reci hvale. Ima 7 brzina, ubrzava kao luda, ide brzo, trosi od 5,5 do 9 litara, zavisi od voznje... Ima snagu za sve, za putovanje cak i sa 2 osobe bez problema... Ako kupis cagivu ne mozes da se pokajes. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...