RED POWER 24 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Evo po ko zna koji put zelim da otvorim ovakvu temu i konacno sam skupio malo hrabrosti da se usudim da uradim tako nesto,zbog bojazni da necu dobiti previse informacija i odgovora. E ovako,ove godine sam pokusavao da stupim u kontakt sa dosta ljudi koji su nadlezni za moto-sport u Srbiji,sto mi je polazilo za rukom,ali nikako mi nije polazilo to da se nesto i desi. Pa bih zamolio malo uticajnije ljude sa ovog foruma,ako ih ima da pokrenu tako nesto ovde kod nas,jer ja kao jedinka nisam dovoljan za pokretanje takvih stvari,potrebno mi je jos nekoliko ljudi kako bi se tako nesto ostvarilo. Ne znam zbog cega se ova disciplina kod nas odbacuje,kada je stvarno nesto lepo za videti,pritom je jeftinija organizacija ovakvih manifestacija nego road racinga,a uz sve to i dosta atraktivnija od mnogih. Molim i za misljenja sva pozitivna i negativna,ljudi sa ovog foruma,takodje i onih koji bi zeleli da se ova disciplina ostvari kod nas. Takodje mislim da je sramota da vozaci koji zele da se bave time odlaze u Hrvatsku,voze za njihov sampionat i doprinose njihovom moto sportu. Sve bi to bilo ok da i mi imamo sampionat pa da se voze otvoreni sampionati nasi i njihovi,pa da gostujemo jedni kod drugih. Nadam se da ce te imati razumevanja. U napred zahvalan. Vukasin. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam, i unapred se javljam kao siguran ucesnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za...trazim neki 450 ili tockove za moj pa cemo se trkati Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za...trazim neki 450 ili tockove za moj pa cemo se trkati Pozdrav! Ako je neko zainteresovan imam na prodaju komplet SM tockova sa gumama. Prednji tocak ima i disk, komplet lanac i lancanici idu uz tockove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Postojala je inicijativa za tako nesto ali je broj takmicara premali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak je dovoljno 10 takmicara zar ne? I bilo bi toliko ja bi mogao dovesti 5 ljudi,i prva sezona bi bila da budu svi takmicari u istoj klasi,pa posle bi razdvajali ako bi bilo toliko takmicara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo kad bi mi vozili nas sampionat na stazama u srbiji i hrvatskoj,a hrvati njihov kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 5, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno podrzavam inicijativu, bilo je price oko toga, ali nista. Nadam se da ce se skoro nesto desiti po tom pitanju, ako nemamo za R-ase staza, valjda za Super Moto mogu da se iskoriste i te karting staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Postojala je inicijativa za tako nesto ali je broj takmicara premali. Na forumima uvek ima takmicara, ali kad dodje... NEMA NIKOG!!!!! Moto sport je globalno kod nas u padu..... A NOVE discipline se tesko usvajaju...... Mozda kad bi se raspisao sampionat u sporoj voznji kroz SILIKONSKU DOLINU bi se skupio dovoljan broj..... ;D Ja sam nazalost odustao na neko vreme, nemam VREMENA : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kad bi se raspisao sampionat u sporoj voznji kroz SILIKONSKU DOLINU bi se skupio dovoljan broj..... ;D e ova ti je prava!!!!!!!!! bas si me nasmejao. ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za...trazim neki 450 ili tockove za moj pa cemo se trkati Pozdrav! Ako je neko zainteresovan imam na prodaju komplet SM tockova sa gumama. Prednji tocak ima i disk, komplet lanac i lancanici idu uz tockove. Pošto su točkovi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za...trazim neki 450 ili tockove za moj pa cemo se trkati Pozdrav! Ako je neko zainteresovan imam na prodaju komplet SM tockova sa gumama. Prednji tocak ima i disk, komplet lanac i lancanici idu uz tockove. i mene zanima cena....i ako moze neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan imam na prodaju komplet SM tockova sa gumama. Prednji tocak ima i disk, komplet lanac i lancanici idu uz tockove. Pošto su točkovi ? Mislim da su to DUCK RACING tockovi, a to KOSTAAA!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno...posalji mi ponudu na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jel znate zvanican sajt moto savez srbije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2980 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Ubih se i sam da trazim ali izgleda da tako nesto ne postoji ove godine... Posvadjali se prvo sa AMSS pa se onda posvadjali i unutar moto saveza i na net-u ne postoji nista sto se tice naseg sampionata. Jbt kakvo tuzno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da je ta govnjiva sujeta jaca od svega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan moguce ovo je hebena srbija! A jel moguce da nikog ne zanima SM? alo ljudi nemamo predstavnika na Kupu Nacija!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa ovima sto vitlaju po Huji, tamo ima nekoliko SM-ova koji se jako lepo voze!? P.S.- sto ne postavis ovde par fotografija onog tvog crnog 640, napises malo sta si mu sve radio... to bi privuklo paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bilo upuceno meni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2980 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Verovatno, ajd' da razradis temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je beli. U pitanju je KTM 450 EXC-R,to je hard enduro motor preradjen u supermoto i sasvim je zadovoljavajuc za voznju sm. Da bi se pocelo sa supermoto trkama potrebno je od cross ili hard enduro motora,staviti tockove velicine 17 cola i drumske gume,tako da to nije neka prevelika investicija,a zabavu koju pruza je odlicna. Negde su sm pocinjali cak i sa enduro tockovima samo sto su stavljali enduro gume za asvalt. Ostale prerade dolaze sa vremenom i zeljom koliko daleko zelimo da idemo. Mislim da po ovome sto sam napisao ne postoji bas mnogo osnova da se takav sampionat ne osnuje kod nas jer je stvarno potrebno malo sredstva da se tako nesto odrzi. Evo par slika sa treninga i trke koje sam vozio.jgbjhhn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan slike2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan slike 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...