BobaSabac 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Slobodan, iz Sapca sam, nisam motorista, ali prema svima vama gajim duboko postovanje! Moj veliki drug i komsija, Milorad Bogicevic - Bogic, izgubio je zivot 28.08.09. Ako medju vama ima ljudi koji su ga znali i ako poseduju bilo sta u vezi njega, sliku, video snimak, molim da mi se jave, njegovi roditelji su zainteresovani da imaju sto vise uspomena na njega. Moj mail je Boba982@jettv.rs, hvala unapred! Neka sreca prati sve vas i neka vas Bog cuva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bobo od komsije,pogledacu imam nekih slika sa skupova sa mojim batom.jos ne mogu da dodjem sebi od tragicnog dogadjaja,nema veceri da mi se nije javio turiranjem kad prodje pored kuce u zike popovic.strasno!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...