Dzigorius 134 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan KLR 600 je matori kurblas a 650 ima anlaser........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo nisam matori ,kao drugo kakve to veze ima jeli kurblas ili alanseras,niko to nije ni pominjao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha covece sta ti je nisam ja reko da si ti mator vec KLR matori ima kurblu a noviji anlaserr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 30, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Iz-off-ovaste čoveku oglas za sve pare . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, nije strašno!!! Svi znaju da je kle odličan motor i da je cena prava sitnica... Problem je izgelda u kešu. Bolje idu trange-frange kombinacije: zamene uz doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kriza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da se ovaj motor jos nije prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da se ovaj motor jos nije prodao Ja ne mogu da verujem, samo što mi nisu nudili gvožđe na kilo u zamenu i niko da se javi sa korektnom ponudom. Doduše je ljudski zasnežilo pa niko ni ne razmišlja o motoru. A ja se ponad'o brzom prilivu keša :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za kle, druze ovo je neko cudno vreme ja prodajem gpz kao casa za smesne pare, skuplji kinez maltene nego ozbiljan motor al sta je tuje ipak mislim da svaka roba ima svog kupca ali kakva je situacija ide dosta tesko,pozdrav i srecno sa prodajom i ja sam od potencijalih musterija jer prelazim na enduro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan sta se desilo sa bocnom plastikom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan sta se desilo sa bocnom plastikom. Za 1400 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1694 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 821 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan jel meni promaklo ,koje je godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan jel meni promaklo ,koje je godiste '95 godište, ja sam ga kupio bez plastike, ona je 40 eur provereno, više njih mi je napomenulo da ona hoće jednostavno da ispadne ???, što mi je i prethodni vlasnik objasnio da mu se ova ''izgubila'' u vožnji Motor se nalazi u NS-u za sve što vas interesuje 064/449-3629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bajkeru jel prodato magare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna prodaja KLE-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Dakle i dalje je cena ista?( ne mislim da treba da je spustas)Meni ova cena odgovara, kao i model. Posebno mi se dopada vinshild! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je i dalje ista, dok mu ne nabacim nove gume i plastiku koja nedostaje . Interesuje me isključivo prodaja za keš, ovo sa zamenama stvarno nema smisla, jer ja svoj motor cenim realno, a ne onoliko koliko bih želeo da dobijem za njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Cena je i dalje ista, dok mu ne nabacim nove gume i plastiku koja nedostaje . Interesuje me isključivo prodaja za keš, ovo sa zamenama stvarno nema smisla, jer ja svoj motor cenim realno, a ne onoliko koliko bih želeo da dobijem za njega Sto se mene tice, ne moras da menjas gume, sto ne kazem za plastiku, uostalom ona je kako procitah 40eura. Znaci isla bi doplata na ovih 1400, plus 40. Sasvim korektno! Da zaokruzimo 1450 eura. Ukoliko se do kraja marta 2010 sa finansijam organizjuem , a ti ne prodas motor, imas mene sa kesom u gostima na kafici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pacy, trudiću se da prodam KLE-a pre kraja marta, ukoliko ne uspem cena verovatno neće ostati ista, ako ga i budem prodavao do tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hajde sada reci cenu za mart mesec,pa da vidimo sta cemo dalje. Mozda mi i ta nova cena odgovara! Podrazumeva se da uz novu cenu, idu nove gume i plastika koja je vec uracunata u staru cenu! Ozbiljan sam kupac, to imaju vidu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...