W.B.A 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Ja se izvinjavam sto otvaram novu temu jer za Kle 500 nisam nigde video! Pitanje je sledece!Oduvek sam obozavao motore i od sledece godine zelim da idem u Sunny Beach (Bugarska)na more!Imam tamo neko drustvo i opredelio sam se da idem motorom!Pa me inetersuje sledece posto nemam para na bacanje svi su mi predlagali Kawasaki Kle 500. Visok sam 180 cm i procitao sam da je motor idealan za ovu visinu,drugo kazu da nije skup za odrzavanje!Uskoro bih da ga kupim polovnog 92 godiste i interesuje me koliko je generalna za njega?Da li se moze promeniti sediste posto svi kazu da je usko i da trne dupence kao od sale!Ja bih u jednom pravcu za kratkim pauzama normalno presao 1000 km.Onda cujem da nema kazaljku za temperaturu ako se nevaram? Sta vi uopste mislite u ovom motoru?Da li bi mi odgovarao?Ne treba mi da ga silim?Da se trkam?Samo za kratke-duge relacije uz 120-140 km/h da je izdrzljiv i da ide kao zmaj!Ja se izvinjavam sto davim ali treba mi savet od vas jer imate iskustva i stvarno bih vam bio zahavlam ako bi mi pomogli!Hvala svima unapred i puno pozdrava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Ja se izvinjavam sto otvaram novu temu jer za Kle 500 nisam nigde video! Pitanje je sledece!Oduvek sam obozavao motore i od sledece godine zelim da idem u Sunny Beach (Bugarska)na more!Imam tamo neko drustvo i opredelio sam se da idem motorom!Pa me inetersuje sledece posto nemam para na bacanje svi su mi predlagali Kawasaki Kle 500. Visok sam 180 cm i procitao sam da je motor idealan za ovu visinu,drugo kazu da nije skup za odrzavanje!Uskoro bih da ga kupim polovnog 92 godiste i interesuje me koliko je generalna za njega?Da li se moze promeniti sediste posto svi kazu da je usko i da trne dupence kao od sale!Ja bih u jednom pravcu za kratkim pauzama normalno presao 1000 km.Onda cujem da nema kazaljku za temperaturu ako se nevaram? Sta vi uopste mislite u ovom motoru?Da li bi mi odgovarao?Ne treba mi da ga silim?Da se trkam?Samo za kratke-duge relacije uz 120-140 km/h da je izdrzljiv i da ide kao zmaj!Ja se izvinjavam sto davim ali treba mi savet od vas jer imate iskustva i stvarno bih vam bio zahavlam ako bi mi pomogli!Hvala svima unapred i puno pozdrava! Verovatno nisi video http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=16509.0 , koja ima samo 36 strana Prođi malo po ovoj temi, pa ćeš videti, da ima svih odgovora, na pitanja koja si postavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sorry!Pogledacu hvala!Ali ako ipak neko nesto hoce da napise neka napise ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam...Sad jos vise ne znam...Zeleo bih da mi napisete mane cenovnik odrzavanja i generalna koliko se krece za ova 3 motora 1.Kle 500 2.Suzuku DR 3.Yamaha XT Sta je najbolje?Sta je najbolje da uzmem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Transalpa ili Africu....ipak Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja sta valja ali nemam toliko para!Nesto od ova 3 dolazi u obzir!Ali moze i Hayabusa na poklon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam...Sad jos vise ne znam...Zeleo bih da mi napisete mane cenovnik odrzavanja i generalna koliko se krece za ova 3 motora 1.Kle 500 2.Suzuku DR 3.Yamaha XT Sta je najbolje?Sta je najbolje da uzmem? Pa KLE jos ako ga uzmes jeftinije jer mu je crako klip pa ga razbusis na 650 a u saobracajnoj 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni vi glupavi!Al imate fore svaka vam cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je to prvi veliki motor KLE je savrsen. Ja sam se sa mojim slatko navozao i po putu i van puta. Jako je zahvalan za voznju, prasta greske, prilicno je elastican za tu kubikazu. Stavis koferce i uzivancija. Sto se tice duzih putovanja KLEom, potrazi zakarusov putopis o njihovom putu u Grcku. Polovan sada mozes da kupis za relativno malo para. Od price 500 razbusis na 650 nema nista, tako da nemoj ni da razmisljas na tu stranu. I nemoj da potpadas uticaj kolektivne histerije da nema motora osim Honde.... E da.. I ako padnes mozes da kupis komplet plastika od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35100.0 Dodji,sedi,probaj ga,jedan cilindar,jednostavno odrzavanje,mala potrosnja,lepo poteze,jos lepse se cuje,ovaj moj je i registrovan i skockan za izlazak u kafic,kafanu,njivu,itd... ;D KLE,takodje odlican izbor,ostali endurasi kostaju znatno vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam odlucio je konacno!Kawasaki Kle 500 ili Honda Transalp...Moracu da probam i jedan i drugi pa sta bude!Ja bih snjim u jednom pravcu presao 1000 tj do Suncevog Brega u Bugarskoj a ako su ovi isli do Grcke moracu da cujem njihov komentar!Goshy izvini ali samo japanci dolaze u obzir!Hvala ipak na ponudi!Poz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Transalp! Mnogo udobniji i lakse se upravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja cuo ali dok ne probam nista ne znam!Jos nesto da ne otvaram novu temu da li moze na ovom forumu ili na bilo kojem drugom da se nadje saputnik za neke relacije?I koja je max brzina Klea i Transalpa?Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam odlucio je konacno!Kawasaki Kle 500 ili Honda Transalp...Moracu da probam i jedan i drugi pa sta bude!Ja bih snjim u jednom pravcu presao 1000 tj do Suncevog Brega u Bugarskoj a ako su ovi isli do Grcke moracu da cujem njihov komentar!Goshy izvini ali samo japanci dolaze u obzir!Hvala ipak na ponudi!Poz svima! Koliko ja znam suzuki je punokrvan japanac!!! A za malo vece razdaljine predlazem TRANSALP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...