Jump to content

Moto Zajednica

Polovan Kawasaki od 40.000km

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: GPZ 500s

Pomoc!!! Uzeo bih sebi nesto od 500ccm, najradije GPZ, ali kao i vecini problem su finansije...

E sad interesovalo bi me sledece:

Vredi li uzimati neki stariji model koji je presao 38-40.000km?

Sta mogu da ocekujem od kvarova na tom intervalu i moze li izdrzati jos 15-20.000???

Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX

normalano i korektno odrzavan gpz,tu mislim na min redovan servis moze laganica i 100000 da nabaci,no kod polovnjaka je retko poznata istorija odrzavanja,tako da kupujes polovnjaka pomalo na srecu!veruj mi,ako ti se mnogo svidi a u korektnom je stanju,neces se mnogo razmisljati!

• Svrati ponekad, 204 postova

Moj EN500 ima isti motor kao GPZ i evo da se pohvalim sa 54000 na cajgeru. Kod mene je od nekih 25iljada. Ko zna dal je nemac vraćao pre prodaje al ako ima srpske krvi - jeste, al se ne primećuje.

Traktor ko traktor, zvecka, pućka i vozi se i vozi se i vozi se...

• Hronični Motociklopata, 7326 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

pre dve sezone sam imao Kawu GPZ 500s sa 45.000 predjenih km, jedine stvari koje je trebalo zameniti na njemu su bile razvodni lanac i spaner, sve ostalo je bilo ok, masina je perfektno radila, ni trunke dima, palio je ko mina i na -5  , i da budem iskren, zazalio sam sto sam ga prodao, jer je to jedan super motor...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

I taj GPZ od 10+ godina starosti ako piše 38.000km, sigurno je duplo prešao, pa ako je u korektnom stanju nemoj uopšte da gledaš na cajger. Nemojte kupovati priču i cifre, kupite MOTO'CIKL!!!

• Zainteresovan, 726 postova

Dexterr ne duplo već...pa mene čovek ubeđivao da ova Afrika ima 40000 a '89g. Pa da nije vožena po 2 000km godišnje!!

Galeb, računaj najmanje na 7 000km godišnje pa pomnoži sa starošću. Ako hočeš poslaću ti temu sa BJB u PDF formatu kako se gleda polovna makina.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

I taj GPZ od 10+ godina starosti ako piše 38.000km, sigurno je duplo prešao, pa ako je u korektnom stanju nemoj uopšte da gledaš na cajger. Nemojte kupovati priču i cifre, kupite MOTO'CIKL!!!

Lepo ti covek rece ako gledas cajger i godine motor neces kupiti nikad.

Imao sam prilike da kupim motor i ne kupih ga , na cajgeru imao 90000 a bio je ko devojcica.Staros ga nije ni malo zakacila i dan danas se kajem sto ga nisam uzeo.

Doduse nije kawa ali nebitno ;)Bitno je da se kupi motor koji je odrzavan a to se vidi i golim okom.U globalu kupovanje polovnjaka je macka u dzaku sto ti je vec sigurno poznato.

Nekom se posreci a neko opet nadrlja i tako u krug ;D

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Dexterr ne duplo već...pa mene čovek ubeđivao da ova Afrika ima 40000 a '89g. Pa da nije vožena po 2 000km godišnje!!

Galeb, računaj najmanje na 7 000km godišnje pa pomnoži sa starošću.

Sa ovim se neslazem ama ni malo.Znam da ima onih koji skidaju kilometrazu.

Ali nemojte zaboraviti da ima ljudi koji voze samo sezonski.I da takve masine jako malo prelaze.Znaci 2000km je moguca voznja godisnja ako se motor vozi mesec ili dva godisnje

• Zainteresovan, 726 postova

Delijo neću komentarisati jer je moje iskustvo skromno...ali samo da dodam da je u pitanju GPZ500 da ne kažem, motor za pošetnike ili mlađariju koja se ne skuda sa sica samo da sedne!

No, sve jedno niko nikako ne može dokazati da li je dirana ili ne kilometraža...ostaje ti samo verovanje prodavcu koji hoče da ga se oslobodi na reč i to pod uslovom da je prvi vlasnik a šanse za to su...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja