Mikka 431 Napisano Septembar 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, Koma, Cure, Goran Menjac, Srki i ja. Koma seljak smara oce na jug vec mesec dana, ae idemo vise, ja kukam neam gume jbte ! a on kaze ma nemas problem, samo se opusti ;D Lud !!! Dane nas ispalio (seljak!) ;D Kafica i krenuli... Bg-KG-preko Stolova-Goca do Kopaonika na Krusevac, predvece Cure, Srki i ja ka auto putu, jer imamo obaveze a Koma i Goran dole za Nis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo svako po 5 evrica ! Toliko od mene, Koma preuzmi i napisi neki detalj, mene mrzi ;D ;D ;D Nadam se da ce te uzivati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Momački! Nego....nigde ne videh sliku da je neko duvao u frulicu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pozeri :P Aj odo ja sad na Tobleronu, da je vidim izbliza ;D ;D ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, a ni cobanicu ne sretoste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jel´ može TrackLog sa ove vožnje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima kakva je uputstva je dobio vozac fancy Transalpa ispred one kaljuge? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 21, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan e bre, mrzim vas sa ovim "promo fotkama"... trebaju da vas placaju iz nandzharaste ekipe... zhelim ovaj super enduro celim svojim bicem jbg, moracu da istaljigam na hondama josh neko vreme... uglavnom, klap klap kao i uvek za destinacije i prenos atmosfere odlichnim fotografijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Super tura i fotke, jedino malo bole oci od toliko narandzaste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima kakva je uputstva je dobio vozac fancy Transalpa ispred one kaljuge? ;D Mikka and co : "E, aj uspori malo, ne možemo da te stignemo nikako, evo vidi sad još i ... bara ... ti predješ za sekund, a šta je sa nama ?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotki na putu do Kopa. Mikka na svojim lubenicama. Posao covek sa paradajzom na Moskvu ;D ;D ;D Ali drzao se odlicno. Bravo Mikko!!! Subota je prosla u odlicnoj voznji. Menjac i ja smo odlucili da produzimo i obidjemo jug Srbije : Suvu planinu, Vlasinu, Besnu Kobilu i nazad za BG. Budimo se ujutru i imamo sta da vidimo, busna zadnja guma. Rutinski menjamo gumu i pravac dalje. Ali lep traje jos od Mongolije, malo mu istekao rok trajanja. Nakon desetak km ponovo krpimo. Nov lepak koji smo nasli nije bio bas za krpljenje ali bolje da probamo sa njim kada znamo da stari ne radi. Nakon desetak km pusta i ta flekica i sa 150km/h otpada ventil. Krpljenja nema. Trazimo u selu neku od apn-ca. Guma je uzasnog kvaliteta i jako uska. Kada smo je naduvali na 1bar eksplodirala je kao balon. Ne ostaje nam nista nego da zovemo ljude koji voze cross motore iz okoline leskovca i Vlasotinca. Nalazimo gumu, pravac Vlasotince i nazad da je zamenimo. Vec je tri sata ali ne odustajemo. Preskaceo jedan deo off road-a, idemo do Surdulice i penjemo se pravo u planine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec je kasno, malo zurimo zbog toga a vise zbog toga sto su tereni idealni za voznju. Pun gas preko planina... Pogled na prelepo Vlasinsko jezero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vece pada, ima jos dosta, zurimo da sipamo benzin u Bosilegradu pa da krenemo na Besnu Kobilu. Na putu nailazimo na sveze meso za gulas ;D Slicnost se vidi ;D ;D ;D Sipam super na pumpi, nema bezolovnog. Goran nece, kao imace do vrha planine a nizbrdo cemo se vec snaci. Tako je i bilo. Vece prelepo, planina fenomenalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vece na samom vrhu planine. Ne treba komentarisati!!!!! Vec smo okasnili dosta. Krecemo lagano ka Vranju. Goran ostaje bez benzina. Na lerku silazimo do ravnog, na gurku par km do pumpe. Pravac magistaralom iz Vr do Leskovca, pljeska i dosadnim autoputem kuci za Bg. Super ekipa, super druzenje. Cure nebi izdao KTM ekipu ali ga pritisla visa sila ;D Mikka nece sa lubenicama dalje, Srkiju je isto dosta bilo prvi dan. Super vikend. Do sledeceg vidjenja, Vasi pastiri ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne iskrnu pos'o u nedelju, gonio bi vas sa mojim fancy gradskim endurom!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 21, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan kao i sto uvek ocekujem od autora putopisa (mikka), prelepo! Mikko kad ces staviti chash bar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Veče na planini je do j.... Onakav zalazak sunca, a vas dvoje sami, nigde nikog kilometrima, ,,,,,, al sam se naježio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dobri stari makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi al je ovo bilo dobro,svaka cast za ideju bez asvalta! Fenomenalne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 21, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh ala se navozaste! Bar sam prepoznao par terena iz okoline gde se vozam. Kao i uvek, odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo pastiri! I ostali kojima ne treba frula pri kupovini motora! ;D Sta je Koma, jel trebaju cepici za usi? TKC, (Tako Krasno Cvrkucu). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veče na planini je do j.... Onakav zalazak sunca, a vas dvoje sami, nigde nikog kilometrima, ,,,,,, al sam se naježio!!! J*bi ti, ali ne bi se smejao da sam na tvom mestu, sezona lova je pocela ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 23, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotki na putu do Kopa. Mikka na svojim lubenicama. Posao covek sa paradajzom na Moskvu ;D ;D ;D Ali drzao se odlicno. Bravo Mikko!!! Si vido kako se pada ! A ! ;D ;D ;D Maaa kora od lubeni ce je VRH al samo po vrucem asfaltu ;D ;D ;D @Arakis ne znam ko je duvao frulicu, pitaj Komu, bili su ceo dan sami ;D @dane@ ebale te toblerone @B@ne tracklog ? ma samo pravo ;D kao i sto uvek ocekujem od autora putopisa (mikka), prelepo! Mikko kad ces staviti chash bar ? hmmmm ;D Veče na planini je do j.... Onakav zalazak sunca, a vas dvoje sami, nigde nikog kilometrima, ,,,,,, al sam se naježio!!! Verovatno su se i oni "jezili" ;D ;D ;D Bravo pastiri! I ostali kojima ne treba frula pri kupovini motora! ;D Sta je Koma, jel trebaju cepici za usi? TKC, (Tako Krasno Cvrkucu). ;D i dream of TKC ;D Veče na planini je do j.... Onakav zalazak sunca, a vas dvoje sami, nigde nikog kilometrima, ,,,,,, al sam se naježio!!! J*bi ti, ali ne bi se smejao da sam na tvom mestu, sezona lova je pocela ;D pa da, jedva ste utekli ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Decaci, sta reci, VRH voznja po vrh-u planine !!! Slike su Vrh kao i uvek. Cure mi prepricao neke od dozivljaja i ubedi me da uzmem Adventure-a 990 sledece sezone :)!!! Poceo sam vec da stedim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...