arsa_arsa 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan pri svakom prvom paljenju rade mi samo drugi i trci cilindar, i posle nekih 20-30 sekundi prorade i prvi i cetvrti i tako radi jedno vreme i onda u toku voznje pocne ponovo da me zezaju ti cilindri ko da ne baca varnice, karburatore sam sredio, rezervoar sam sredio isto jer je bio korozirao sa unutrasnje strane, ali to sa strujom me jos zeza.... jel ima neko neku ideju sta to moze da bude... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da nije bobina?ignitor ?pickupovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao takav problem...menjao svecice ,stelovao karbove svasta nesto pokusavao ..i bobine menjao... na kraju skinuo glavu i...izgoreli izduvni ventili...na 2 cilindru,,jbg,.. nemora da znaci da je isto probaj jos malo da se poigras sa strujom i karburatorima mozda si nesto prevideo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbanalnije bi bila buksna na jednoj od dve bobine , skini ocisti , mozda i kabl od pickapa do bobine u delimicnom prekidu pa ima-nema kontakt ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mesto slicno je imao i moj prijatelj na Yamahi pre 20-tak godina. Na kraju ispao bezvezan kvar, jedna od zica koje su isle na bobinu za problematicne cilindre se bila izgulila i padala na masu . Proveri zice - narocito tamo gde mogu da budu nazuljane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan drugi i treci,,,ista bombina,,,,,,,,,da ti nisu svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ignitor, meni se to desavalo pre neki dan... zamenio ignitor i sada je sve u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nije bobina Miljenko,vec svecica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo pregledali komplet struju.. Ocistili sve kontakte ali problem i dalje postoji ... probali smo i sa novim svecicama ali nije pomoglo... sta dalje? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 29, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan proveriti bombine i kapice od svecica... i naravno kabl koji napaja tu bombinu za ta dva cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Decaci, ovako: zahvaljujuci Bokilicu koji je resio moju masinu, ako Bog da i Arsinu cemo. Skini bobine sa Sergiove masine, i namontiraj na Arsinu. Ako radi - eto resenja, ako ne radi, skinite karburatore sa Sergiove masine i probajte Arsinu. Ako radi onda je to, a ako ne radi onda zovite da dolazimo da se zezamo zajedno... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @negro - klasicno IT dijagnosticiranje... ubacis deo za koji znas da radi i voala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, to mi je posao, a i Bokilic je tako resio moj motor. Metoda probe i greske je NAJLAKSA, samo pod uslovom da imas ono sto je SIGURNO ispravno. Kako Sergio ima ispravnu masinu a Arsa ne, a i poznaju se, a i druze se, eto resenja. Ako ne rese to njih dvojica, dobrovoljno se javljam za rostilj-majstora dok neki drugi majstor resava problem... A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja kao dodavac na rostilju (rostilj asistent) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je spomenuo rostilj? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan arsa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 1, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zamenicemo bobine, nije problem .... neko je spomenuo da postoji rizik da se onda zeznu i moje bobine al' meni to nema logike, tako da cemo ipak pokusati A sto se tice rostilja, ja se prijavljujem na mesto degustatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi da ce roztilj biti u svakom slucaju ali tek kad sredim motor...... od samog starta sam imao problema sa njim, vecinu sam sredio ali jos obo da sredim i onda MISLODJIN No.2..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce i ova prica da potraje kao i sa Serginom makinom..ima li pomaka u dijagnostici???... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sta to radis sinak? Jel imas jos onih mudrijaskih knjiga? Pa jel ima nesto novo? Radi, ne radi? Oce, nece? Ajde momci, ode cumur.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Arso,dok je ta boldorka bila kod mene,imao sam cesto takve probleme,koji su se pojavljivali pri prvom paljenju i problem je bio u karburatorima.Imao sam tri garniture karburatora,probavao sam svasta,menjao iglice,dizne primarne i sekundarne,vodjice iglica,vakuum membrane....Desi se da jednostavno mnogo goriva zapljusne svecice i ta svecica pocne da probija svuda samo ne na elektrodu i taj cilindar je mrtav.U motoru sam uvek nosio barem jednu rezervnu garnituru svecica.NGK svecice su jako osetljive na bogatu smesu,pogotovo pod saugom,tako da sam stavljao i Champion i na kraju iz Bosne iz Tesnja porucio BOSNA svecice koje mi je poslao neki ing. i to 5 komada,jos jedna mi je ostala nova nekoriscena.Sa njima je taj problem nestao,inace sa NGK nisam mogao proci ni 200 km a da ih ne menjam.Struja je bila u ocajnom stanju,s obzirom da sam elektricar mnogo sam nepotrebnih zica uklonio,kupio original bendiks jer je bio traktorski,budzeva koliko hoces.Doveo sam je u top stanje,ulozio puno para i vremena i sve je bilo ok. vozio sam je svakodnevno,prodao je u Suboticu i dalje ne znam.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Posten covek, nema sta. I mene zezaju ponekad NGK svecice, pojedine ne mogu da predju ni 500km. Razmisljam o zameni istih, tako da ... ako ima predloga narode - izvolte u PP da ne spamujem temu, a inace KAD CE TAJ ROSTILJ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 1, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Joca sinhronizovao karbove pre 3 godine i od tada nemam "3 pa 1 cilindar" problem Moje iskustvo je da saug oće da zajebava i još ako pritom daješ gas ima karbovi da presisaju na 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj stavi DENSO svecice, bolje su od NGK i nema plagijata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Octobar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Denso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...