johann 850 Napisano Septembar 20, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila ozbiljna racija policije na Miseluku. Kad sam prilazio iz tunela ka Miseluku vidim tipa na KTM-u juri u suprotnom pravcu ko kreten, kad sam prisao Miseluku bilo mi je jasno da je bezao od policije. Evo malo slika .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6133 Napisano Septembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rešili da uvedu malo reda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne razumem ovu barikadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 20, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren nemam ništa protiv , ali me iskreno plaši da će se onda jurnjava i točkiranje preseliti u grad............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je razlog racije? Jel traže kradene motore? neregistrovane? dežurne bežače? kazne za kacige i prvu pomoć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ???samo da nije ukrao motor a za ostalo nema razloga za ovakvu raciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma panduri..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne razumem ovu barikadu! Jednostavno je,blokirali su izlaz,ko se tu zadesio tu je i ostao,a ovi koji su dolazili preusmereni opet tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije u svakom slučaju napravljena takva akcija iz policijske dosade Čućemo već razloge.... nadam se da su valjani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mene zaustavili kad sam izlazio iz Mikserove krivine, dao im isprave, lik kulturan bacio oko na broj na ramu ocas posla vratio mi a ovaj drugi je dobacio da okacim tablicu......vazi hvala aj zdavo...................i odo ja na Venac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se danas desavalo sa nama i policijom. Danas su grupu od nas 5 motora zaustavili policajci (mi u ful opremi, sve regularno) MALTRETIRALI nas pola sata, pretili privodjenjem Rusic-eve devojke jer nije imala licnu kartu u stanicu ??? ??? ??? Poludeli smo na kraju i bukvalno kada smo ih pritisli za maltretiranje i trazili im brojeve i imena, pustili su nas jedva. Rekli su da imaju naredjenje da zaustavljaju danas sve motore. Ne znam u cemu je problem. Poludeo sam, malo mi je falilo da ih prijavim nekome, bukvalno je bilo devedesete zaustavljanje. Izvadi ruke iz dzepova, sta me gledas i ostalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre, mi se danas navozali preko 200km, sreli saobracajnu par puta i nikom nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda offujem temu ali i mene su danas zaustavi posle tri cetiri g.. Naravno skroz regularan ali me marsovac pita sto mi se tresu ruke (kazem bato kinez vibracije), pogleda dokumenta i kaze hvala! A sto se tice te racije stvarno ne znam ali sam svasta cuo, da je to kao pista za izivljavanje, pa ako je to blizu istine onda je akcija ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Septembar 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan rade ljudi svoj posao. sto ste se odmah pobunili? osim ako nemate nesto da krijete, nemate razloga za brigu, mozda su jos nekom pronasli ukraden motor kao http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42022.0 bolje i tako nego da kuliraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 20, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ...(kazem bato kinez vibracije)... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni drugari danas bili tamo,jednom napisali prijavu sto mu nije registrovan motor (visoki decko u narandzastoj majici),a drugi dobio prijavu jer mu je tablica bila ispod sedista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma panduri..... E jesi ga obrazlozio svaka ti cast! Na miseluku se okupljaju u velikom broju motorasi i automobilisti...velik broj klinaca bez dozvole, a ima i onih starijih. Ima dosta neregistrovanih...za policiju ima dosta sumnjivih... Moje misljenje je da uopste ne skodi ovakve racije povremeno praviti. Ja se nemam cega bojati, a pitam se ako je onaj zaista bezao, da li je on imao opravdane razloge? Mozda je zurio tetki da odnese lek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a drugi dobio prijavu jer mu je tablica bila ispod sedista!!! i koliko ce da ga to kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma panduri..... E jesi ga obrazlozio svaka ti cast! Na miseluku se okupljaju u velikom broju motorasi i automobilisti...velik broj klinaca bez dozvole, a ima i onih starijih. Ima dosta neregistrovanih...za policiju ima dosta sumnjivih... Moje misljenje je da uopste ne skodi ovakve racije povremeno praviti. Ja se nemam cega bojati, a pitam se ako je onaj zaista bezao, da li je on imao opravdane razloge? Mozda je zurio tetki da odnese lek? +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Poludeo sam, malo mi je falilo da ih prijavim nekome, bukvalno je bilo devedesete zaustavljanje. Izvadi ruke iz dzepova, sta me gledas i ostalo.. Auuu kako neke uspomene krecu... najezim se ceo za to... ne znam kako bih se iskontrolisao da mi to kaze tako... na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da vidite kako je to izgledalo, danas sam prosao tuda i bukvalno nije bilo sanse da se pobegne http://www.youtube.com/watch?v=cSFHCRlOfmc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan a drugi dobio prijavu jer mu je tablica bila ispod sedista!!! i koliko ce da ga to kosta? Tek treba da mu stigne cestitka!!! Kad cujem,javicu ti!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan oni bi trebali napraviti takvu raciju u gradu i da sve bajkere pošalju na mišeluk da se tamo istresu !!kome tamo smetaju nije mi jasno ??? ??? neznam dali i u jednom gradu postoji neki deo grada ili takvo nešto kao mišeluk da se ljudi malo istresu i izdivljaju da to nebi radili u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oko koliko sati je ovo bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ovakve stvari ce se dogadjati i u buducnosti sve do momenta dok ova nasa Srbija ne dobije stazu koja je neophodna .Dok drzava ukapira znacaj staze ljudi ce ginuti na ulicama sve vise i vise ,jer motora je vec toliko da bi i jedna staza bila malo.Jucerasnja trka u Bataji pokazuje neophodnost staze i bezbednog mesta za okupljanje,bilo je puno trkaca a i posmatraca sto potvrdjuje da nam je hito potrebno mesto za druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...