bikus 17 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam cuo na Studio B da je sinoc neki motorista naleteo na Punto na uglu Palmoticeve i ne znam koje ulice. Kazu i da je jutros preminuo na urgentnom. Jel zna neko nesto? Motor mi lici na VFR800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam zvao drugara i srećom nije on a tu mu baš matorci žive. Izgleda je juče bio taličan dan jer i meni je falilo par milimetara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam cuo informaciju neznam dali je tacna da mu je otac kada je cuo da je poginuo izvrsio samoubistvo. Dali neko zna nesto vise o tome? Velika tragedija strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim šta reći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Strsno!!! Au ljudi pa dokle ovo? Ima li ko ideju kako makar smanjiti ovaj problem ako vec ne moze da se resi. Meni je padalo na pamet da se u svakom mestu gde postoji neki moto klub organizuje skola bezbedne voznje. Mozda bi mogli svi iskusniji vozaci da ukazu mladjima na sve moguce i nemoguce situacije u kojima mogu da se nadju u dzungli na asfaltu. Ne znam, mozda lupam, ali nesto treba uraditi... Moje saucesce coveku koji je po svoj prilici tudjom greskom izgubio zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Strsno!!! Au ljudi pa dokle ovo? Ima li ko ideju kako makar smanjiti ovaj problem ako vec ne moze da se resi. Meni je padalo na pamet da se u svakom mestu gde postoji neki moto klub organizuje skola bezbedne voznje. Mozda bi mogli svi iskusniji vozaci da ukazu mladjima na sve moguce i nemoguce situacije u kojima mogu da se nadju u dzungli na asfaltu. Ne znam, mozda lupam, ali nesto treba uraditi... Moje saucesce coveku koji je po svoj prilici tudjom greskom izgubio zivot. Svidjalo se to NAMA ili ne ali OSNOVNA stvar kao preduslov za bilo kakvu reakciju, kocenje ili eskivazu je SMANJITI BRZINU !!! Jbg, posle je sve lakse! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Umro povređeni motorista u Urgentnom centru » 20. Septembar. 2009 | 11:54, Mladić koji je sinoć teško povređen u saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Palmotićeve i Despota Stefana umro je od povreda u Urgentnom centru. Motorista je posle nesreće sa povredama glave i nogu u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. Prema rečima očevidaca vozač motora naleteo je na automobil "fiat punto" koji je vršio nepropisno polukružno skretanje na raskrsnici. Policija je obavila uviđaj, vozila su poslata na vanredni tehnički pregled, a sve okolnosti nesreće utvrdiće istraga. Izvor : Studio B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Opet ta novinarska prica da je on naleteo.......nemogu da verujem sto nekazu da mu je kreten preseko put i ubio ga sto mu se isprecio Strasno saucesce jos jedan mladi zivot se ugasio zbog budale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao na Pinku, potvrdili su da je otac izvrsio samoubistvo. Tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dokle vise ??? ??? :'( :'( :'( Tuga prevelika! Saucesce porodici i prijateljima! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/temadana.php?id=111696 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi ovo je strasno na znam vise stvarno dokle ovako mnogo mi je zao zbog svega nek im je laka zemlja :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan jbg... ovome nema kraja, nazalost... Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Strasno, ne znam sta da kazem, najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Jbg, polako i racunajte da neka budala radi nesto sto nije dozvoljeno i moze da vas ubije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima dobar stomak,moze da procita komentare na tekst u blicu,oni su realna slika javnog mnenja,cak i u ovoj situaciji gde je siroti momak zrtva,niko nema razumevanja. 1 nas je cak nazvao teoristima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Septembar 20, 2009 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici, jos ako je ovo tacno za oca nemam reci...Ovo je strasno ali nazalost postaje svakodnevno.Vozim od 1970 i rodjen sam u ovom gradu koji je reper za urbanu voznju.Desetak godina unazad na ulicama su stigli vozaci koji jednostavno ne znaju da voze.Po meni, jedan od uzroka svemu ovome je i sumnjiv nacin na koji se dolazi do vozacke dozvole.Kada bi se krenulo u neku ozbiljniju istragu o tome video bi se i uzrok ovim pocetnickim greskama sa tragicnim ishodom.Korupcija u ovom drustvu nije mimoisla ni ovaj segment.Zelja da dobijem dozvolu a ne da ucim za dozvolu uzima svoj danak cesto na tragican nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici, jos ako je ovo tacno za oca nemam reci...Ovo je strasno ali nazalost postaje svakodnevno.Vozim od 1970 i rodjen sam u ovom gradu koji je reper za urbanu voznju.Desetak godina unazad na ulicama su stigli vozaci koji jednostavno ne znaju da voze.Po meni, jedan od uzroka svemu ovome je i sumnjiv nacin na koji se dolazi do vozacke dozvole.Kada bi se krenulo u neku ozbiljniju istragu o tome video bi se i uzrok ovim pocetnickim greskama sa tragicnim ishodom.Korupcija u ovom drustvu nije mimoisla ni ovaj segment.Zelja da dobijem dozvolu a ne da ucim za dozvolu uzima svoj danak cesto na tragican nacin. Nadam se da pricas o gresci vozaca Punta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi se za ovako nešto trebalo suditi za ubistvo!!! dokle god to bio saobraćajni prekršaj mi ćemo i dalje biti nevažni u saobraćaju iskreno saučešće porodici i drugovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zbog izletanja tj preticanja vozača kola bez bilo kakve signalizacije (naravno pričam da je jedan automobil preticao drugi a ne ja njih) je bilo par prilika u poslednja dva dana da završim kao ovaj dečko. Imao sam sreće za razliku od njega da se zaustavim na vreme bez posledica i ako je motor počeo da baca zadnji kraj a kasnije i prednji i sagledam situaciju što me je dovelo do zaključka da gde god vidite automobile tu ne treba voziti brže od njih već samo "čuvati svoj prostor". Možda ih uz minimalnu razliku u brzini prestići i onda ako ne možete da se suzdržite opet stisnete gas do mile volje kada se ukaže otvoren put bez drugih vozila ili neki prepreka, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Laka ima crna zemlja i pokoj im dusi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au boze dragi, koja tragedija... Laka im crna zemlja! :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Septembar 21, 2009 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan strasno... Laka im crna zemlja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...