uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OPET NISAM TE VIDEO! Sedeo sam kuci kad me je Sale sa foruma u 19.50h pozvao I rekao da je se upravo neko slupao na ibarskoj na vidikovcu kod garden centra a da on ne moze da stane jer je sa zenom I decom u kolima I zuri pa sam pojurio da vidim sta se desilo I jel momak u redu Tamo sam zatekao klasicnu scenu Bahati taxista je hteo da skrene levo sa ibarske I kako on kaze propustio je celu kolonu vozila I onda ga je u sred skretanja nesto udarilo I preletelo mu preko haube pravo u jarak pored puta. To “nesto” je bio momak na piaggio free visok 190cm I sa 100kg 1968 god RU tablice (po opisu taxiste) a na pitanje kako ga nije video je odgovorio da vozac skutera nije imao upaljeno svetlo a napolju je mrak I na tom skretanju nema ulicne rasvetle (jbg bolju pricu ni ja ne bi smislio kad mu je auto parkiran celom duzinom preko suprotne trake) Vozaca skutera su odvezli jako brzo I kazu da je izgledao dobro, samo ga noga boli Imao je kacigu I jaknu Odmah se stvorilo nekoliko taxista u znak podrske ali sam ja vec sve slikao, cak je I policija mislila da sam inspektor ;D Jos ne mogu da verujem koliko je dobro prosao jer je motor totalno unisten!! Felna sva smrvljena ni jedan krak nije ostao citav,viljuske krive,komandna tabla,far I korman otkinuti od motora zajedno sa instalacijom (izgleda da je se “sitan” momak bas jako drzao za motor) Cudo da ga nije prebio kad je ustao… ili je neki fin ili ga je jako bolela noga Nadam se da nema unutrasnjih povreda jer u tom slicaju posle ovakvog direktnog udarca bolje nije mogao da prodje Ako neko zna momka neka javi kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si slikao okači slike (ili ih razvijaš?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan razvijam evo ga skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzgred, to odvajanje je zaista očajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan polozaj na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kolega je stvarno imao srece ako je samo noga povredjena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzas...sta ostade od skutera... > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan far je citav tako da ne verujem bas u tu pricu da je vozio sa ugasenim svetlom nocu po ibarskoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo, nadam se da ce se skutersh brzo oporaviti.. od ovog Liberty 125 ,nema 'leba .. Zanimljivo kako se taxisti odmah "roje" a ,chast izuzecima , najgori su od svih . Trebalo bi da ga dechko tuzi za naneshene povrede, traumu , dushevnu bol , totalnu shtetu na skuteru - da ga ojadi i ishamara mu novchanik ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7233 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, pre ces tajgeru da izvadis oko nego dinar. Nadam se da ce se kolega brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne gresim, to je odvajanje ka pijaci. Ne verujem da ga na tom potezu nije mogao videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je mislio da ce biti brzi od skutera kolegi zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je prosao u odnosu kako mu izgleda skuter. Jadnicak, Skutera je mnogo, a zivot je jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kakav uzas, uzivo je izgledalo jos gore. Posto nisam imao gde da stanem i bila mi puna kola odmah sam javio nasem bajkerskom inspektoru koji je posle 5 minuta vec bio na mestu nesrece i napravio uvidjaj. Marko svaka cast na brzini i zelji da uvek pomognes nepoznatom kolegi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa njega su vec odvezli kad sam stigao ali sam bar sve dokumentovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! A propo priče o stanju tog dela magistrale, obzirom da sam nedaleko od nje živeo godinama, mogu samo da kažem da je to jedna od opasnijih u gradu. U oba smera se vozi jako brzo, odvajanje za Vidikovac je prilično neugledno urađeno i totalno neosvetljeno, kao ni par stotina metara pre i posle njega. Prvo svetlo na putu je tek u blizini OMV pumpe, a onda opet, kod odvajanja sa magistrale za Labudovo i Petlovo brdo par desetina metara dalje ista priča...potpuni mrak. Ko tuda vozi noću, igra samo na kartu intuicije i iskustva. Barem nekoliko puta sam slušao kako u raznim jutarnjim programima građani koji se javljaju u program traže da se ta dva mesta osvetle, ali, eto, ništa. Valjda mora nekoliko nas, ne daj bože, da izgine da bi se nadležni setili da nešto urade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim na slikama skuteru radi pozicija ili je stop lampa zabola.....u svakom slucaju kolegi brz oporavak a sto se tice taxiste...(ima ih i medju nama, jednostavno ga covek nije video.....ni orvi ni poslednji put) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Brate al su taxare prevejane. Za sekundu je smislio pricu "nisu mu bila upaljena svetla" , ma.icu mu jbm. Treba ih "skoro" sve kidati od batina kad god se ukaze prilika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taksisti su najgore dzukele na nasim putevima.. staju naglo gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, ne daju migavac kada skrecu, rade polukruzna preko pune i naravno vrhunski bezobrazluk je bezanje posle udesa sto sam doziveo na svojoj kozi.. svi su zreli za teske batine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg svaki dan po ceo dan u sabracju pa cak iako nisi bio takav vrenom postanes ako zelis da prezivis... mogao je da kaze sta je bilo ali ga razumem da zeli da sacuva svoju bulju samo ne verujem da ce povredjeni momak da dozvoli da sve tako prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Brate al su taxare prevejane. Za sekundu je smislio pricu "nisu mu bila upaljena svetla" , ma.icu mu jbm. Treba ih "skoro" sve kidati od batina kad god se ukaze prilika. Pa kakve veze to ima sto mu nisu bila upaljena svetla, jel to znaci da nije kiv??? Svako ima svoj deo krivice (ako je ta tvrdnja tacna). Sta to znaci da ako nekome nisu upaljena svetla ili na pr nema dozvolu (moj slucaj od pre 20 i kusur god.), mozes 'ladno da ga ubijes, ne moras ni da kocis PREGAZI GA, jbg, nisu mu svetla radila!!! Pa, nije bas tako! Doduse, ja sam tada dobio neku kaznu, ali je stetu platio krivac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Septembar 21, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam tuda oko 21h, jos je trajao uvidjaj. Stao sam, raspitao se kod pandura o motoristi, kazu u svesnom stanju prevezen u UC. Posto sam kolima i ja jos pravio zastoj, ubrzo sam otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan taksisti su najgore dzukele na nasim putevima.. staju naglo gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, ne daju migavac kada skrecu, rade polukruzna preko pune i naravno vrhunski bezobrazluk je bezanje posle udesa sto sam doziveo na svojoj kozi.. svi su zreli za teske batine Potpuno si u pravu ! Prava i jedina dijagnoza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan taksisti su najgore dzukele na nasim putevima.. staju naglo gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, ne daju migavac kada skrecu, rade polukruzna preko pune i naravno vrhunski bezobrazluk je bezanje posle udesa sto sam doziveo na svojoj kozi.. svi su zreli za teske batine Potpuno si u pravu ! Prava i jedina dijagnoza ! nazalost nemoze taksisti bi blokirali grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...