Brrka 226 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto naslov kaze, kupujem sajlu kvacila za Yamahu Thundercat 600 i to hitno. Zvao sam Rodica, kazu da se poruci i rok isporuke je minimum mesec dana a moze biti i malo duze, 'bem ti uvoznika... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je ne napravis kod Bobana? Brze, jeftinije, a u kvalitet ne sumnjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 22, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Brko pravi to, to ti može napraviti bilo koji majstor iz te branše, pitaj taxiste njima taximerdžije prave sve sjle. kvalitet jo najčešće ok, a cena minimum upola od originala , samo moraš da imaš uzorak, makar u delovima . A rodića i njemu slične mani............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze napravi kod bobana sajle,ako imas staru,ako koriste spanere sa tvoje sajle ili cak mozda i buzir,procices sa par stotina dinara...mada i celi da ti uradi jako je jeftin a kvalitet je OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bobna sajle sam pravio sajlu kvacila pre 4-5 godina kad sam imao Hondu CB450s, za mesec i po dana sam promenio 5 sajli zato sto je svaka trajal 7-8 dana i na kraju sam uzeo original koja mi je trajala dok nisam prodao motor a verujem da traje jos uvek. Original sajla me na kraju izasla mnogo jeftinije nego te pravljene i zato ovoga puta uzimam original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 22, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bobna sajle sam pravio sajlu kvacila pre 4-5 godina kad sam imao Hondu CB450s, za mesec i po dana sam promenio 5 sajli zato sto je svaka trajal 7-8 dana i na kraju sam uzeo original koja mi je trajala dok nisam prodao motor a verujem da traje jos uvek. Original sajla me na kraju izasla mnogo jeftinije nego te pravljene i zato ovoga puta uzimam original. Ne delim ovakvo iskustvo sa sajlama ali poštujem stav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja da je on los majstor, cak stavise verujem da je dobar jer ga svi hvale i otisao bi opet kod njega kad bi mi trebalo nesto ali za sajlu kvacila vise ne jer smatram da je tu veliki otpor potezanja i da zbog toga sajla pocine da se"lista" i puca kao sto se meni deslio a svaki put mi se desilo isto. A uostalom, iskustva su razna, ni ja nisam dobar majstor za sve. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isto iskustvo sa Bobanovom sajlom kvacila. Stalno puca. Sve ostale sajle su OK, ali ova za kvacilo ne sastavi ni 1000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se to isto desavalo sa sajlom od kvacila za 4000km 5 sajli a od toga 4 za 500km ,i na kraju sam se sjetio da treba zamijeniti i kosuljicu. sajlu samo treba dobro podmazat i kupiti debelu sajlu na pijaci ne u moto radnjama i na kraju ne stavljati ono sto svi vade iz uticnica nego kupiti pravi zavrsetak sajle koji je manje od 1e i sam sve napravis.original sajla je mnogo skupa u rodicu mozda cak i do 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...