dragicadj 25 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta ce biti od toga puta' date='nesto su se organizatori ucutali!?Snake,Ernesto,..???[/quote'] Juce mi je receno da ce se verovatno ici u Umag,i da vereovatno nece biti nista od Trebinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta ce biti od toga puta' date='nesto su se organizatori ucutali!?Snake,Ernesto,..???[/quote'] Vidi stari, registracija mi istice 30.03. tako da tesko da cu moci da se skupim za Trebinje u aprilu. Takodje postoji i ideja da se ide u Umag na skup kod Marija i Saleta, i sto vise razmisljam o tome sve mi se vise svidja ideja. Posto oni prave skup u maju, onda izgleda da nema nista ni od skupa u Tr. Ali smislio sam kako da se vidim i sa vama dole. nesto smo razmisljali da idemo u Sutomore na skup a da dan-dva ranije svratimo do Tr. Snake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan kad je susret u umagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan kad je susret u umagu 11.12.13 maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan onda bi se mogla obadva odraditi,cijeli mjesec dana razmaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne moze da se stigne i u Umag i u Trebinje ?? Kako vi resavate Slo vize ?? OFFTOPIC: Sto se registracije tice motor moze da se registruje i na 3 i na 6 meseci. Ko nema para za sve odma moze i ovako. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne moze da se stigne i u Umag i u Trebinje ?? Moze' date=' ko ima dovoljno " vremena " i fleksibilno radno vreme. Kako vi resavate Slo vize ?? Ja dok sam ucio geografiju u skoli, Umag je bio u Hrvatskoj; mada nisam skoro bio tamo! OFFTOPIC: Sto se registracije tice motor moze da se registruje i na 3 i na 6 meseci. Ko nema para za sve odma moze i ovako. Pozdrav Od kad to?! Ti si pun nekih novina! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja stizem u obadva grada,a slo.vize se dobijaju najlakse preko moto kluba,inace je vrlo zapetljano za vizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ja stizem u obadva grada' date='a slo.vize se dobijaju najlakse preko moto kluba,inace je vrlo zapetljano za vizu[/quote'] Ja dok sam ucio geografiju u skoli' date=' Umag je bio u Hrvatskoj; mada nisam skoro bio tamo! [/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan poznajem istru,ali sam maxu samo rekao za vizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Slo vizu nema veze sa Umag-om. Odvojio sam jednim redom jer je odvojeno pitanje. Mozda si u skoli ucio geografiju ali citanje bas i nisi :finger: Nadam se da cu imati vremena da odem u istru na neki odmor. S'obzirom koliko sam vec stvari ucrtao u mapu trebace mi 5 godina da sve obidjem Ajde ko bi isao u Trebinje neka digne dva prsta. @Daco: Znaci da bi mogao preko nekoga iz moto kluba iz slo da lakse dobijem vizu ?? To bi mi mnogo znacilo ako moze. Kad se vidimo ces mi to objasniti za vize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da ima dosta zainteresiranih za umag mogu objaviti da je sluzbeno dogovoreno sto se tice muzike petak - ZABRANJENO PUSENJE - razvaline - no problem band subta - no problem bend - razvaline -URIAH HEEP (org) osim toga ja i mario dolazimo u trebinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ove sedmice sam u n.sadu imam i prijatelja motoristu u slo.ima jos jedna mogucnost za motoriste ali o tome kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da ima dosta zainteresiranih za umag mogu objaviti da je sluzbeno dogovoreno sto se tice muzikepetak - ZABRANJENO PUSENJE - razvaline - no problem band subta - no problem bend - razvaline -URIAH HEEP (org) osim toga ja i mario dolazimo u trebinje ZIVIO UMAG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan oleeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan petak - ZABRANJENO PUSENJE Nadam se da nisu u fazonu Zabranjeno Pushenje-Cargo Orkestra...Kakvo je to SRANJE!!! :shock: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Februar 26, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan I za Trebinje sam i za Umag, te bi zamolio onoga, ko na neki nacin organizuje ova putovanja, da mi kaze koliko parica orjentacione za troskove smestaja treba, da bi se mentalno pripremo. Sator spreman, samo ne znam koliko ce u aprilu biti za njega toplo, a za maj nesto i ne brinem, bice, Umag je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tju u Trebinje u Julu, iz CG tju da skochim i do tamo Sad otpada, shto zbog finansija, manjka odmora i josh nekih stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E,pa ljudi , ovakva je situacija: za Trebinje se ide kada sam i rekao , pocetkom aprila .Tacnije , prve ili druge nedelje u aprilu ! Preciznije informacije cu dati na vreme , otprilike oko 20. 03. ,sa svim detaljima puta....... Za sada toliko! Pozdrav!!!!! PS molio bih ozbiljno zainteresovane da mi se jave na PM da mogu da ih ubacim u spisak , a i da bih mogao da isplaniram sve sto je potrebno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan petak - ZABRANJENO PUSENJE Nadam se da nisu u fazonu Zabranjeno Pushenje-Cargo Orkestra...Kakvo je to SRANJE!!! :shock: :roll: nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan petak - ZABRANJENO PUSENJE Nadam se da nisu u fazonu Zabranjeno Pushenje-Cargo Orkestra...Kakvo je to SRANJE!!! :shock: :roll: nije Fuuf... :puke: Dobro je..! ps.pre par godina kada je Nele(zabranjeno pushenje) svirao na Ushcu sa Cargo Okestrom na konc.Riblje Chorbe...ljudi su hteli da ga linchuju.. :roll: Sorry za OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Fuuf... :puke: Dobro je..! ps.pre par godina kada je Nele(zabranjeno pushenje) svirao na Ushcu sa Cargo Okestrom na konc.Riblje Chorbe...ljudi su hteli da ga linchuju.. :roll: Sorry za OFF Ja sam tada odslushala Chorbu i otishla s koncerta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 26, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tada bio na Uscu i nije mi padalo na pamet da bilo sta bacim na No smoking orkestra!? Daleko mi je to od smeca,ali to je samo moje misljenje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tada bio na Uscu i nije mi padalo na pamet da bilo sta bacim na No smoking orkestra!?Daleko mi je to od smeca' date='ali to je samo moje misljenje!?[/quote'] Ma oke...da ne idemo mnogo u off :oops: ....ali kad ti najave Zabranjeno Pushenje sa sve njihovim hitovima...a oni izaðu i sviraju dirlaj,dirlaj,dirlaj daj... :x :harmonikas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 26, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da ima dosta zainteresiranih za umag mogu objaviti da je sluzbeno dogovoreno sto se tice muzikepetak - ZABRANJENO PUSENJE - razvaline - no problem band subta - no problem bend - razvaline -URIAH HEEP (org) osim toga ja i mario dolazimo u trebinje sasa dali si mislio ovu voznju u aprilu ili moto susret u trebinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...