armin1 35 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ZBOG LOSEG VREMENA, HLADNOCE I KISE VOZNJA I ZURKA SE ODLAZU DO DALJNJEG. [/size] NAZALOST KAKO VREME NE DOVOLJAVA VOZNJU U SITUACIJI SMO DA ZURKU OTKAZEMO ZA SADA, EVENTUALNU PROMENU CE MO NAJAVITI BLAGOVREMENO JER SMO SIGURNI DA CE I U NOVEMBRU BITI NEKI LEP DAN POSTOVANI PRIJATELJI, OBAVESTAVAM VAS DA CE MOTO KLUB ORGANIZOVATI U NEDLJU 11.10. 2009. JESENJU VOZNJICU I JEDNU DNEVNU ZURKU U MESTU BAN DUBICA. POCETAK ZURKE JE U 10 CASOVA U SLUCAJU NAJVE LOSEG VREMENA ZA TAJ DATUM OSTAVILI SMO REZERVNI TERMIN 18. 10. TAKODJE NEDELJA. ZURKA JE DNEVNOG KARAKTERA, BEZ NAPLATE ULAZA, LEPU KLOPICU JEFTINO PICE I LAGANU MUZIKICU. NADAMO SE DA CE TE NAM SE PRIKLJUCITI U VOZNJI ILI SE ORGANIZOVATI ZA JEDNU ZAJEDNICKU VOZNJU DO BANTSKE DUBICE GDE CE SE I SAMA ZURKA ODRZATI NA USCU BRZAVE U DTD KANAL. DODATNE INFORMACIJE CEMO VAM PRAVOVREMENO DOSTAVILJATI DO TADA POZZZ I VIDIMO SE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put si datum promašio za jedan dan Nećemo imati šta da slavimo ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan alal vera za memoriju, ali to definitvno nije primarna stvar vec je sasvim slucajno ispalo. poz druze i vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8765 Napisano Septembar 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3213 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je kao i prosle godine u Padini? Gde se nalazi tacno to mesto, Banatska Dubica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Po Google Earth-u par kilometara od Jarkovca gde je bila prošla žurka. I samo sa nadam da sada neće biti onog nenormalnog vetra da nas šeta po putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, bas tako kao sto dr. bane rece meto je na 4 kilometra od Jarkovca gde smo proletos organizovli zur, manifestacija je slicnog tipa . sa nekim manjim izmenam, nekom promenom u meniju i tako. stim sto smo sad uzeli lokaciju koja je puno vise zaklonjena od veventualnog vetra. mapu cu staviti malo kasnije, jer trenutno imam haos na racunaru. hvala na javljanju doco . nadam se da ce mo se ponovo videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedne prirucne karte puta do Ban Dubice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan nisam propustila zimsku, prolećnu i letnju, nadam se da se vidimo i na jesenjoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav veliki za U.. , poison girl. bez tebe nije to to srdacno te ocekujemo i ovog puta. jedan veliki cmoxy od mene i ekipe odavde. ps potrazi me na fb. video sam ti sliku na pra mesta ali te nisam nasao. mene ces lako pronaci, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Arminu i ekipi, vasa desavanja su uvek dobro organizovana i dobro posecena. Vidimo se na zurci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima Zozon, vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i linka ka nekim nasim predhodnim dogadjanjima moto skup u Pancevu: http://www.mccoyote.org.rs/galerija/video/v003.html http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36304.0 prolecna zurka Jarkovac: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33288.0 poz do nekog sledeceg javljanja i novih informacija E DA: ima li rasspolozenih za jedno takmicenje u pecanju, prosli put je sve bilo organizovano ali zbog olujnog vetra koji tog dana duvao, nazalost, nismo mogli da uradimo !!! BACILI BI I JEDNU TALANDARU DA UPECANO MOZE I DA SE ISPECE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan reših da ne pecam... somovina mi ne prija, ipak u pregovorima sam za prevoz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 24, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan See ya. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ocekujemo vas sve, poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da se nikome ne peca, jad da ostvimo ovo jos neki dan pa ako se niko ne prijavi za takmicenje da odustanemo!! p.s. objavicemo ovih dana i meni a i pivo koje ce se tociti i ko ce svirati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da se nikome ne peca, jad da ostvimo ovo jos neki dan pa ako se niko ne prijavi za takmicenje da odustanemo!! p.s. objavicemo ovih dana i meni a i pivo koje ce se tociti i ko ce svirati ...samo domace ... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz prilozene karte nesto nisam zapazio Jarkovac a jos manje Ban. Dubicu pa ako imas nesto preciznije baci ovih dana na uvid! Hvala i pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan OK BACAM SUTRA NEKU BOLJU KARTU, A PIVO AKO SVE BUDE KAO TREBA NEKO STRANO ZA TOCENJE, AL JBG ZABORAVIH MU IME, A PROBAO SAM GA I MOGU VAM RECI DA JE .... .... UFFFFFF Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ovako , sto se piva tice bice stajger kao svetlo pivo po ceni od 75 din a pola litra { ne 0,4 i ostale fore} bice i crnog niksickog pa verovatno istoj ceni evo i popravljene karte, da bi se bolje videlo mesto odrzvanja, a sto se menija tice sutra cu ga postaviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan a evo i kako je bilo prosli put u Ban Dubici http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17395.msg234777#msg234777 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je ovde još vidljivije. Kome nešto znači tu su i GPS koordinate (desno dole). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A kude se dede taj Tebi i Meni? Ajd pričaj sav se oznojih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan obecah da cu danas staviti , Meni kak jos uvek ne mozemo da potvrdimo tacan repertoar, mogu samo da vam navedem sta je sve u opticaju 1. dimljeni peceni saran i riblji paprikas { ako nam ribnjak konacno prebaci sponzorstvo} ili 2. bela supa sa cuftama ili 3. prebranac sa kolenicama i kobasicama na zalost, ja ne mogu da vam kazem koja ce tacno opcija biti jer ima puno faktora koji uticu na to od kuvara, nacina pripreme ... cim budemo definisali sta se tacno sprema postavljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan obecah da cu danas staviti , Meni kak jos uvek ne mozemo da potvrdimo tacan repertoar, mogu samo da vam navedem sta je sve u opticaju 1. dimljeni peceni saran i riblji paprikas { ako nam ribnjak konacno prebaci sponzorstvo} ili 2. bela supa sa cuftama ili 3. prebranac sa kolenicama i kobasicama na zalost, ja ne mogu da vam kazem koja ce tacno opcija biti jer ima puno faktora koji uticu na to od kuvara, nacina pripreme ... cim budemo definisali sta se tacno sprema postavljam glasam za prepranac ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...