Jump to content

Moto Zajednica

pomoc Suzuki GSX 750R brljavi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova

drugar ima suzukija navedenog u naslovu,poceo je debelo da brljavi !

sta se desava...treba mu dati gas do pola da bi "radio" na leru....ako se pusti gas ugasi se.

skinuo sam mu filter vazduha i radi normalno do nekuh 4 000 rpm.. dalje kao da ostaje bez benzina..gusi se, karbove sam rasklopio,vakumi su odlicni,sve mi se na carbovima cini dobro...vise ne znam sta mu je

ima li neko ideju ?

i jos jedno pitanje...da li na tog suzukija mogu da se nakaleme carbovi od Yamahe fzr 1000 ? :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova

Cini mi se kao da motor radi pod sauhom, pa je u redu dok ga drzis na gasu ali ako si rasklopio karbove i kazes da u redu onda idemo dalje! Znaci prvo proveri da li motor negde vuce falsh vazduh jer motor ipak ima 14 god pa moguce da je neka guma, spoj filtera za vazduh i karbova, istrulila, a ako se malo poremeti pritisak odnosno podpritisak u karburatoru motor brljavi! Ovo je moje misljenje... Pogledaj sta se meni desilo, tema je bandit 600 `97 (mada ovo kod tebe nije verovatno, ali probaj da mu skines iberlauf pa da ga upalis)

• Drug član, 4388 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

kad su mu zadnji put stelovani ventili :?: .I reci dali se gasi kad je ledan ili kad se ugreje :?:

• Svrati ponekad, 275 postova

Meni to ipak smrdi na karburatore,ali kao što kaže Mali Caca, moguæe da nešto ne štima sa ventilima jer znam sluèaj kad tip nije dobro ufazio motor odnosno,fulao je za jedan zub i motor je radio dobro dok se lanac nije istegnuo i klipovi su se našli sa ventilima.

Pošto su onda ventili propuštali,morao je dobro odvrnut gas da bi motor uopšte radio.

Ovdje je vjerovatno ( ako se radi o ventilima ), jedan ili više ventila nagorilo pa "malo" pušta i nema kompresiju.

Znaèi,mjerenje kompresije ako su karburatori uredu.

Trebalo bi još provjerit da koja svijeæica ne probija.

Guest diRRty

I meni deluje kao da s karburatori u pitanju.Vrlo moguce da je bogata smesa.Kazes do 4000 je radio , a onda ne kad si mu skinuo filter.Posle 4000 mu treba vise goriva.

Smesa po meni sigurno

• Svrati ponekad, 103 postova

nije mi djavo dao mira i rasturio sam carbove jos jednom,sve sam lepo na stolu nastelovao i izduvao,ispolirao sam iglice na shiberima stavio sam seger na iglicama na 3 zub(na sredinu) malo sam mu dao vise vazduga na diznama i sad poliva. Ide kao nezdrav ! :twisted: :D

Guest diRRty
nije mi djavo dao mira i rasturio sam carbove jos jednom' date='sve sam lepo na stolu nastelovao i izduvao,ispolirao sam iglice na shiberima stavio sam seger na iglicama na 3 zub(na sredinu) malo sam mu dao vise vazduga na diznama i sad poliva. Ide kao nezdrav ! :twisted: :D[/quote']

Lepo sam ti kazao BOGAT je :wink:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

i jos jedno pitanje...da li na tog suzukija mogu da se nakaleme carbovi od Yamahe fzr 1000 ? :)

Ne bi trebalo da mogu. FZR ima nagnutu maccinu pa su i carbovi tzv downdraft tipa...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja