acim 765 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je starom, dobrom "velikom" Banditu dodao puni oklop i napravio od njega pravu touring mašinu. Na raspolaganju su plava, metalik siva i perla crna. Na raspolaganju je i ABS, ali je pitanje da li spada u standardnu ili opcionu opremu. Obzirom na oznaku A, verujem da je u pitanju standardna operma. Bilo bi dobro da Suzuki ponudi ABS i na modelu GSX650F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se nova prednja maska i ove bočne stranice.. Baš se pitam da li bi to moglo da se upasuje na mog bandita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan uz duzno postovanje svim ljubiteljima ovog dvotockasa..........meni se ovaj model uopste ne svidja.........izvinite ali to je moje misljenje....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko' lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bočno prelep, anfas, dizajner se posro po sred fara. Moje mišljenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobra prodaja sirom Europe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni to sve isto ... slicno. Nema "personality" sto bi rekli neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi sa svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 23, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam mu slabijeg brata sa ovim oklopima,uzivo....i zaljubio se. Vjerujem da i ovaj uzivo ostavlja mnogo jaci utisak.... Istina je da sada Suza mozda malo pretjerano "uniformise" sve modele pa sve to postaje dosadno i bezlicno....meni se svidjao i stari oklop..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko imao prilike da vozi ovaj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...