ugac 1150 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kamaz nego shta. Pa da skupimo kesh i na Dakar da te poshaljemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred , mislim i za A8 i za Goveche , nejvishe me nervira kad me neko kaze mora da je padano chim nema one idijotske nalepnice WARNING na rezervoaru .... skup hoby al lepo ako postane biznis , kod nas dodushe slabo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku. Sta se radi sa A8icom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma neki trike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku. Sta se radi sa A8icom? Razmatra se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan E, 'aj sad sa onim starim, dobrim od 1,3 MP okini koju da vidimo sve detalje. To je sad poprilicno blizu kraja pa... a mozda i naidjem da pogledam i cujem Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bobane imas na stranici prije neke fotke poluproizvoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Da, Braco vidio sam to, nego me interesuje kako ces urediti sjediste, rezervoar i ram. mislim koja boja i te stvari. Znam da mozda, jos nije gotovo ali kad bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Govece stajalo na vagu 139kg. Koliko li je onda prije imalo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan 140 dve tri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u slikovnici ;D Izvagacu i ovo sto sam skinuo, slobodna procjena 20kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Januar 17, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i dalje je mnogo, skidaj jos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 17, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan i dalje je mnogo, skidaj jos ;D Jos mu je ostalo da skine gace i to je TO. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na bikez.com http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xt_600_z_tenere_1988.php 186kg sa punim rezervoarom uljem i akumulartorom.Ja sam govrece vagao sa svim jedino sto nisam imao goriva u rezervoaru a staje 10l u novi rezervoar.Sto znaci prezadovolljan sam ;D.Imacu jedan od najlaksih SM i laganog endura , a vec za kros varijantu ??? Bice tu jos ponesto da se uradi vremenom. mozda zadnja alu viljuska jer mi se cini da je ova zeljezna kao da je od olova i tako ....Sve u svemu jos prko 10kg moze da ide dolje(da se baci anlaser, mali akumulator, ta viljuska...itd) Elem ako mi se ta kros varijanta toliko svidi kanta za smece je uvijek OPEN !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi navrati prijatelj i izrazi zelju da proba govece.Ranije je ima RM full kross a sad vozi fzr i kaze da mu je srce na mjestu tek kad sjedne na krosa.Te sam morao da improvizujem , da ispunim zelju drugu. Posle cu ubaciti video ako mi net dozvoli ako ne onda sutra. I meni je bila prva duza voznja(1h) sa preradjenom mashinom i prezadovoljan sam.Jedino sto mi se nije svidjelo je prebrz prenos za off-ovanje pa ce morati novi lancanik i lanac da se uzme za te namjene dok za SM varijantu je idealan.Novi polozaj sjedenja , osjetno manja kilaza , ma super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda motorce, ali smanjio si snagu rama 10-ak puta sa onim sto si isekao ispod sedista, dodaj neko ojacanje da ne moze da radi, koliko god ga nezno vozio puci ce (a nesto mislim da ga neces bas nezno voziti ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i nish' ne brini , ispitano je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost moracemo da ponovimo snimanje posto od pet videa radi samo prvi tj. lagano zagrijavanje Evo sad pada pa se omishljam da li da probam kako ide sa pahuljama ;D P.S posto je bilo nemoguce klizavo sa goveceta je poskidano sve cisto da ne bude prva voznja i polomljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sima = The abominable snowman Baš je dobro ispalo goveče ... još ovako snimljeno u kontri pa se vidi samo kontura ... tenera, a nije Braco I am your biggest fan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Januar 26, 2010 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braco I am your biggest fan ;D To ti misliš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Braco ovo tvoje govece place za nekom duzom vilom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braco I am your biggest fan ;D Braco I am your biggest fan ;D To ti misliš! Nemojte tako , inace ce mi dodjeliti podforum, ko bi to uredjivo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braco ovo tvoje govece place za nekom duzom vilom Neznam , za debljom da ali duza dolazi u obzir samo sa shtiklom ;D. Jbg i ovako sa prstima diram zemlju 184cm sam visok i svaki cm bi mi bio viska.Nego mislim da to tebi djeluje radi visokog repa, a to je posebna prica.Moram ja nesto da odudara radi one grupe sto nema sta da kaze nego ,vidi jes ga zadigo, gle sto je nashiljio... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad budes stavio SM felne ima da bude identicna yamaha xtx660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Braco I am your biggest fan ;D Braco I am your biggest fan ;D To ti misliš! Nemojte tako , inace ce mi dodjeliti podforum, ko bi to uredjivo :D Ne bi bilo loše, pa kad krene da pljušti para, uposliš dve mlađane mehaničarke, a ti ih samo uređuješ Ili još bolje,ti radiš u garaži, a njih uposliš za kompjuterom, ali da paziš da gi ne uprljaš s masni prsti od ulje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...