kvadman 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je previse sareno. ram crven, plastike bele zelene, tockovi zlatni, masina crna.... bolje da ej ram beli. tockovi crni... tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan sad je previse sareno. ram crven, plastike bele zelene, tockovi zlatni, masina crna.... bolje da ej ram beli. tockovi crni... tako nesto. Nemoj samo da gledas slike procitaj sta pise ispod zadnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Aaa nee, ovako da ostane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je previse sareno. ram crven, plastike bele zelene, tockovi zlatni, masina crna.... bolje da ej ram beli. tockovi crni... tako nesto. Nemoj samo da gledas slike procitaj sta pise ispod zadnje ;D Da ti ne bude poslije zao "da ga teras po dzombama" zbog cega je sve ustvari i pocelo. (ja dozivio ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto se planira i SM verzija za nju necu brinuti a ovo oko off-ovanja sa ceste ako mi se svidi nece biti problem promjeniti plastiku kad sam vec od onog mogao napraviti ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga skarabudzio. ;D Aj sad malo po estetici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 13, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde nađe ''svetlo zelenu''?Kad uteraš u livadu bićeš skroz ''zamaskiran''... ;D Neće te naći, ako padneš u kukuruz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce ga kad kukuruz sazri i postane zut, onda ce biti odlican kontrast. A plastike su vidim od kvalitetnije vrste, tako da se nece raspasti u glibu ni za 200 i vise god. Tako da ima sanse da ga nadju neki buduci arheolozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Povedi racuna da te ne ulove Japanci,najebo si!Koja je ovo marka motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kako koja ? Pa BRAMAHA XXT 660+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 13, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je trebalo da napišeš crvenim: "Onda farbanje mashine i rama i tako..." da te ne prozivaju ovi što samo gledaju slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali savet, ako prihvatas mesanje nas sto samo gledamo slike, Polugu zadnje kocnice ( onaj deo od dobosa do sipke ) okreni na gore da ti sipka ide iznad vile. Tako ja vozim vec 2 god. i ne razmisljam da ce neki veci kamen da mi otkine zadnju kocnicu sa sve dobosem i osovinicom ( desi se cesto da tocak sklizne sa stene ili veceg kamena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali savet, ako prihvatas mesanje nas sto samo gledamo slike, Polugu zadnje kocnice ( onaj deo od dobosa do sipke ) okreni na gore da ti sipka ide iznad vile. Tako ja vozim vec 2 god. i ne razmisljam da ce neki veci kamen da mi otkine zadnju kocnicu sa sve dobosem i osovinicom ( desi se cesto da tocak sklizne sa stene ili veceg kamena) Naravno da prihvatam sugestije , i ta mi se ideja svidja mada za to nisam cuo a ni vidjeo.Ne bi bilo lo se da posaljes jednu sliku... Izgleda da je trebalo da napišeš crvenim: "Onda farbanje mashine i rama i tako..." da te ne prozivaju ovi što samo gledaju slike. Razmisljao sam o tome , kontam ova zelena ko bijeli luk.Ubi sve oko sebe ;D Kod nas kukuruza ima samo kad ih dovezu na kamionu, necu se valjda gore peti. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koliko ces dobro videti na ovoj sliki, ako nevalja saljem bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može jedno glupo pitanje ? Zbog čega tu ne može da ide sajlica umesto poluge ? Čini mi se da sam video na par motora tako izvedeno, ali neznam da li je fabrički bilo tako ili je naknadno izmenjeno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' može jedno glupo pitanje ? Zbog čega tu ne može da ide sajlica umesto poluge ? Čini mi se da sam video na par motora tako izvedeno, ali neznam da li je fabrički bilo tako ili je naknadno izmenjeno ??? Pricamo o Yamahi, znaci kvalitet, izdrzljivost, pouzdanost, ... a ne o hondi Sajla neradi dugo u prasini, zapekne u buziru, a taj deo je zasut prasinom od prednjeg tocka. A uostalom sajla oce nekad i da pukne, a ta situacija mi bas i neide sa sistemom za kocenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa doobro ... zato sam i rekao glupo pitanje ;D Evo ovde sam video, meni ovo deluje solidno ... uz pravilno održavanje, ne verujem da bi bilo problema ... Ah da, izvinjavam se vlasniku što sam mu zloupotrebio fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo pitanje Moja filozofija bavljenja motociklizmom podrazumeva i sticanje novih znanja i razmisljanja o svemu tome ( teh. detaljima i performansama ) Zato i cenim BRACIN rad i najradije pratim ovu temu i voleo bi da jednog dana imam vremena i hrabrosti da se i ja upustim u tako nesto kao BRACA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa na kafu, samo ne znam da li u keca ili dvojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa na kafu, samo ne znam da li u keca ili dvojku. Za neupucene misli se na Viktoriju caffe ;D Rodjace ako se bude islo posle voznje mislim da ce tigar sa puskom da se pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 13, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to sve puko u mat crno sa crvenim detaljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @ TT600 ovo je tek na pola puta da postane ono sto sam zamislio.Za SM varijantu osim felni gdje ce zadnja naravno da bude sa diskom planiram prednji blatobran i masku da mjenjam i mozda kraci repic sa nosacem za tabliku i shtopku. Da si blize ne bi dugo tvoj TT bio u fabrickom stanju ;D.Jedan moj drugar slicnog razmisljanja kao ti je dosao pre neki dan sa ponudom da radimo jedan auto.U pitanju je terenac Toyota 4000ccm turbodizel stara 20 godina i naravno sa trulom limarijom.Ponuda je chudna ali bice slika ako ja pristanem.On nudi auto da bude u vlasnistvu 50:50 samo da ja govorim sta da on radi posto je mehanicar a ja da na kraju dodam malo na estetici.Odmah sam vidio kompletnu karoseriju u smecu i na toyotinoj shasiji audija A8 ;D ;D Ako budem pristao bice tema pa te mozda ohrabri pa krenes i ti u tom pravcu sa TT-ejcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to sve puko u mat crno sa crvenim detaljima Pa i ti si puko pa nisi mat crni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 13, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem pristao bice tema... Pristani!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem pristao bice tema... Pristani!! Ma nemogu vise da gomilam stvari jer ustvari ovo sto ja radim i nije moj posao.Kad sam zatvorio kafic morao sam da nesto radim ,klinjo ne pita njega to neinteresuje. Onda sam skonto da bolje funkcionisem kad imam motor.Pa posto nemam velike pare kupim dobar motor ali demode.Bacim debeli rep i kontam nesto ko ce tu modu pratiti.Svake godine nesto tanji rep i visociji.Te ja preskocim par godina i zashiljim ga i okrenem u nebo ;D ;D ;D ;D I onda posto stari vec vari plastiku uradim par motora i nekom nesto dodam nekom oduzmem, musterije se odusheve i ja ti postadoh majstor Al mi sad mnogo da zavergam sa kamionima, al ko zna mozda jedno jutro i kazem dotjeraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...