JankoR 471 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Drugari pitanje za sve Vas , jer ja mislim da je Ok a neki me ubijeđuju da nije ... Evo o čemu se radi . Zadnja guma na mom motoru je 130-80-18 ,motor je Yamaha ttr600 . Imam kobinaciju za nove continental tkc 80 po vrlooo povoljnoj cijeni ali samo u dimenziji 120-90-18 . Kao što rekoh ja mislim da nije prevelika razlika ali me neki drugari ubijeđuju da nije baš tako . E sad ste Vi na redu . poz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene stoji fabricki 130 a ja vozim 140 koja odlicno stoji ne mogu da zamislim 120 to je smesno ja sa mojom gumom derem eRove da nisu svesni sta se desava kada prodjem pored njih u krivini........nemoj to stavljati ni u ludilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Forum je cudo.... Evo nakon kolege Dzigorius-a, stize i moje totalno oprecno misljenje, pa ti sad vidi. Tanja guma = lakse upadanje u krivinu, tj. upravljiviji motor i (koliko toliko) manja potrosnja Deblja guma = stabilnije na velikim brzinama i sve ovo gore ne Razlika o kojoj ti pricas i nije neka. Imaces neznatno vecu krajnju brzinu i neznatno manje snage. Znaci ja bi je stavio, ako ti je ekonomija na prvom mjestu, pa onda sve ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 113 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Forum je cudo.... Evo nakon kolege Dzigorius-a, stize i moje totalno oprecno misljenje, pa ti sad vidi. Tanja guma = lakse upadanje u krivinu, tj. upravljiviji motor i (koliko toliko) manja potrosnja Deblja guma = stabilnije na velikim brzinama i sve ovo gore ne Razlika o kojoj ti pricas i nije neka. Imaces neznatno vecu krajnju brzinu i neznatno manje snage. Znaci ja bi je stavio, ako ti je ekonomija na prvom mjestu, pa onda sve ostalo. Tacno tako, a po terenskoj voznji ces imati i bolju vucu i bolje kocenje, probao sam u praksi pre 5 meseci, a sad to ucim iz fizike u skoli. Posto ti je motor oko 140kg ( samo) veci pritisak na podlogu vrsi preko uze gume ( manja povrsina, pa kramponi ili sare bolje drze) Jedino ako teras po zivom blatu sa debljom ces sekundu , dve kasnije da se udavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...