zabac 8 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U punoj opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo u NS-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 30, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Svaka cast onome ko je ovo smislio, a jos mnogo vise onome ko se potrudio da interesantna ideja stvarno i zazivi! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da u novom sadu .podeljeno je oko 300 paketica i desetak kilograma slatkisha malishanima u novom sadu.bilo je ful zabavno.inache ovo je treca godina za redom sa ciljem da se kao prvo obraduju klinci a kao drugo da se pokaze da nisu svi motoristi prljavi pokvareni ljudi koji ne znaju prave vrednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 30, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reæi sem.... :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 30, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Šta reæi sem.... :prayer: :prayer: :prayer: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan =D> =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 30, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 30, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan da u novom sadu .podeljeno je oko 300 paketica i desetak kilograma slatkisha malishanima u novom sadu.bilo je ful zabavno.inache ovo je treca godina za redom sa ciljem da se obraduju klinci =D> =D> =D> =D> =D> ...a kao drugo da se pokaze da nisu svi motoristi prljavi pokvareni ljudi koji ne znaju prave vrednosti. a ovo drugo ne razumem ... kakvi bre "prljavi pokvareni ljudi" ' date=' i kome i zasto bi trebalo da dokazujemo da motoristi nisu takvi ?????? [/b'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zbog nekolicine koji izgledaju kako izgledaju a pod uticajem stranih filmova koji bajkere pokazuju kako pokazuju malo nas bije glas da smo svi takvi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Novosadjane !!! Odlièna akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Decembar 31, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 31, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, momci!! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2796 Napisano Decembar 31, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! ali ono pazi deda vozi slatko sam se nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Januar 2, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prava novogodisnja akcija!Svaka cast,ali mi se cini da nije prva godina da oni to organizuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan way to go! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ... lm pa OTPISANI su poznati vec uveliko po takvim stvarima i ja im stvarno skidam kapu kako se kaze...nego ... videk ja i neku ZABU tamo u gomili il se to meni pricinilo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ...lm pa OTPISANI su poznati vec uveliko po takvim stvarima i ja im stvarno skidam kapu kako se kaze...nego ... videk ja i neku ZABU tamo u gomili il se to meni pricinilo ?? kre kre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast narode nego moram malo da kritikujem ove moje beogradjane pricasmo te bonzita te garderoba i nista ajd bonzitu pomerismo kao za prolece pa ce mo videti sta ce biti a vidis kako se ljudi organizovali i odradili akcijicu svaka cast narode i samo napred :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 4, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...