arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Posto je prerada vec u toku da postavim i temu. Pod jedan treba vam dobar drug sa sopstvenom garazom i svim neophodnim alatom, vican mehanicarskom radu i upucen u rad sa stakloplastikom Po mogucnosti da je to sto je radio ispalo kako treba i da nije puno brljao iako je njegov motor Isto tako je pozeljno da bude opusten momak, da zna kad je vrjeme za rad, a kad za odmor Pod dva treba vam kineski skuter, nista pretjerano, vrjednosti 500-600eura Ne mora bit u nekom pretjerano dobrom stanju, bitno samo da je ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pod tri neophodna vam je osoba kojoj cete da date svoj kineski skuter u zamjenu za japanski motocikl. Ovo je vrlo bitna stavka, u ovoj tacki je najkriticniji momenat prerade, bitno je da obojica budete zadovoljni razmjenom. Vjerovatno cete obojica u startu pomisliti "u kako sam ga zajebao", ali ce vremenom ta misao preci u "u kako me je zajebao" ;D Najbitnije je da pomenuti japanski motocikl probate u voznji, bar jedno 100km, od Bara do Risna, nista manje. I ne obracajte paznju na to sto nije registrovan vise od pola godine i sto su na njemu stare table. Ko to jos gleda. ;D I kljucna stavka, ne govorite nista roditeljima! P.S. Ovaj pasus je bez slika da bi zastitili privatnost nekih ucesnika u ovoj preradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre pocetka operacije poslednja fotografija pacijenta i doktora I onda pocinje kasapljenje, skida se sve redom, sjediste, rezervoar, ono malo plastika sto mu je ostalo... ....pa elektronika, sajle, zice i elementi vodenog hladjenja... ...dok na kraju ne ostanete sa necim, sto poslje 20 godina eksploatacije ne izgleda toliko lose Motor vam je najbolje da dobro operete, promjenite ulje, filtere i cudesa, neke brtve na deklima koja pustaju ulje i to je to Sve ostale djelove spremite ljepo sa strane, da se ne ostete... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez kacige motor necu ni da taknem Kad nemate zastitne naocare, posluzice i stara kaciga, samo je puno vruce pod njom Onda je ram ofarban crnom metalik bojom Pa izlakiran dvokomponentnim providnim lakom Za one koje interesuje lezaj volana se sastoji od gomile kuglica u jednom kanalicu i gomile masti, tako da nismo nista mjenjali samo podmazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Montirane prednja i zadnja viljuska, rezervoar i sjediste stavljeni fore radi Drugi ugao Gotova osnova Masina je blatnjava i prasnjava, cim se opere puno ce se bolje uklapat s ramom Sad tu ide struja, voda, komunalije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Septembar 8, 2009 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan daj stavljaj slike!!! bas me zanima kako cete da nabudzite Kawu i ja sam je nekad imao pa sam hteo nesto da budzim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan xe,xe,xe-ko koga zaje"e...lol ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan E posto imamo tehnickih problema sa prebacivanjem slika s drugog aparata, dok to ne rjesimo evo u kom pravcu ce se kretati prerada Znam da je Corsaro puno veci motor od GPZ-a, al jebiga, radimo s tim sto imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, ajmo.... spava mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno u BG, kupujem neke djelove, a evo kako bajk izgleda pod drugim svjetlom, posto je slikano telefonom, ram, tockovi i masina su skoro iste boje Jos Rep ce se jos malo pojacat fiberglasom, ova zuta boja otpada sve ce bit crveno crna kombinacija Imam plan da rep ostavim otprilike ovakav kakav je, samo da dodam pozadi par centimetara, da bih uklopio stop svjetlo, bocne plastike mu necu vracat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , samo naprijed biće to lijep motor , samo što ne opra gume i izlakira felme prije nego ih namontira . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Na felnama je dvadesetogodisnje blato, inace je boja dobra, a i treba tek da kupim gume malo me budzet ..be, pa cu onda da ih operem i vidim treba li ih farbat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan treba si malo da secnesh tu konstrukciju od repa da prati rep tj da se ne vidi dvozdjurija kad stavish ta ili vec koji rep ide ... samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovo zanimljivo kad se napravi...cekamo nove slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan treba si malo da secnesh tu konstrukciju od repa da prati rep tj da se ne vidi dvozdjurija kad stavish ta ili vec koji rep ide ... samo napred Seci cu samo kraj repa, da bi bio kraci, ove donje nosace nebih dirao, posto nisam lagan, a nece ni suvozaci biti samo neke mrshavice. A i ne upada u oci toliko, josh me i frka, mislio sam malo da ih izmjestim ali ko ce to zavarit da valja, da bude maksimalno cvrsto, tako da zasad ostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan au druze, svaka cast! jaako me zanima kako ce na kraju ispasti. samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 13, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan treba si malo da secnesh tu konstrukciju od repa da prati rep tj da se ne vidi dvozdjurija kad stavish ta ili vec koji rep ide ... samo napred Seci cu samo kraj repa, da bi bio kraci, ove donje nosace nebih dirao, posto nisam lagan, a nece ni suvozaci biti samo neke mrshavice. A i ne upada u oci toliko, josh me i frka, mislio sam malo da ih izmjestim ali ko ce to zavarit da valja, da bude maksimalno cvrsto, tako da zasad ostaje Ni ja ne bih dirao te nosace a mozes po njima da izvuces auspuhe pa nece ni da se vide i izgledace opasno! Odlican projekat. Ko bi reko da kineski skuter moze da ispadne Moto Morini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pazi to je gvozdje , ako imash CO2 aparat moze bilo ko da zavari da valja , ja sam dizao rep na F4 aluminijum dovario parche itd i burazer moj je vishe puta bio suvozach a ima 115kila , znachi sve to radi , sa CO2 izvarish obrusish i odma vidish kakvi su ti varovi ako ima rupica prevarish opet i opet izbrusish i tako dok ne postane ko saliveno bez brige nisi prvi koji to radi , sad bih ti dao sajt da vidish shta sve moze da se uradi , shira i duza viljushka i josh mono , da stavish neku nadrkanu felnu od auta 17ticu i 190 gumu sa R-a i to sve u kucnoj izvedbi za male pare al da te ne lozim poshto mozda ti se svidi pa projekat izadje iz budzeta posle cesh mne da kunesh ... da se vratim na ram i sedishte , seci vari nemoj da se plashish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 13, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv projektic. Pratim. Ja bih ti savjetovao da ipak promjenis lezaj volana. Bolje daj tih 40-ak eura za to nego za neku fancy farbu, ako su finansije problem. (naravno valjkaste lezajeve ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Probio sam budzet odavno, nemam para ni za gume, tako da se motor zasad sklapa, samo da dobije neki konacni oblik. Gume cu mjenjat naknadno, zbog prednje viljuske cu ga morat vozit u Balosavu, ali tek kad kupim gume, pa onda dolazi i auspuh na red jer nemam ni za njega para, pa tek poslje ti neki potrosni elementi. Lezaj volana je inace dobar, samo sto smo ga mi jos naknadno podmazali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Дај, опери ово - изгледа к'о да је неко њиме пре по' сата фрезирао виноград! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Дај, опери ово - изгледа к'о да је неко њиме пре по' сата фрезирао виноград! Na svu ovu silu vizionarenja,elana,truda i natezanja,gore navedeno je tvoj komentar ??? ??? ??? Pa gde će ti duša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 17, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i nigde ne zuri, ide zima imaces kad da radis na njemu. I meni je cudno da vrati prljavu masinu u ram, da ne opere felne (ne zna da li treba da se farbaju, videce kad ih opere ??? ), a krenuo je sa prepravkom. Mislim ako ga to mrzi sta ce da bude ako krenu da se javljaju problemi tokom prerade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i nigde ne zuri, ide zima imaces kad da radis na njemu. I meni je cudno da vrati prljavu masinu u ram, da ne opere felne (ne zna da li treba da se farbaju, videce kad ih opere ??? ), a krenuo je sa prepravkom. Mislim ako ga to mrzi sta ce da bude ako krenu da se javljaju problemi tokom prerade ? Rastavlja,sastavlja,pa opet rastavlja...Kombinuje,gleda,uklapa,izmišlja i zamišlja...Do nekog kraja koji je uvek prepun nekih problema... ...Ali sigurno ga na tom kraju neće sklepati neopranog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...