Jump to content

Moto Zajednica

Policija u NS-u

Recommended Posts

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Uly

Cekajte, ne razumem, zar se niko nije setio da kaze ili napise da tog 'kauboj' pandura treba prijaviti?!?

Pa on je vece zlo u gradu i vecu gresku je napravio sa tim zaustavljanjem kolone automobila i gadjanjem motocikliste nego oni sto tockare od semafora do semafora... (njegov recnik necu ni da spominjem da nije primeren za OSL na duznosti)

Takvi kauboji treba da se istrebe iz policije a za kriminalce postoji posebna sluzba koja ce da ih kontrolise, vija i hapsi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Ne znam ljudi ali ja betmene na skuterima  uopšte nevidim mislm primetim ga da stoji  kraj puta a dali me zauustavlja stvarno moj mozak to ne registruje.Mislim  možda  me jesu zaustavljali a možda i nisu  :-\

Kad se budem navikao možda i budem stao a možda i ne.

Stvarno uvek kaciga,rukavice...,registrovan, položeno A ali nikako da ih moj mozak registruje kao stvarnu pojavu pa da dobijem informaciju da treba da  stanem.

Dok ove ozbiljne tj BMW uvek moj mozak registruje i kaže mi da im svirnem u znak pozdrava.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja