Gremlin 24 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima vishe inormacija o ovome: ZEM-HITNA POMOCH-INTERVENCIJA Mirna noch za sluzzbu Hitne pomochi BEOGRAD, 8. septembra 2009. (Beta) - Tokom predhodne nochi Hitna pomoch intervenisala je 54 puta, od ccega su 11 sluccajeva na javnom mestu ssto je dva puta manje od uobicajenog. Portparolka te sluzzbe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je noch protekla mirno, kao i da je zabelezzena jedna saobrachajna nezgoda u ZZelezniku u kojoj je oboren motociklista i sa prelomoma obe potkolenice prevezzen u Urgentni centar. Ona je dodala da se jucce u kasnijim popodnevnim satima dogodilo sedam saobrachajnih nezgoda jedna za drugom i da nema tezze povredjenih. (Kraj) lid/sas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je juce ujutru neko oboren u Radnickoj, mozda je greska vezano za lokaciju. Oko 8h, Cukaricka padina. Inace zivim u Zelezniku, ali nista nisam cuo da se ovde desilo, mada ima par likova koji divljaju celu noc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markec 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je juce ujutru neko oboren u Radnickoj, mozda je greska vezano za lokaciju. Oko 8h, Cukaricka padina. Inace zivim u Zelezniku, ali nista nisam cuo da se ovde desilo, mada ima par likova koji divljaju celu noc... Komsija , nije se desilo u Zelzniku koliko sam upucen nego na padini (neznam o kome se radi) a sto se tice ovih sto divljaju nocu ,znam o kome se radi ,mada mislim da i ti to vrlo dobro znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija , nije se desilo u Zelzniku koliko sam upucen nego na padini (neznam o kome se radi) a sto se tice ovih sto divljaju nocu ,znam o kome se radi ,mada mislim da i ti to vrlo dobro znas Nije Avalska za to, kad cujem da sastave 4-tu u crveno, nije mi dobro... Ovo je Padina 100% i nije bila noc, nego ujutru oko 8h. Rekose mi da je veci motor u pitanju, nije skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Padina 100% i nije bila noc, nego ujutru oko 8h. Rekose mi da je veci motor u pitanju, nije skuter. ... I posle me pitaju što ne pratim vesti. Brate, pa ovo je strašnije nego kada jedna nagluva baba drugoj na igranKi odma' do zvučnika objašnjava princip rada 4taktnog motora. Na engleskom... Da li je moguće da ne mogu 2 proste rečenice tačno da prenesu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 9, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan iju sta nas ima iz Zeleznika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam gledao da li neko zna nešto više o tom sudaru u Radničkoj... Prošao sam tuda oko 8:30 već su stigli panduri ali vozila još nisu bila sklonjena. Nisam video nikog ko je ličio na vozača motora, pa pretpostavljam da su ga odvezli u hitnu. Sudar se desio odmah preko puta Citroen centra, na onoj blagoj krivini posle semafora, u smeru prema OMV pumpi. Prema položaju vozila rekao bih da se skuter kretao u smeru prema pumpi a VW Pasat mu je oduzeo prednost, u pokušaju da se isključi sa desnog parkinga i krene u suprotnom smeru (prema Žarkovu). Mislim da je tu zabranjeno skretanje ulevo jer je isključenje sa parkinga tačno na sred krivine i jako je nepregledno. Situacija nije izgledala nimalo naivno jer je Pasat bukvalno pregazio skuter, znači ovaj mu se našao ispod auta između prednjih i zadnjih točkova. Pretpostavljam da je skuterista pokušao da zakoči, pa je proklizao i podleteo pod auto. Ako neko zna nešto više neka napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je skuter u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...