Jump to content

Moto Zajednica

Oboren motociklista u Zelezniku ?

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Da li neko ima vishe inormacija o ovome:

ZEM-HITNA POMOCH-INTERVENCIJA

Mirna noch za sluzzbu Hitne pomochi

BEOGRAD, 8. septembra 2009. (Beta) - Tokom predhodne nochi Hitna

pomoch intervenisala je 54 puta, od ccega su 11 sluccajeva na javnom

mestu ssto je dva puta manje od uobicajenog.

Portparolka te sluzzbe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je noch protekla mirno, kao i da je zabelezzena jedna saobrachajna nezgoda u ZZelezniku u kojoj je oboren motociklista i sa prelomoma obe potkolenice prevezzen u Urgentni centar.

Ona je dodala da se jucce u kasnijim popodnevnim satima dogodilo sedam

saobrachajnih nezgoda jedna za drugom i da nema tezze povredjenih.

(Kraj) lid/sas

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Ja sam cuo da je juce ujutru neko oboren u Radnickoj, mozda je greska vezano za lokaciju. Oko 8h, Cukaricka padina.

Inace zivim u Zelezniku, ali nista nisam cuo da se ovde desilo, mada ima par likova koji divljaju celu noc...

• U prolazu, 13 postova

Ja sam cuo da je juce ujutru neko oboren u Radnickoj, mozda je greska vezano za lokaciju. Oko 8h, Cukaricka padina.

Inace zivim u Zelezniku, ali nista nisam cuo da se ovde desilo, mada ima par likova koji divljaju celu noc...

Komsija ,

nije se desilo u Zelzniku koliko sam upucen nego na padini (neznam o kome se radi)

a sto se tice ovih sto divljaju nocu ,znam o kome se radi ,mada mislim da i ti to vrlo dobro znas  ;)

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Komsija ,

nije se desilo u Zelzniku koliko sam upucen nego na padini (neznam o kome se radi)

a sto se tice ovih sto divljaju nocu ,znam o kome se radi ,mada mislim da i ti to vrlo dobro znas  ;)

Nije Avalska za to, kad cujem da sastave 4-tu u crveno, nije mi dobro...

Ovo je Padina 100% i nije bila noc, nego ujutru oko 8h. Rekose mi da je veci motor u pitanju, nije skuter.

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Ovo je Padina 100% i nije bila noc, nego ujutru oko 8h. Rekose mi da je veci motor u pitanju, nije skuter.

... I posle me pitaju što ne pratim vesti.

Brate, pa ovo je strašnije nego kada jedna nagluva baba drugoj na igranKi odma' do zvučnika objašnjava princip rada 4taktnog motora.

Na engleskom...

>:(

Da li je moguće da ne mogu 2 proste rečenice tačno da prenesu ???

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500

Baš sam gledao da li neko zna nešto više o tom sudaru u Radničkoj... Prošao sam tuda oko 8:30 već su stigli panduri ali vozila još nisu bila sklonjena. Nisam video nikog ko je ličio na vozača motora, pa pretpostavljam da su ga odvezli u hitnu. Sudar se desio odmah preko puta Citroen centra, na onoj blagoj krivini posle semafora, u smeru prema OMV pumpi. Prema položaju vozila rekao bih da se skuter kretao u smeru prema pumpi a VW Pasat mu je  oduzeo prednost, u pokušaju da se isključi sa desnog parkinga i krene u suprotnom smeru (prema Žarkovu). Mislim da je tu zabranjeno skretanje ulevo jer je isključenje sa parkinga tačno na sred krivine i jako je nepregledno. Situacija nije izgledala nimalo naivno jer je Pasat bukvalno pregazio skuter, znači ovaj mu se našao ispod auta između prednjih i zadnjih točkova. Pretpostavljam da je skuterista pokušao da zakoči, pa je proklizao i podleteo pod auto.

Ako neko zna nešto više neka napiše.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja