Jump to content

Moto Zajednica

Rossi - Ducati

Recommended Posts

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Da, sada nam svima izgleda da ce Lorenzo 'ladno uzeti titulu. Polako ljudi. Mozda i nece.

I Stoner je bio neuhvatljiv 2007. Jedno su predvidjanja, a drugo su omalovazavanja.

I uzeo je titulu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 240 postova

ti koji pomazu u stvaranju ZAJEDNO sa rosijem idu sa njim u paketu tako da...

Cak ni to. Rosijev ili Lorencov tim se brine o stanju motora, pronalazenju setup-a i slicno. Razvoj masine i konstrukcionih resenja na motoru rade sasvim drugi ljudi.

hahahaha dobar ti je potpis "teoreticar" !!!

ti tehnicari da znaju nesto da naprave ne bi pravili od svega po deset komada pa davali 'strucnjacima' da testiraju i probaju sta STVARNO valja od te gomile...

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Shvatam sta si hteo da kazes, ali ne treba mesati babe i zabe. Posao inzenjera je da razvijaju motor, Rosi sa tim ima veze isto tolicno kao ja.

I sto se tog setup-a tice, ko je u timu plakao kako timski kolega NE TREBA da vidi njegove podatke (zanimljivo, i pored tolike superiornosti u vozackoj vestini!) i ko je i pored toga kasnio u odnosu na timskog kolegu?? (HINT: nije Lorenco!)  ;)

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Ti bi voleo da se grcis i znojis da bi u tome neko uzivao umesto tebe? I sad vozi motor koji je Rossi razvijao. Da li bi imao uspeha na Pedrosinoj Hondi ili Na Stonerovom Dukcu?

• Svrati ponekad, 240 postova

pa ako cemo iskreno sto se vozaca tice (timove trenutno ostavljamo po strani) i ne treba da dele podatke, ako sam se ja lomio godinama da naucim da namesti-podesim motor sto bi neko to dobio na gotovo ? jos ako je jedan od najvecis rivala...

a to ko je brzi je totalno bezveze komentarisati nakom samo par trka u kome su se zajedno nasli i sa priblizno istim sansama...

Rosi se dokazao nebrojeno puta, i to u vise timova i na vise motora a Lorenco tek treba da pokaze sta zna, stanje u sampionatu bi DRASTICNO drugacije izgledalo po Lorenca da nije usao u tim sa najvecim potencijalom prosle godine i dosao bukvalno na gotovo !!!

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Za Rossija je ova sezona zavrsena, makar sto se titule tice

Dobro jutro kolumbo!  :D :D :D

Rosi se dokazao nebrojeno puta, i to u vise timova i na vise motora a Lorenco tek treba da pokaze sta zna, stanje u sampionatu bi DRASTICNO drugacije izgledalo po Lorenca da nije usao u tim sa najvecim potencijalom prosle godine i dosao bukvalno na gotovo !!!

Tako je, situacija bi bila drugacija, Lorenco bi sad imao najvise 30 bodova prednosti a ovako je dosadno...  BTW, jos jedan podatak za obozavaoce lika i dela: Lorenco tek ove sezone vozi ISTI motor kao On, to je bio jedan od uslova za novi ugovor. Prethodnih  sezona je vozio... pa... malo drugaciji motor! ;) 

Ja mislim da taj rosi nema pojma i da je to obicna budala koja ima srece kad god mu daju bilo kakav motor  da bas taj ide najbolje.Ja da li je njega bolio stomak ne bi bio ni 15ti

Ma smaraju obavjestenja  o temi a ono samo pisanje uz vjetar.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Čekaj, a šta bi sa Adrianom? Niko ništa ne reče? Nećete da offujete ili ne smete od Lalajka? ;D

• Svrati ponekad, 293 postova

Za Rossija je ova sezona zavrsena, makar sto se titule tice

Dobro jutro kolumbo!  :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D

Tako je, situacija bi bila drugacija, Lorenco bi sad imao najvise 30 bodova prednosti a ovako je dosadno...  BTW, jos jedan podatak za obozavaoce lika i dela: Lorenco tek ove sezone vozi ISTI motor kao On, to je bio jedan od uslova za novi ugovor. Prethodnih  sezona je vozio... pa... malo drugaciji motor! ;) 

Pa Lalajko, sam si sebe pokopao. Znaci utvrdili smo zasto Lorenzon sada ide dobro, zato sto je dobio motor koji je Rossi razvijao i koji ima i te kako uticaja u razvoj GP masine. Uopste nije tacno da on nema veze s razvojem. Podaci koje Rossiev tim(a ujedno i Rossi) salje Yamahi nije uopste mala stvar. Pa seti se samo kakva je Yamaha bila pre nego sto je Doktor dosao. Nove snage dolaze, svi su oni dobri, ali imaju jos puno krugova da izvozaju da budu na Valentinovom nivou.

Ja mislim da taj rosi nema pojma i da je to obicna budala koja ima srece kad god mu daju bilo kakav motor  da bas taj ide najbolje.Ja da li je njega bolio stomak ne bi bio ni 15ti

Ja sam cuo da taj Rossi vozi nekakve trke. Ko je on uopste? ;D

A sto se se stomaka tice, neko je u ranijim postovima poredio Doktorovu nogu i Kamenkov stomak... haha nebo i zemlja!

Čekaj, a šta bi sa Adrianom? Niko ništa ne reče? Nećete da offujete ili ne smete od Lalajka? ;D

Nije da ne moze da prodje, ali ima i boljih ;D

Guest Velimlje

gasa , lepo si to sve rekao , ali Lajalko je kontraprotivan ( jel postoji takva rec ? , treba da je uvedu u recnik , za Lajalka ... )  ;D

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Covek treba da ima svoje misljenje i njegovo je pravo da ga moze javno izraziti. Ukoliko se ne slazemo (a ja se eto, ne slazem sa Lalajkom) argumentovano ga treba osporiti (ili on mene). Licno ne bih voleo da svi misle isto kao ja jer bi mi zivot bio uzasno dosadan.

• jedan od DDMZ, 807 postova
  • Motocikl: R, gsx R

pa ako cemo iskreno sto se vozaca tice (timove trenutno ostavljamo po strani) i ne treba da dele podatke, ako sam se ja lomio godinama da naucim da namesti-podesim motor sto bi neko to dobio na gotovo ? jos ako je jedan od najvecis rivala...

Sve zavisi sta stavljate u prvi plan: vozace ili timove. Meni je tim uvek na prvom mestu.

Rossi i Lorenzo su u istom timu, i ako uzimamo da obojica doprinose boljem podesavanju (ne mislim na individualna podesavanja vec na stvari tipa: stegnem ovo da mi manje proklizava itd) onda je ekipa u prednosti a njih dvojica neka pokazu ko je bolji vozac. A sakrivanje podesavanja od klupskog kolege je samo pitanje sujete. Odlican primer je Capirossi koji je dugo (od pocetka) ucestvovao u razvoju Ducati-ja i sa svim klupskim kolegama bio u super odnosima iako su neki bili brzi od njega. Los primer je deljenje garaze.

Pa ipak, ako predje u crveni tim, navijacu za Njega.  ;)

Nego mi krivo sto ce se posle pricati da bi Ducati bio kanta za sva vremena da On nije dosao da ga opravi.  ;D

Pa Lalajko, sam si sebe pokopao. Znaci utvrdili smo zasto Lorenzon sada ide dobro, zato sto je dobio motor koji je Rossi razvijao i koji ima i te kako uticaja u razvoj GP masine. Uopste nije tacno da on nema veze s razvojem. Podaci koje Rossiev tim(a ujedno i Rossi) salje Yamahi nije uopste mala stvar. Pa seti se samo kakva je Yamaha bila pre nego sto je Doktor dosao. Nove snage dolaze, svi su oni dobri, ali imaju jos puno krugova da izvozaju da budu na Valentinovom nivou.

Uopste NISMO utvrdili vec si to utvrdio ti. :) Naravno da Rosi ima veze sa razvojem, ali "imati veze" je miljama daleko od "razvijati". Kao sto rekoh, zna se ko to radi.

gasa , lepo si to sve rekao , ali Lajalko je kontraprotivan ( jel postoji takva rec ? , treba da je uvedu u recnik , za Lajalka ... )  ;D

Kao sto vidis, nisam antiprotivan vec je Gasa izveo pogresan zakljucak.

Covek treba da ima svoje misljenje i njegovo je pravo da ga moze javno izraziti. Ukoliko se ne slazemo (a ja se eto, ne slazem sa Lalajkom) argumentovano ga treba osporiti (ili on mene). Licno ne bih voleo da svi misle isto kao ja jer bi mi zivot bio uzasno dosadan.

Bravo! Tako i ja razmisljam! Da vam nema mene kao anti-rosijevca ovde bi vam bilo dosadno! :) Verijem da bi ste na kraju zaista poverovali da je on, kako neko od vas rece, "najveci vozac svih vremena" :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja