milloske 39 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu naci Oring gumice? Probao sam u svim vodoinstalaterskim radnjama, radnjama za auto delove ali nista od toga pa ako neko zna fala mu velika. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio komplet ( 9 velicina po 3-4 kom) u Bubanj potoku, pre 2 nedelje, od ruskinje sto drzi pneumatski alat, 200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 5, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Niske zgrade preko puta Delta auto (u nastavku) u Jurija Gagarina. Radnja gleda na Jurija Gagarina, negde na sredini bloka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 6, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio komplet ( 9 velicina po 3-4 kom) u Bubanj potoku, pre 2 nedelje, od ruskinje sto drzi pneumatski alat, 200din. ...aha, i nisu ni za k...!!! > Nije dzabe Festova gumica 0,5 jura komad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio komplet ( 9 velicina po 3-4 kom) u Bubanj potoku, pre 2 nedelje, od ruskinje sto drzi pneumatski alat, 200din. ...aha, i nisu ni za k...!!! > Nije dzabe Festova gumica 0,5 jura komad!! To ne znam. Nisam ih jos ni otvorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima ta Festova gumica da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A kojeg su kvaliteta te u J.Gagarina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu. http://www.louis.de/_309ca917b3ffd0d1da44ef90d094bc7938/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10003060&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...