Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia RS 125

Recommended Posts

• Drug član, 1898 postova

E pa ljudi prodajem moje magare

Motor je u stvarno dobrom stanju, uradjena je generalne pre odprilike 3500km(inace na ovm motoru je idealno da se radi na svakih 15 000 ali mozete misliti ko u Srbiji to slusa), uradjen je isto kompletan remont i pregled kod bugarskog(kvacilo itd) tako da ni tu nema brige a bogami ni ulaganja

Gume su bukvalno nove Dunlop Sportmax, presle su jedno 500-600km

Lanac i lancanici su dobri

Motor nema nikakve blokade(eco tech i slicno) a nema ni mehanicke blokade, ima fabricki otvoren izduv(kod dvotaktnih motora bitno utice na snagu) i isto ima Delorto 35mm karburator, tako da ima preko 35-6ks

registracija za njega je samo 5000

Farban je iz estetskih razloga u perla boju, u mraku je crna a na svetlu crvena(valjda sam dobro rekao ja sam delimicni daltonista tako da ne mogu tacno da kazem) i uzivo stvarno super izgleda

godiste je 1997

Registrovan je do kraja avgusta 2010 iliti celih godinu dana

Cena je 2000 a i razne zamene su moguce prednost ima Yamaha YBR-125 a najbolje bi bilo jedno DHV1-2 krilo po mogucstvu Skywalk, Ozone,Nivuk  zbog cega i prodajem motorce. Mada mogu da pogledam i neki veci motor ali da bude stvarno dobar(da mi ne bi bilo zao i da zajmim pare) ali ne veci od 600 kubika(cak i to mi je mnogo) jer ne znam bas da kontrolisem to cudo

Evo nesto sam slikao na brzinu, stavicu posle bolje slike

IMG_4318.jpg

IMG_4305-1-1.jpg

IMG_4314.jpg

IMG_4316.jpg

IMG_4319.jpg

IMG_4317.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 261 postova

lepa aprilia... ja sam skoro prodao moju istu takvu u fabrickim bojama, i mogu svima da kazem da je rs mnogo dobar motor... :)  Samo da te pitam, zasto je prednja felna od AF1 aprilie?

Hvala  8)

Felna nije od AF1 nego od RS polsle 1998, majstor koji mi je menjao gume je izgleda dao segrtu da covek proba pa je ostetio felnu i posto sam ga zamolio da to sredi stavio je tu novu felnu

Pomalo mi je zao sto je prodajem ali me vuce moja druga(ma sta bre druga prva :) ) ljubav, a to je letenje a jesen i zima je pravo vreme za to

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Koliko sam ja aprilia promjenio,,ono nije felga od modela posle 98,,,to je felga od modela futura !!!  :)

Ne znam stvarno, ja to ne mogu da razlikujem, tako mi je rekao, mogu da slikam samo felnu da se lepo vidi posto se iz opvog ugla ne vidi skoro nista od felne, uglanom bar je dobro izbalansirana i ne trese a i ne vuce ni u koju stranu, isao sam preko 150 i tad nije bilo nista neobicno...

Kako sam srecan sad, imam taman para kolko mi treba tako da motor vise nije na prodaju

Ja izgleda nisam bas citav jer se osecam kao da sam je izdao  a ona mene nije nikad izneverila...odoh sad da joj se izvinim  ;D

A onda si ipak debil

Komentarises oglas star skoro 3 godine :lud: ali lepo je sto si se oslobodio toga i podelio to sa nama, neko ce sigurno znati to da ceni ;)

• Podržavam 1

• Hronicar Svakodnevnice, 97 postova
  • Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D

ekstremno glupo vaditi nesto iz naftalina!

ja mislim da su svakom pravilniku foruma stoji da ne smeju da se ozivljavaju teme stare "toliko i toliko"

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja