Skyrunner 5084 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi prodajem moje magare Motor je u stvarno dobrom stanju, uradjena je generalne pre odprilike 3500km(inace na ovm motoru je idealno da se radi na svakih 15 000 ali mozete misliti ko u Srbiji to slusa), uradjen je isto kompletan remont i pregled kod bugarskog(kvacilo itd) tako da ni tu nema brige a bogami ni ulaganja Gume su bukvalno nove Dunlop Sportmax, presle su jedno 500-600km Lanac i lancanici su dobri Motor nema nikakve blokade(eco tech i slicno) a nema ni mehanicke blokade, ima fabricki otvoren izduv(kod dvotaktnih motora bitno utice na snagu) i isto ima Delorto 35mm karburator, tako da ima preko 35-6ks registracija za njega je samo 5000 Farban je iz estetskih razloga u perla boju, u mraku je crna a na svetlu crvena(valjda sam dobro rekao ja sam delimicni daltonista tako da ne mogu tacno da kazem) i uzivo stvarno super izgleda godiste je 1997 Registrovan je do kraja avgusta 2010 iliti celih godinu dana Cena je 2000 a i razne zamene su moguce prednost ima Yamaha YBR-125 a najbolje bi bilo jedno DHV1-2 krilo po mogucstvu Skywalk, Ozone,Nivuk zbog cega i prodajem motorce. Mada mogu da pogledam i neki veci motor ali da bude stvarno dobar(da mi ne bi bilo zao i da zajmim pare) ali ne veci od 600 kubika(cak i to mi je mnogo) jer ne znam bas da kontrolisem to cudo Evo nesto sam slikao na brzinu, stavicu posle bolje slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan lepa aprilia... ja sam skoro prodao moju istu takvu u fabrickim bojama, i mogu svima da kazem da je rs mnogo dobar motor... Samo da te pitam, zasto je prednja felna od AF1 aprilie? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Felna nije od AF1 nego od RS polsle 1998, majstor koji mi je menjao gume je izgleda dao segrtu da covek proba pa je ostetio felnu i posto sam ga zamolio da to sredi stavio je tu novu felnu Pomalo mi je zao sto je prodajem ali me vuce moja druga(ma sta bre druga prva ) ljubav, a to je letenje a jesen i zima je pravo vreme za to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja aprilia promjenio,,ono nije felga od modela posle 98,,,to je felga od modela futura !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno, ja to ne mogu da razlikujem, tako mi je rekao, mogu da slikam samo felnu da se lepo vidi posto se iz opvog ugla ne vidi skoro nista od felne, uglanom bar je dobro izbalansirana i ne trese a i ne vuce ni u koju stranu, isao sam preko 150 i tad nije bilo nista neobicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do 1. oktobra cena pada na 1750, a za to kupac dobija super ocuvan motor, pun rezervoar i unikatnu kacigu X-Lite :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam srecan sad, imam taman para kolko mi treba tako da motor vise nije na prodaju Ja izgleda nisam bas citav jer se osecam kao da sam je izdao a ona mene nije nikad izneverila...odoh sad da joj se izvinim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta si ti, izgubljan u vremenu? Pogledaj kad je ovaj oglas bio aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A onda si ipak debil Komentarises oglas star skoro 3 godine ali lepo je sto si se oslobodio toga i podelio to sa nama, neko ce sigurno znati to da ceni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 16, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan ekstremno glupo vaditi nesto iz naftalina! ja mislim da su svakom pravilniku foruma stoji da ne smeju da se ozivljavaju teme stare "toliko i toliko" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...