wice 84 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imam neku ideju za sva 4 migavca na motoru,razmisljao sam da stavim dodatni prekidac i automat i da ih spojim na migavce,e sada mislio sam da na levi i desni migavac stavim po jednu diodu da se nebi opet palila sva 4 kada upalim ilevi ili desni migavac e sada sta me intresuje,od cega da uzmem automat za zmigavce koji ce izdrzati opterecenje sva 4 migavca i dali postoji neko drugo jednostavnije resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije rešenje je da preko prekidača kratko vežeš pluseve levog i desnog žmigavca. Uključiš bilo koji žmigavac originalnim preklopnikom, škljocneš taj dodatni prekidač i svetle sva 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neće da može ako je takter bimetalac (dvožični) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran ta ti to netreba u zivotu i da se smaras bez ikakve potrebe...........bolje razmisljaj da odes na neku izlet voznju jer jos malo i sezona je na zalasku...kakva crna cetri zmigavca?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih imao fabricki na skuteru i koristio sam ih samo za zajebanciju. Kad se nekome javljam ili kad ocu da budem upadljiv, inace nikakva korist od njih. Jednom sam ostao bez goriva pored ceste i posto je bio mrak a ja sam dugo cekao da mi cale donese gorivo upalio sam sva 4 migavca. To se vidi sa preko 300metara a opet je jedan lik prosao toliko blizu da ga umalo nije oborio sa centralnih nogara. A i akumulator mi se ispraznio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam jako prosto resenje mozda nekom zatreba http://www.ta-deti.de/ta/wflash.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam jako prosto resenje mozda nekom zatreba http://www.ta-deti.de/ta/wflash.html ko što rekoh ako je takter elektronac (3 žice). i sam lik priznaje Before starting, you must make sure, that your TA is equipped with an electronic flasher relais. You recognize this by the presence of three connectors. When finding just two, you have a mechanical relais, and you have to replace it with an electronic one. The reason is, that mechanical relais are designed to work with a very specific resistance load. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je napravio cika arakis na Teneri i radi bez greske. Hvala Rajko. Ja sam siguran ta ti to netreba u zivotu i da se smaras bez ikakve potrebe...........bolje razmisljaj da odes na neku izlet voznju jer jos malo i sezona je na zalasku...kakva crna cetri zmigavca?????? Ja sam siguran da su 4 zmigavca jako korisna stvar na motoru - nas nekoliko ih je ugradilo dobrotom cika Arakisa. Posebno nocu kad se iz nekog razloga stoji na putu. Preporuka za ugradnju iz cisto bezbednosnih razloga, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5368 Napisano Septembar 5, 2009 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam na motoru i ne secam se da li sam ih ikad ukjucio sem mozda nehotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ugradio sam ih i super radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi ko bi to mogao da mi odradi na TDM-u ???? pre par dana kad smo se vracali iz Ovcar Banje ortaku stane Ducati -puce sajla gasa i to pred sam vrh rudnika i ja stanem sastrane mal mi ne obrisase motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi ko bi to mogao da mi odradi na TDM-u ???? Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan U Indiji vidim da kada pritisnu sirenu odmah se pale i sva 4 zmigavca i pocnu da trepci dugo koliko drzis sirenu..i to je fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan okacio sam semu na pocetku,jako je prosto i mozes sam to uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kad vozate firmirane bajkove ;D kod mene na kineyu to je fabricki ugradjeno :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi uopste jasna ova sema o.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...