TNT- 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim moto avanturistima, prije 2 mjeseca sam kupio Africu Twin 650 i to s namjerom da ucinim prva veca putovanja...Otvaram ovu temu u cilju okupljanja istomisljenika koji bi mi se pridruzili te napravili putovanje jos interesantnijim. Planiram ic u proljece a kud se tacno zaputit i koliko novca i vremena cu trebat to jos neznam te bi to zajedno isplanirao s ljudima koji odluce da mi se pridruze. Inace sam iz Herceg Novog a od nazovi putovanja jedino sto sam dalje isao je s Hondom Dominator 650 do Sarajeva i do Beograda, eto toliko zasad od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 6, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelen 4 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad, Novo Naselje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i srećno ako kreneš na put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao.A za putovanje videcemo,Grcka da ali Spanija je daleko mislim finansiski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,sada ce bez viza valjda lakse,samo love! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i javi se kad budeš išao do grčke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam doša' đetiću! Motor za put po svetu imaš, volje imaš, novca (verovatno) imaš...Šta ti još treba? Sreća? Pa, srećno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...