soony 217 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan skidao sam plastike na stromu i skontao da mi fali par komada pa me zanima gde kupiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Skini jednu za uzorak pa pravac bubanj potok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos neka opcija sem buvljaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima neko višak 1 kom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan razne radnje za kola tj delove za kola ili golash http://www.golas.rs/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko gde ima onih srafova koji drze plastiku srafovi su m6 sa velikom poluokruglom glavom duzine oko 10 mm ako ko zna neka pusti link ili broj bilo sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Podjes kod nekog mehanicara ili auto limara, oni moraju imat toga po radionici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve zabice kupujem u auto delovima. Proizvodjaci su cini mi se berner i wurth. Safove kupujem u prodavnici rucnog alata i gvozdja (nekad se to zvalo gvozdjara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan nema trazio sam cak i na buvljaku,nema nigde ako je ko nalazio te srafove,neka mi pusti adresu ili broj kao sto rekoh bilo sta u pitanju su srafovi sa velikom poluokruglom glavom,moze za imbus ili krstasti srafciger nije bitno m6 navoj 10-15 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan nema trazio sam cak i na buvljaku,nema nigde ako je ko nalazio te srafove,neka mi pusti adresu ili broj kao sto rekoh bilo sta u pitanju su srafovi sa velikom poluokruglom glavom,moze za imbus ili krstasti srafciger nije bitno m6 navoj 10-15 mm Mislim da ciljas na prohromske, ima nesto u gcozdjari u Sarajevskoj ulici, a cuo sam da ima negde kod trosarine velika radnja sa samo prohrosmkom robom, pricam za Beograd. Mozda je bolje da ti ovde postavis sliku kakav ti tacno sraf treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan hehe gledam nesto mi poznata tema ;D za sebe jos nista ne nadjoh pa ako ima neko predlog di da nadjem ovakve, trazio sam o auto radnjama ali nemaju ovakve kako kazu dvodelne ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan nema trazio sam cak i na buvljaku,nema nigde ako je ko nalazio te srafove,neka mi pusti adresu ili broj kao sto rekoh bilo sta u pitanju su srafovi sa velikom poluokruglom glavom,moze za imbus ili krstasti srafciger nije bitno m6 navoj 10-15 mm Mislim da ciljas na prohromske, ima nesto u gcozdjari u Sarajevskoj ulici, a cuo sam da ima negde kod trosarine velika radnja sa samo prohrosmkom robom, pricam za Beograd. Mozda je bolje da ti ovde postavis sliku kakav ti tacno sraf treba. Blizu mene....nemaju ni sa slicnom glavom i meni treba...koji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije prohronski,slikam sutra,pa cu da postujem i nije kao na onoj slici sto je postavio mislim soony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan sve te sarafe i ubodne osigurace tj.zabice imate na bubanj potoku subotom,meni se cini u drugom redu cim se udje u pijacu od glavnog ulaza cena je oko 30/40din. kom ja sam kupovao prosle god. a i pre neku nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i nikako da nadjem nekoga ko ima takve, ili možda taj čilac nije došao taj dan ali koga god da sam pitao svi su rekli da takve nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Mart 14, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i nikako da nadjem nekoga ko ima takve, ili možda taj čilac nije došao taj dan ali koga god da sam pitao svi su rekli da takve nemaju. Imale su u Ivanjici ove sto si okacio sliku. Ako ti je frka ja mogu da ti pogledam pa da ti posaljem postom ili busom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan druze nebih znao kako da ti se oduzim, samo ako ti nije tesko pogledaj jel ih ima još pa bih za nekog lepog dana došao da ih pazarim. jurim ih ko poludeo već dosta vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Mart 14, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan druze nebih znao kako da ti se oduzim, samo ako ti nije tesko pogledaj jel ih ima još pa bih za nekog lepog dana došao da ih pazarim. jurim ih ko poludeo već dosta vremena. Precnik i duzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije su u onom polozaju kao na sličici obim šešira: 1.2cm dužina klina: 2.05 cm i obim tela neposredno ispod šešira: 0.6 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Mart 29, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju bas 100%iste kao na slici ali oono sto je bitno ima. Precnik kapice je malo veci, ali moze da se oturpija. Sirina ispod kapice odogovara. Duzina klina je malo manja. 65 din komad. Ima nekoliko punih kofercica zabica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...