braco1 738 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan super Braco poznate su mi vec tvoje majstorije i vrijeme je bilo da ih pokazes i drugima hvala Cigo-pratim kako napreduje tvoj čoper-stravaa-samo šalji...oće li biti ove jeseni gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan super Braco poznate su mi vec tvoje majstorije i vrijeme je bilo da ih pokazes i drugima hvala Cigo-pratim kako napreduje tvoj čoper-stravaa-samo šalji...oće li biti ove jeseni gotov Kada bude gotov Coper Cigov bice slavlja,trebalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 16, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan super Braco poznate su mi vec tvoje majstorije i vrijeme je bilo da ih pokazes i drugima hvala Cigo-pratim kako napreduje tvoj čoper-stravaa-samo šalji...oće li biti ove jeseni gotov Kada bude gotov Coper Cigov bice slavlja,trebalo bi To ce da bude najbolji coper u regiji ako ne i sire jedva cekamo da krene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju KORONA kacige za vlasnike KORONA motora....shoei-shubert-bell -arai... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 78 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1516 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja na sta ce ovo izaci....Ti se iz radionice preselio za kompjuter. :o E Braco , Braco. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E neka je vala Kako bi mi drugačije videli sve ove slike? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ZA LJUBITELJE HONDE-FIREBLADE 1000 RR-fiberglas trkački oklopi-akrapović-ful AIRBRUSH... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne previše šareno, lepo ukomponovano.. ma SAVRŠENO! Svaka čast, Braco! Sjajan je onaj HRC na repu sa donje strane. Divan detalj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1213 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 sa zvezdicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Octobar 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... da li možeš da mi napraviš nešto za zxr9r 94 god od fiberglasa ili nebitno čega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... Pasuje li na nosace za Z 750. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... Pasuje li na nosace za Z 750. ??? anpasuje-ko budali šamar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... da li možeš da mi napraviš nešto za zxr9r 94 god od fiberglasa ili nebitno čega mogu od stiropora-to mi je najlakše-da li ti štima takav jedan??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se blatobrani Ime moje-ostao mi je jedan prednji blatobran-onaj beli od gore sa grafikom-pa ako ti treba-ili nekom drugom...TU JE. Inače paše na više modela -ne samo hondi....napravio sam ih od FIBERGLASA.... da li možeš da mi napraviš nešto za zxr9r 94 god od fiberglasa ili nebitno čega mogu od stiropora-to mi je najlakše-da li ti štima takav jedan??? ??? ;D može stiropor stirodur itd aj ovako koliko bi me koštalo farbanje celog motora naravno ja da ga pripremim i sve a na vama je naravno neko lepo farbanje naravno kakva je ninja ako nije zelena a sad pored toga sve zavisi od vas i ako imate neku sliku takvog motora postavite znači zx9r 94 god ;D Unapred zahvalan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...