boki.64 1951 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Wow, svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika sitnih detalja gde se jasno vidi Bracina MIKRONSKA PRECIZNOST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i precizno!!! Ako nije tajna, koliko kosta ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i precizno!!! Ako nije tajna, koliko kosta ovo zadovoljstvo? Nekoliko stotina jevra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pojedinačni detalji na motoru su mi prejebeno dobri ... ali motor u cjelosti mi baš i nije nešto legao .. :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste neuobicajeno da se ne poklapa sara sa oklopa i rezervoara, tj. da se samo poklapa ona tanka bela crta, ali je uradjeno, fantasticno! Preciznost, detalji... nemam reci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pojedinačni detalji na motoru su mi prejebeno dobri ... ali motor u cjelosti mi baš i nije nešto legao .. :neznam: U pravu si-neobična kombinacija...ali ima logike ako se uporedi sa fabričkim modelom CB 400 .ona nam je poslužila kao ideja .Zapravo vlasniku.Primetićeš da boje idu kontra-u X-i ne poklapaju se...Pokušali smo što sličnije da kopiramo taj koncept-s obzirom na različitost oklopa i linija nešto smo i uspeli Najvažnije je da je mušterija zadovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije je da je mušterija zadovoljna to je jedino važno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primetićeš da boje idu kontra-u X...Najvažnije je da je mušterija zadovoljna baš tako, kad se gledaju boje na rezervoaru prema dole ide plava-bela-crvena-bela, istim tim redosledom idu boje na oklopu kad se gleda prema gore - dakle OGLEDALO a mušterija (u ovom slučaju ja) je prezadovoljna Samo čeka lep sunčan dan da može ko čo'ek da naslika motor. Na ovim slikama gde je motor sklopljen ne izgleda ni trćinu dobro kao u stvarnosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve 5 ... o ukusima se ne raspravlja... :takoje: i ja sam svoju kantu vraćao u originalno stanje i originalnu "šaru" .... nekima je super, nekima je glupo, nekima je bezveze... ali šta ja tu mogu, menije odlično .. Bitna je kvaliteta uratka, u šta ni najmanje ne sumnjam kad je braco u pitanju .. a sve ostalo je stvar ukusa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan .... nekima je super, nekima je glupo, nekima je bezveze... ali šta ja tu mogu, menije odlično ... na takve stvari odgovaram sa "imaš svoj motor pa ga farbaj kako oćeš, a moj motor prepusti meni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam trenirao-za svoju dušu.Motiv vrlo čest kod čopera ...Vizir napravljen od fibera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je ova orlušina s najvećom glavom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je ova orlušina s najvećom glavom ? sa interneta slika-pokušavam da kopiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 27, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u ruci Devilbiss Dagr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u ruci Devilbiss Dagr? nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je ova orlušina s najvećom glavom ? sa interneta slika-pokušavam da kopiram Majstoruuuuuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je ova orlušina s najvećom glavom ? sa interneta slika-pokušavam da kopiram Majstoruuuuuu... E baš je pritisla ova zima,nikakao da prodje...Opet sam malo surfao po netu-našao ovu lepu sliku-motiv za vizir ili rezervar...par dana sam potrošio da vidim kako će leći na viziru...koliko sam uspeo sa kopiranjem -procenite i sami ...korak po korak-slike postupka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan najteže je bilo nacrtati brkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan Braco druze PREdobro :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast. Samo me interesuje kako radis onu imitaciju karbona i gde nabavljas 3m trake? Ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast. Samo me interesuje kako radis onu imitaciju karbona i gde nabavljas 3m trake? Ako nije problem? ne radim sa 3M trakama-nisam nigde naletio na njih ovde u BN -koristim alternativne načine(sam sebi sečem trake-na širinu i dužinu koja meni treba) Tako radim i imitaciju karbona-improvizujem,snalazim se ne znam ni sam kako...napraviš šablone za to-pa kontra šablone-pa senčiš dok ne liči na karbon...i to je to-kad bude slično karbonu,završio si improvizaciju-lakuješ nekoliko puta (šmirglanje medjuslojno)...ak je mušterija zadovoljna onda si USPEO ak nije -radiš ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...