TomoB 1618 Napisano Septembar 2, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Eto, šta je od nedavno uvedeno u mom gradu. Normalni teže ka što više dvotočkaša u gradovima... Žao mi je, što je gradonačelnik srpskog porekla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Žao mi je, što je gradonačelnik srpskog porekla. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Žao mi je, što je gradonačelnik srpskog porekla. ??? Pa fin covek nece da ga psuje da ne bude na nacionalnoj osnovi ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Žao mi je, što je gradonačelnik srpskog porekla. ??? Pa fin covek nece da ga psuje da ne bude na nacionalnoj osnovi ;D ;D ;D ;D Mozda je i on Srbin, al neobavesten? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj Žao mi je, što je gradonačelnik srpskog porekla. ??? Pa fin covek nece da ga psuje da ne bude na nacionalnoj osnovi ;D ;D ;D ;D Mozda je i on Srbin, al neobavesten? A da "Prvo Srbi, pa amebe, pa sve ostalo" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bruka i sramota ovo sto vidim je necuveno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je bosanac. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kakva bruka i sramota ovo sto vidim je necuveno a jel ovo "pauk" za motore, sta li? jos jedan vid uvodjenja reda u koriscenje JP ali i popunjavanja gradskog budzeta ako je to,to.. pa sta je tu necuveno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U PIVO da ce da uvedu kod nas ovo za 6 meseci!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6232 Napisano Septembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12457 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Parkiranje na zelenoj površini...a gradu treba lova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 2, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...i još http://www.motosvet.com/v-ljubljani-lisice-na-motorjih.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nece ovo kod nas nikad uvesti....ja bi skinuo tocak i odneo u garazu i iseko to sranje brusilicom marke Iskra od 1100W moj omiljeni alat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nece ovo kod nas nikad uvesti....ja bi skinuo tocak i odneo u garazu i iseko to sranje brusilicom marke Iskra od 1100W moj omiljeni alat. pratim tvoj radim...vidim neumoran si...iskren pre svega poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 2, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Parkirao na zelenoj povrsini ??? pa lepo je covek parkirao pola metra od onoih par cuperaka trave ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce dragi evropljani ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Evropejac, lepa boja. Lisica. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan e bas nemate pojma .... nije motor zakljucan zbog pogresnog parkiranja nego je vlasnik motora bacio pikavac na zemlju i dok ne dodje i skloni pikavac motor ostaje zakljucan. p.s. a kako znaju da je pikavac bacio vlasnik motora?? prosto.....znaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 2, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan U Ljubljani nema više od deset iscrtanih boxova za motore. Masovno se množe parkirišta za avtomobile i grade se podzemne garaže u centru grada. Time će postići još veći naval avtomobila u centar grada, umesto da ih zadrže na periferiji. To je trenutna politika grada. Sve za profit! Nema veze, što će posledice da budu očajne. Gradonačelnik fobično mrzi motore, mopede i sve što je sa tim u vezi. Čim je neki u užem centru, odma su tu redari. Kolega Mokl dobio je na svoj skuter 80 evrića globe. Lov na veštice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi lepo stoji ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj U Ljubljani nema više od deset iscrtanih boxova za motore. Masovno se množe parkirišta za avtomobile i grade se podzemne garaže u centru grada. Time će postići još veći naval avtomobila u centar grada, umesto da ih zadrže na periferiji. To je trenutna politika grada. Sve za profit! Nema veze, što će posledice da budu očajne. Gradonačelnik fobično mrzi motore, mopede i sve što je sa tim u vezi. Čim je neki u užem centru, odma su tu redari. Kolega Mokl dobio je na svoj skuter 80 evrića globe. Lov na veštice... a jel gradi i hipermarkete po centru!?ma odma sam znao da je nas ;D ko vam je kriv...cek da nam se otvoregranice da vam izvezemo jos koji biser @shejtan a jel si zvao dzigija sa Iskrom? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj U Ljubljani nema više od deset iscrtanih boxova za motore. Masovno se množe parkirišta za avtomobile i grade se podzemne garaže u centru grada. Time će postići još veći naval avtomobila u centar grada, umesto da ih zadrže na periferiji. To je trenutna politika grada. Sve za profit! Nema veze, što će posledice da budu očajne. Gradonačelnik fobično mrzi motore, mopede i sve što je sa tim u vezi. Čim je neki u užem centru, odma su tu redari. Kolega Mokl dobio je na svoj skuter 80 evrića globe. Lov na veštice... pa menjajte gradonacelnika.....evo mi imamo viska kadrova u beogradu...poslacemo vam 5 komata(kosila) po ceni jednog samo recite ocete family "paket" ili paket "vise price" , a imamo i uvozne montenigerse oni su na popustu trenutno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj pa menjajte gradonacelnika.....evo mi imamo viska kadrova u beogradu...poslacemo vam 5 komata(kosila) po ceni jednog samo recite ocete family "paket" ili paket "vise price" , a imamo i uvozne montenigerse oni su na popustu trenutno :D dobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako kod mene na Dor'olu kad su uveli zonu ja odem da platim za auto i ujedno tražim da platim za motor.Kad ono nemože , i pitam ako ja parkiram na parking mesto šta onda .Lepo i jasno dobio odgovor parkirajte nemožemo ništa ,a pošto je motor registrovan i normalno plaćene sve dažbine za put,itd ima pravo kao i svako vozilo.Pa ako neko ima herca da ga skloni i da se parkira nek izvoli kako on pomeri motor i ja ću njegova kola. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj pa menjajte gradonacelnika.....evo mi imamo viska kadrova u beogradu...poslacemo vam 5 komata(kosila) po ceni jednog samo recite ocete family "paket" ili paket "vise price" , a imamo i uvozne montenigerse oni su na popustu trenutno :D dobar! Idi u PM ...icepah se smeha ! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 2, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj U Ljubljani nema više od deset iscrtanih boxova za motore. Masovno se množe parkirišta za avtomobile i grade se podzemne garaže u centru grada. Time će postići još veći naval avtomobila u centar grada, umesto da ih zadrže na periferiji. To je trenutna politika grada. Sve za profit! Nema veze, što će posledice da budu očajne. Gradonačelnik fobično mrzi motore, mopede i sve što je sa tim u vezi. Čim je neki u užem centru, odma su tu redari. Kolega Mokl dobio je na svoj skuter 80 evrića globe. Lov na veštice... pa menjajte gradonacelnika.....evo mi imamo viska kadrova u beogradu...poslacemo vam 5 komata(kosila) po ceni jednog samo recite ocete family "paket" ili paket "vise price" , a imamo i uvozne montenigerse oni su na popustu trenutno Hvala na konstruktivnoj ideji, nisu se pokazali, možete ih zadržat, imamo sličnih za izvoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...