Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki DR-Z 400 SM

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Sta mislite o tom motoru? Vasa misljenja i iskustva...? Da li ide priblizno yamahi xt 660x, hondi fmx 650....?

Malo sam cackao mobile.de i nasao doticni motor 2005 god. sa oko 7000km predjenih sa dosta opreme u extra stanju za 3800e u Nemackoj... Evo ga link tog motora http://www.mobile.de/SIDGxdwjbQoaaCeBE9EXAnw2w-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1167081799A1LsearchPublicD1300IMotorbikeX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B44%81_-t-vCaMkMoQuRDSeUnVb_X_Y_x_ycosO~BSRA6D1300E23600Idr-z%FF%A0400%FF%A0BGND2007DKRADA0HinPublicA2A0A0A0ADA0/cgi-bin/da.pl?bereich=krad&sr_qual=GN&top=6&id=11111111223687356&

Sta mislite jel to mnogo para i koliko bi otprilike izasao na nase table?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest diRRty

Vidi Duki , to je motor od 400 ccm koji ide jako dobro , ali mu sigurno ne prija dugotrajno dranje.Sto se tice onoga sto ti najvise volis mislim da je prava stvar, ali zaboravi sa njima na duga putovanja.

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

savrshen motor za tvoja stuntanja uzasno brz do sto enormalno okretan za proklizavanja za sve i svashta , al nije za putovanja niposhto zbgo nenormalne neudobnosti, i uzasno velike potroshnje lanca , guma goriva i svega 11 litara cini mi se rezervozara

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Super motorce. Nisam ga vozio ali sam ga gledao uzivo na Fruskoj Gori. Kao sto rece Stevo, Motopuls je radio uporedni test soft supermoto modela, izmedju ostalog i KTM Lc4, Husky SM610, FMX, Pegaso Strada. Na zalost nesto im ozbiljno ne valja sa sajtom, ne radi vec par nedelja. Suzuki se pokazao jako dobro, mislim da je bio treci na testu. Posebno su hvalili upravljivost, 400ccm se pokazalo kao sasvim dovoljno za cepanje. Lagan je. I na stranim forumima dosta ga hvale i cini mi se da je cenjen u Americi, bar po onome sto sam citao na netu. Posto vidim sta volis i znas da radis sa motorima, cini mi se kao prava stvar za tebe. Ni cena novog nije svemirska.

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Razmisljam se da kupim ovaj motor, pa par pitanja za vlasnike.

Motor bih 90% koristio za grad, znaci odlazak do posla, uvece u dvoje do grada.

Ovih 10% bi bilo neki vikend 100-200 km od BG-a, verovatno isto u dvoje i mozda jednom godisnje na more. Svi kazu da je motor strasno neudoban (skoro kao moj kle :) ), ali citao sam po stranim forumima da moze da se stavi bolje sediste (npr. kazu da od klr-a odgovara sa minimalnim prepravkama, ne treba ni aparat za varenje, samo cekic i kljesta i da lezi kao original), a na nekom nemackom sajtu sam nasao nosace kofera, evo linka: http://www.gashand.de/drz400/drz400_traeger_heckverstaerkung.htm

Stunt me ne interesuje, za 17 godina koliko vozim motore, motor nikada nisam podigao na tocak, ali provlacenje kroz guzvu me interesuje, prelazak preko lezecih i rupa, zato mi se svidja ovaj model. Plus mala kubikaza, mala potrosnja i jeftina registracija.

Pa sta kazete, da skupim pare za strom-a, ili moze i dr-z da mi zavrsi posao. Naravno motor mi se jako svidja kako izgleda.

Pozzz.

P.S. Aktivirao sam staru temu jer vidim da vec postoje tri sa ovim naslovom, pa mislim da ne treba i cetvrta.

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Razmisljam se da kupim ovaj motor, pa par pitanja za vlasnike.

Motor bih 90% koristio za grad, znaci odlazak do posla, uvece u dvoje do grada.

Ovih 10% bi bilo neki vikend 100-200 km od BG-a, verovatno isto u dvoje i mozda jednom godisnje na more. Svi kazu da je motor strasno neudoban (skoro kao moj kle :) ), ali citao sam po stranim forumima da moze da se stavi bolje sediste (npr. kazu da od klr-a odgovara sa minimalnim prepravkama, ne treba ni aparat za varenje, samo cekic i kljesta i da lezi kao original), a na nekom nemackom sajtu sam nasao nosace kofera, evo linka: http://www.gashand.de/drz400/drz400_traeger_heckverstaerkung.htm

Stunt me ne interesuje, za 17 godina koliko vozim motore, motor nikada nisam podigao na tocak, ali provlacenje kroz guzvu me interesuje, prelazak preko lezecih i rupa, zato mi se svidja ovaj model. Plus mala kubikaza, mala potrosnja i jeftina registracija.

Pa sta kazete, da skupim pare za strom-a, ili moze i dr-z da mi zavrsi posao. Naravno motor mi se jako svidja kako izgleda.

Pozzz.

P.S. Aktivirao sam staru temu jer vidim da vec postoje tri sa ovim naslovom, pa mislim da ne treba i cetvrta.

]

Sve sto si naveo ima i taj kle,ne moze sm od 17" da bude udobniji od 21".

Dok mu promenis sediste,stavis kofere,to nije vise taj motor.Evo ti test pa procitaj,

http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=320&Itemid=44

Nakon ovoga mislim da ti je najboolja varijanta v strom ako vec menjas motor.

Cene su im priblizne...Pozz

Super motorce. Nisam ga vozio ali sam ga gledao uzivo na Fruskoj Gori. Kao sto rece Stevo, Motopuls je radio uporedni test soft supermoto modela, izmedju ostalog i KTM Lc4, Husky SM610, FMX, Pegaso Strada. Na zalost nesto im ozbiljno ne valja sa sajtom, ne radi vec par nedelja. Suzuki se pokazao jako dobro, mislim da je bio treci na testu. Posebno su hvalili upravljivost, 400ccm se pokazalo kao sasvim dovoljno za cepanje. Lagan je. I na stranim forumima dosta ga hvale i cini mi se da je cenjen u Americi, bar po onome sto sam citao na netu. Posto vidim sta volis i znas da radis sa motorima, cini mi se kao prava stvar za tebe. Ni cena novog nije svemirska.

http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=453&Itemid=44

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Kad sam jos postavio ovu temu, tad DR-Z nije bio u planu, a sad kao sto vidite uveliko ga vozim.

Sve je to jedno sto citas, a drugo kad sednes i provozas. Ja sam se ove sezone posteno navozao, svaki vikend sam bio na nekom skupu, ne kazem nije udoban kao harley, ali za tih 100-200km nedeljeno ceti biti vise nego udoban

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Sve sto si naveo ima i taj kle,ne moze sm od 17" da bude udobniji od 21".

Dok mu promenis sediste,stavis kofere,to nije vise taj motor.Evo ti test pa procitaj,

http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=320&Itemid=44

Nakon ovoga mislim da ti je najboolja varijanta v strom ako vec menjas motor.

Cene su im priblizne...Pozz

Kle ima skoro 190 kila, a tvrdim da je udobnost slicna kao na drz-u, u svakom slucaju slicna je yamahi dt i kawasaki sherp-a, ta dva motora sam vozio, a osim snage u svemu ostalom su bolji za voznju od kle-a.

A strom je 1000 eur-a skuplji i vise je za put...

Kad sam jos postavio ovu temu, tad DR-Z nije bio u planu, a sad kao sto vidite uveliko ga vozim.

Sve je to jedno sto citas, a drugo kad sednes i provozas. Ja sam se ove sezone posteno navozao, svaki vikend sam bio na nekom skupu, ne kazem nije udoban kao harley, ali za tih 100-200km nedeljeno ceti biti vise nego udoban

Da li si se vozio sam, ili da li ima mesta za suvozaca.

Hvala na odgovoru, pozzz.

Kle ima skoro 190 kila, a tvrdim da je udobnost slicna kao na drz-u, u svakom slucaju slicna je yamahi dt i kawasaki sherp-a, ta dva motora sam vozio, a osim snage u svemu ostalom su bolji za voznju od kle-a.

Mislis da je kle jaci od drz-a,samo na papiru...

Zadovoljstvo koje pruza 1 cilindar i kakav udar

vrsi na telo vozaca kada mu odvrnes gas,tesko

ko moze da opise dok ne proba.Imao sa Pegasa 650

a sada gpz 500s sa 2 cilindra i veruj mi da je gpz sa 10

i vise konja od Pegasa smesan.Jeste elasticniji i radi na nizim

obrtajima ali ubrzanje,nikad.Moje subjektivno misljenje...

Zavisi ko sta voli i kome sta treba.Pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja