Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 12-13 septembar 2009, Mokra gora - planina Tara

Recommended Posts

• Drug član, 1372 postova

Ako hoces dogovoricemo se sutra kad cemo nazad, pa polako, kad stignemo...

EDIT: Ipak jos nisam siguran da cu krenuti (zbog ove odvratne prognoze za sutra), ako krenem javljam se pa se vidimo, ako ne onda nista, drugi put... :(

U pravu si, nije red da ti se izblatnjavi novi motor  :P

Kolega masinac krecem definitivno, a motor nije vise nov :P

Ocu li tebe videti tamo? Imam pitanja u vezi neke literature :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

1. Lalajko

2. Hacky

3. Jager i Goca

4. dimac (moram da probam to pivo Cheesy)

5. zec

6. severian & Violeta

7.

8. Joska & Zuza

9.

10. Zema

11. Vlada Afrika!!!

12. Marko (Opi) & Emina

13. Djomla i Ivana

14.

15.

16. Ios

17. Mile+saputnica

18. mojsa+dragana

19.Jevta68+Violeta

20.GoranR+Marina

21.Janko

22.Daca

23.Jenki

24. 3OPAH

25.Milovan Hornet

26. aky

27. BataRus & Gavrilo (SKUTER BOYS josuvek)

28.Vlajko

29.sportauto-Goran

30. Dexy & Jeca

31. Jobefett & Ana

32. NooN

33. Aca

34. Jelena & Vladimir

35. Danijela & Milos

36. Gocko

37. Zemunac

38. nntom

39. gaston_bgd & bojana

40. Pablo

41. Dexterr, u zadnji čas, pazi na vas  ;)

42. Maybemira

43. Lancia88 + auto

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Auuuh, junior mi nocas vratio motor s praznim rezervoarom. >:( Ja krenuh jutros da vas ispratim kad ono, ni iz Mirijeva nisam stigao da izadjem. Nisam ni gledao da je okrenuto na rezervu :-[ Dok mi je doneo gorivo bilo je kasno da stignem do OMV-a

U svakom slucaju srecan vam put i uzivajte za sve nas :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Kratak izestaj sa Mokre gore... Mesto definitivno opravdava svoj naziv ;) Pokisli smo lepo i solidno. Veci deo ekipe otisao do Drvengrada, a mi gladni narucili da JEDEMOOOOooooooo ;)

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Silom prilika morao sam da se vratim ranije, jer sam usput svratio malo i da pogledam okrsaj AT-ST. Motora mnogo, atmosfera vrlo prisna, ljudi jako ljubazni, a ono sto me je najvise odusevilo je Lancia88 koji je svima podelio vlazne maramice za brisanje vizira. Nije bog zna sta ali druze hvala na tako lepom gestu, stvarno za svaku pohvalu.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

i ja cu malo krace, umoran sam...a i inace moram da odlezim ovu pricu, sta cu. :)

Kao sto je vec pomenuto, kisa koja je pocela dok smo bili u vozu Nostalgija, obecala nam je kvarenje provoda dok ima i kap na raspolaganju. Na kraju kad smo podvlacili crtu, zakljucili smo da nije uspela da pokvari raspolozenje, a provod samo delimicno. Srecom je bilo zaista odlicno drustvo, a kad se tome doda Lalajkovo poznavanje ove nase zemlje, onda je jasno zasto nam raspolozenje nikako nije pokvareno.

Od planiranog programa u subotu smo realizovali sve, ali nekim sticajem okolnosti smestaj dobrog dela nas je bio na nekih "rastegljivih" 8 kilometara udaljenosti (citaj: 23 km), pa se posle vecere, izbora bajkerskog piva i dosta smeha i dobrog raspolozenja, voznja po noci, kisi i magli ucinila kao poseban i ne bas pozeljan deo ove price. Kisa nas je opet dohvatila jutros taman na kretanju, deo je otisao do Vidikovca, a deo direktno ka mestu sastanka...hm, pasulj je bio u pitanju, nimalo slucajno odabrano :)

Pri povratku smo obisli neplanirano jos jedan izuzetno lep manastir gde nas je Lalajko poveo pokusavajuci da nam nadoknadi ono sto nam je kisa kvarila, i meni licno je zaista sve uspeo da nadoknadi.

Zapravo, uz ekipu koja je bila na ovoj voznji, zaista nije bilo potrebe da se ista nadokadjuje. Licno sam jako zadovoljan ovim vikendom bez obzira koliki je napor predstavljao za moje zdravlje, a kasnije cu i malo slika postaviti. Ipak, najveci utisak su na mene ostavili ljudi koji su sa nama delili povremeno neke momente, bez obzira sto su posle zurili u svoje obaveze ili sto su gotovo svaki dan tu, dolazili su prakticno samo da neko vreme provedemo zajedno, i alal vera svima njima.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Jos jedna divna voznja i druzenje na nivou bez obzira na sitnice, organizatori to rade iz ljubavi prema ovom nasem sportu tako da sve pohvale i jedva cekamo sledecu voznju dok nam nije iscurela sezona  ;D 8) ;D

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Prvo da okacim neku sliku, pa cu posle da se kupam....

Samo da nije bilo te proklete kise koja je padala od juce popodne, sve bi bilo mnogo lepse,......nema veze,.....drugari, organizacija, drustvo, sve je bilo u najboljem redu. Samo jos da se zahvalim Lalajku i momcima koji su savrseno obezbedjivali kolonu od preko trideset motora. Svaka cast momci!!!!....Evo slika, a imam ja jos.....

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Ma pustite umor, dajte nekih slika!!!

Izvini, jel sam ja tebe sreo u Cacku pored pumpe sa jos nekim skuterasem??  ;D

Daaa, crni Strom, isao si iz pravca Uzica ka Preljini, a mi isli u KG na skup, a mislili i ti ces!  ;D ;D ;D

Daaa, crni Strom, isao si iz pravca Uzica ka Preljini, a mi isli u KG na skup, a mislili i ti ces!  ;D ;D ;D

Ja krenuo kuci, da sam znao da su mladenovcani tamo verovatno bih svratio... :(

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Ja krenuo kuci, da sam znao da su mladenovcani tamo verovatno bih svratio... :(

Brate, mi smo 20 min cucali na OMV-u da prodje pljusak, a tebe mora da je negde oplevilo ako nisi stajao!?  :o

Uhvatio me bas jak pljusak, nisam hteo da stajem. Patike su mi bile pune vode, rukavice takodje a ostalo je bilo delimicno suvo. Nastavio sam tako da vozim dok je put bio mokar, kad sam naisao na deo gde nije padala kisa  stao sam i obuo druge patike koje sam poneo jer sam znao da ce biti kise. Kada sam stigao u Rudnik stao sam da izvrsim nuzdu i u tom trenutku me zove sestra i kaze mi da i u Mladenovcu pada kisa pa sam u Topoli navukao kese na noge i opet gas  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja