Systema 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Stefan... Nikada nisam ni mislio da cu da se navucem na motocikle dok moj cale nije poludeo i u 50. godini polozio za A i kupio Apriliju Atlantic 250... I tako je to pocelo ''Cale, daj da probam'' ... I tako... Ja resih da polozim i kupih svoj prvi motor, Hondu XL650V Famozni Transalp. Ou jea! Prvi motor, velik, lep, ne tako brz, ali po mom ukusu. Matori bajkeri su mi rekli da se cuvam budala, i to je za respekt, ako se izuzme da sam jedina budala, upravo ja sto sam uopste kupio motor u gradu(i zemlji) u kome ljudi ne znaju ni auto da voze kako dolikuje... Al ko ga j... Prija mi i boli me uvo sto nerviram tatine sincice sa skupim kolima jer njihove ribe gledaju u moje tricepse dok se provlacim pored kola od njihovih fensi momaka, da bih bio prvi na semaforu. Navukao sam se na enduro, definitivno... Ako je nekog smorio BMW R1200 GS Adventure i ako nema nameru da ga proda vec bi da ga pokloni (iz nekih ludackih unutrasnjih pobuda) neka me se seti jer bih mu rado ucinio uslugu i odvezao taj smorni motocikl da ga ovaj nesrecnik nikada vise ne vidi!) A sad odoh, da se vozim, naravno!) P.S. Ako bi neka devojka(16-32 god) zelela da je provozam, nek' se javi, pa ako je dobra mozda je cak i na motoru malo provozam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe odlicno predstavljanje. Drago mi je da si nam se pridruzio. Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 30, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... Originalno, nema sta... Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 30, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kralju. Dobrodošao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 31, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozz novom clanu xexe, mlad glup i jak... a narocito ovo drugo, jer mladost i snaga su prolazni, jedino je glupost vecita ex da, za devojke ipak moras nekog R-a da uzmes pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...