boško 24 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolega na mislim da je kineski enduro sa devojkom lik im oduzeo pravo prvenstva . Filip momak koji je vozio motor kretao se od Kalinić pijace na dole Maksima gorkog kad mu je lik sa kliom presekao put da srene levo u ulicu ispod parka. Filip i devojka su preleteli auto sti što je devojka pala preko Filipa i pali su na jedno 2-3 metra iza kola.Imali su opremu . Devojka odvežena hitnom jer je informacija da je njoj spala kaciga i žalila se na povredu noge ,Filip povredu desne šake (posekotina) i bol u nozi što misli da je od njenog pada preko njega inače ostao na uvićaju jer je pregledan od strane ovih iz hitne pa da doće posle . Hitnoj se žalio i budala iz kola da ima povredu od pesnice ili cipele ali je ostavljen da bude za uvićaj prisutan . Jadan od komentara budale2(žena iz kola):SAMO SAM VIDELA KAKO NEKO LETI PREKO KOLA. Konstatacija nekolicine ljudi da budala iz kola izgleda i gleda kao da je pijan. Čovek koji je bio iza klija sa kolima kaže da je ovaj brljao sa vožnjom od J.bulevara i da dečko sa motorom opšte nije išao brzo što je meni rekao i taksita koji stajao i sve video u retrovizoru. Stao je još jedan kolega inače sa foruma ranije koji je pomogao da Filipu sklonimo motor sa puta i posle odvezao Filipa u Urgentni centar jer je bio sa kolima. Čuo sam se sa Filipom pusteni su kući sve je dobro ,devojka prošla sa nagnječenjem palca noge koji se iskočio iz zgloba pa vraćen nazad a on sa posekotinom i bolom u mišiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan lik sa kliom presekao put da srene levo u ulicu ispod parka. ??? kakvo crno skretanje u levo :o pa to je jednosmerna iz pravca Čuburske prema Maksima Gorkog - možda je to bilo malo niže, kod pekare, vrlo zaebana mini "raskrsnica" na kojoj se vazda događaju neka sranja. Ako je onako kako je Bo$ko napisao, tip iz Klia je garant pijan ili drogiran, a da je kriv-kriv je u svakom slučaju. Dvoma na motorčetu brz oporavak, dobro su prošli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 28, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ulica odmah do parka je tako jednosmerna a u ulicu nize moze da se skrene u levo... nisam iznenadjen, posto tuda cesto prolazim nagledao sam se svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8606 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A ko vama kaze da nije mozda majstor hteo da skrene u jednosmernu /kontra/? Uklapalo bi se u njegov lik i delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ona ulica gde je pekara na samom ćušku.Valjda je druga ispod parka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do kraja i znam da je matori duvao i nije imao alkohola što nemora da znači da nije pod sedativima ,jer po izrazu lica i pogledu nešto ima. Svo vreme mu je žena govorila šta da radi to sam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan jer po izrazu lica i pogledu nešto ima. Svo vreme mu je žena govorila šta da radi to sam primetio. Mož'biti da je retardiran? pa ga gospoja lepo obučava kako da ubije po kojeg motordžiju usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Konja i kobilu treba otkinuti od batina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...