Jump to content

Moto Zajednica

Maksima Gorkog 27.08. oko 22.00

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 140 postova

Kolega na mislim da je kineski enduro sa devojkom lik im oduzeo pravo prvenstva .

Filip momak koji je vozio motor kretao se od Kalinić pijace na dole Maksima gorkog kad mu je lik sa kliom presekao put da srene levo u ulicu ispod parka.

Filip i devojka su preleteli auto sti što je devojka pala preko Filipa i pali su na jedno 2-3 metra iza kola.Imali su opremu .

Devojka odvežena hitnom jer je informacija da je njoj spala kaciga i žalila se na povredu noge ,Filip povredu desne šake (posekotina) i bol u nozi što misli da je od njenog pada preko njega inače ostao na uvićaju jer je pregledan od strane ovih iz hitne pa da doće posle .

Hitnoj se žalio i budala iz kola da ima povredu od pesnice ili cipele ali je ostavljen da bude za uvićaj prisutan .

Jadan od komentara budale2(žena iz kola):SAMO SAM VIDELA KAKO NEKO LETI PREKO KOLA.

Konstatacija nekolicine ljudi da budala iz kola izgleda i gleda kao da je pijan.

Čovek koji je bio iza klija sa kolima kaže da je ovaj brljao sa vožnjom od J.bulevara i da dečko sa motorom opšte nije išao brzo što je meni rekao i taksita koji stajao i sve video u retrovizoru.

Stao je još jedan kolega inače sa foruma ranije koji je pomogao da Filipu sklonimo motor sa puta i posle odvezao Filipa u Urgentni centar jer je bio sa kolima.

Čuo sam se sa Filipom pusteni su kući sve je dobro ,devojka prošla sa nagnječenjem palca noge koji se iskočio iz zgloba pa vraćen nazad a on sa posekotinom i bolom u mišiću.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

lik sa kliom presekao put da srene levo u ulicu ispod parka.

??? kakvo crno skretanje u levo :o pa to je jednosmerna iz pravca Čuburske prema Maksima Gorkog - možda je to bilo malo niže, kod pekare, vrlo zaebana mini "raskrsnica" na kojoj se vazda događaju neka sranja. Ako je onako kako je Bo$ko napisao, tip iz Klia je garant pijan ili drogiran, a da je kriv-kriv je u svakom slučaju. Dvoma na motorčetu brz oporavak, dobro su prošli...

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ulica odmah do parka je tako jednosmerna a u ulicu nize moze da se skrene u levo... nisam iznenadjen, posto tuda cesto prolazim nagledao sam se svega...

• Svrati ponekad, 140 postova

Bio sam do kraja i znam da je matori duvao i nije imao alkohola što nemora da znači da nije pod sedativima ,jer po izrazu lica i pogledu nešto ima.

Svo vreme mu je žena govorila šta da radi to sam primetio.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

jer po izrazu lica i pogledu nešto ima.

Svo vreme mu je žena govorila šta da radi to sam primetio.

Mož'biti da je retardiran? pa ga gospoja lepo obučava kako da ubije po kojeg motordžiju usput?  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja