Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim Honda XR250 Baja od 1996 god. ili Honda CRF 230-250 F (model s anlaserom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Avgust 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sad? Pa juče si kupila motor? Ti kao Lenčuga? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Je l to ovaj motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, kupila sam motor i prodajem ga sad... sta cu kad trazim idealan motor za sebe ma ne mogu vise da se mucim s kurblom sad trazim motor samo s anlaserom! Hoplite, ne, trazim s maskom, ovaj : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, kupila sam motor i prodajem ga sad... sta cu kad trazim idealan motor za sebe ma ne mogu vise da se mucim s kurblom sad trazim motor samo s anlaserom! kuma voli hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 27, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla nije problem kada je nastelovana, a motor ispravan. Moj klinac od 14 god vozi ttr600 i kaze da je kurbla malo tvrdja nego na automatiku. Anlaser sa udobnoscu donosi i visak kila. TTR E (153kg) je 22 kile tezi od TTR (131kg)modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2480 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Al je onaj gore buljav i grdan, sa onim farovima, lici mi na: Zelim ti da sto pre nadjes zeljeni motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla nije problem kada je nastelovana, a motor ispravan. Moj klinac od 14 god vozi ttr600 i kaze da je kurbla malo tvrdja nego na automatiku. Anlaser sa udobnoscu donosi i visak kila. TTR E (153kg) je 22 kile tezi od TTR (131kg)modela farbach, za normalne vozace kurbla nije problem, ali za mene jeste mnogo sam mala i mrsava, pa ne mogu da ga upalim, a bilo ko normalan ga pali iz prve znam ja i tehniku i sve, ali skacem polasata i nista, nemam dovoljno tezine verovatno... za nedelju dana sam uspela tri puta da ga upalim i crkla sam od umora. motor je savrsen i nastelovan. spremna sam na tezi motor samo da se ne mucim s kurblom, mrzim je!!! pored toga ovaj moj KLX je stravicno visok za mene (cak i spusten), ne mogu da spustim noge. Dakle, savrseno mi odgovara ovaj XR i trazicu ga pa makar i godinu dana! a i HONDA je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla nije problem kada je nastelovana, a motor ispravan. Moj klinac od 14 god vozi ttr600 i kaze da je kurbla malo tvrdja nego na automatiku. Anlaser sa udobnoscu donosi i visak kila. TTR E (153kg) je 22 kile tezi od TTR (131kg)modela Znaci nek neki dobar majstor presteluje motor, paljenje, svecicu, karburator i dekompresor ( ako ga Kava ima ) i probaj gorivo sa ELP pumpe. Posle toga ces moci i rukom da ga upalis - Svaki ispravan motor mora da spoji i kad polako guras kurblu - . A sto se visine tice, prilagodi se, i ja se penjem na TT preko spustene copave cak i u sumi, smo pazis da ne potone u pesak i okrenes korman na desno i cim zajases motor je u vagi. Nemoj da mislis da ce honda biti niza, probaj da resis sa nizim gumama, ili prednju vilu spusti pola ccm ili 1 ccm na trouglovima kod kormana , pa kad se naviknes ili pocnes pripreme za akrobatske skokove, vrati na staro ( nicemu drugom nece skoditi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla nije problem kada je nastelovana, a motor ispravan. Moj klinac od 14 god vozi ttr600 i kaze da je kurbla malo tvrdja nego na automatiku. Anlaser sa udobnoscu donosi i visak kila. TTR E (153kg) je 22 kile tezi od TTR (131kg)modela Znaci nek neki dobar majstor presteluje motor, paljenje, svecicu, karburator i dekompresor ( ako ga Kava ima ) i probaj gorivo sa ELP pumpe. Posle toga ces moci i rukom da ga upalis - Svaki ispravan motor mora da spoji i kad polako guras kurblu - . A sto se visine tice, prilagodi se, i ja se penjem na TT preko spustene copave cak i u sumi, smo pazis da ne potone u pesak i okrenes korman na desno i cim zajases motor je u vagi. Nemoj da mislis da ce honda biti niza, probaj da resis sa nizim gumama, ili prednju vilu spusti pola ccm ili 1 ccm na trouglovima kod kormana , pa kad se naviknes ili pocnes pripreme za akrobatske skokove, vrati na staro ( nicemu drugom nece skoditi ) Majstor Joca je gledao motor i rekao je da je savrsen i da pali bas kako treba. dekompresora nema. Zajebano je to sa kurblom jer se non-stop plasim da mi se ugasi motor u saobracaju i sta da radim onda? jer vozim motor i po gradu, idem na posao itd. Sto se tice visine - vec smo spustile viljuske max. i stavili drugi amortizer i oper nista, on je vislji od DR-a podignutog.a kad ja sednem on se ne spusti uopste, jer nemam dovoljno tezine. ne mogu da ga guram ili okrenem zbog visine. a u XR-a je dosta nize sediste, gledala sam po specifikacijama. ma necu bre da se mucim sa motorom! voznja motora treba da bude uzivanje, a ne mucenje da ga upalis ili da se popnes na njega. odlucila sam da ga prodam i tacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces se pomiriti sa kurblom jer XR 250 nije lako naci. U italiji ga nema u verziji Baja vec Dall'Ara (noviji model), onaj ko zna da prodaje dobar motor odvali cifru preko 2.000€, sve ispod toga su motori koji su imali po 2-3 vlasnika, rezervne plastike, gomilu auspuha i brdo raznih delova i napisu da je motor vozen samo nedeljom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi moji, necu da vozim motor s kurblom, odlucila sam! ne mogu da ga vozim, evo stoji mi u garazi, a idem na posao tramvajem ne mogu da ga upalim i necu da se pomirim s tim. Sasa, znam da tog modela nema u Italiji, gledala sam na moto.it. Nasla sam u Madjarskoj pa cu mozda da ga uvezem odande nekako. spremna sam da dam i vise para za motor koji ce mi idealno odgovarati. na kraju krajeva, ako ne nadjem nista, kupicu bilo sta s anlaserom i gotovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za motor,mislio sam da se vozis i da si zadovoljna masinom... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za motor,mislio sam da se vozis i da si zadovoljna masinom... :-\ haha,vozim ga kad mi ga neko upali ;D a motor je odlican, ide super, a tek po terenu... jbg sto ne prave motore za zene :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Je l to ovaj motor ;D Au sto je ruzan ovaj baja bez maske,kao da ga je honda pravila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u obzir dolazi Suzuki DR 350 SE ? Odlican primerak prodaje covek ovde sa foruma Dr Leko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u obzir dolazi Suzuki DR 350 SE ? Odlican primerak prodaje covek ovde sa foruma Dr Leko Hvala, ali vec imamo jedan takav u porodici vozi moj muz, vozim ga i ja sad, ali tezak mi je dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo slicno onome sto trazis http://cgi.ebay.it/HONDA-XR-250-BELLISSIMA-ANNO-2004_W0QQitemZ180398945807QQcmdZViewItemQQptZMoto_e_Scooter?hash=item2a009d760f&_trksid=p3286.c0.m14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To sto si gledala po specifikacijama neispadne uvek tako. Cak i kod novog mod. ( fabrickog ) a pogotovo polovnog. A sto se tice uvoza, kupujes macku u dzaku. Po meni bolje ovde pa ga probas, sednes, srusis pa podignes, podgrejes masinu, pa razocaranom vlasniku oboris cenu. Vece je zadovoljstvo. Madjarsku isto zaobidji, ako mozes, imaju strasno razvijenu malu privredu u vezi rezervnih delova. Moj ti je savet, opet, teretana i pojacana ishrana, i cvrsta volja da mozes ti to da ceras. I Antonio Cairoli nema 60kg pa je najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znas i sam kako je tesko naci ovde nesto... posebno neki redak model koji mi se najvise svidjaju pored toga ja imam strani pasos tako da ne placam carinu i porez na motor koji uvozim, to je velika prednost... u svakom slucaju trazicu ja svuda, bicu strpljiva pa kad naleti nesto, kupicu. Sto se tice teretane i ishrane... teretana dolazi u obzir, ali necu da se gojim i da se pretvorim u ogromnu nabildovanu zenu ;D bolje je da vozim slabiji motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ok. A za teretanu nisam mislio da bildujes nego samo dobrom treneru objasnis sta hoces i on ti spremi program samo za odredjenu grupu misica, koji i nemoraju da se fizicki povecaju, vec samo da se aktiviraju i da ta grupa misica bude stalno u kondiciji. A postoje i mnoge tehnike savladavanja motora, koje ostavljaju jako lep utisak i u gradu i u prirodi, a i dalje tvrdim da ziv covek sve moze da nauci. Samo je volja potrbna. Obrati malo paznju dali ti se vise svidja kad vidis da neko samo sedne na motor, stisne dugme i gas... ili kad neko elegantno se popne, odradi par radnji, skoci ( elegantno i sa osecajem ) po kurbli pa lagano, a ostro . Po meni je off road posebna umetnost, a ako ovako nastavim da pa....dim, preci ce off road u filozofiju. Sa srecom u pronalazenju motora i kupi, bre, sta ti se svidja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan DT 125 uz sitne korecije je pravi motor za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D bas me je nasmejao tvoj post cim kupim NEKI motor, vezbacu tehniku elegantnog penjanja i silazenja s motora za sada cu da vezbam na muzevom DR-u (elegantno i sa osecajem ) ali u pravu si potpuno! hvala na lepim zeljama i savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan DT 125 uz sitne korecije je pravi motor za tebe! ne bih 2t ako bas ne moram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...