hellena 60 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto vlada ubeđenje da su svi saobraćajci drkadžije, pa se ljudi oduševe kad im neko od njih pomogne? I oni su ljudi kao i svi drugi, rade svoj posao, na kraju radnog vremena idu kući svojim ženama i deci kao i svi ostali. Svuda ima ovakvih i onakvih ljudi. Mislim da treba pamtiti lepa iskustva, a ne samo loša. Neki, međutim, imaju neku dozu "bunta" u sebi pa ne vole policiju zato što ih ne vole? Kako god...svi smo mi ljudi, treba imati neku dozu tolerancije, bez obzira na opis radnog mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Avgust 29, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto vlada ubeđenje da su svi saobraćajci drkadžije, pa se ljudi oduševe kad im neko od njih pomogne? I oni su ljudi kao i svi drugi, rade svoj posao, na kraju radnog vremena idu kući svojim ženama i deci kao i svi ostali. Svuda ima ovakvih i onakvih ljudi. Mislim da treba pamtiti lepa iskustva, a ne samo loša. Neki, međutim, imaju neku dozu "bunta" u sebi pa ne vole policiju zato što ih ne vole? Kako god...svi smo mi ljudi, treba imati neku dozu tolerancije, bez obzira na opis radnog mesta. Ma... svi ti sto generalizuju su isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto vlada ubeđenje da su svi saobraćajci drkadžije, pa se ljudi oduševe kad im neko od njih pomogne? I oni su ljudi kao i svi drugi, rade svoj posao, na kraju radnog vremena idu kući svojim ženama i deci kao i svi ostali. Svuda ima ovakvih i onakvih ljudi. Mislim da treba pamtiti lepa iskustva, a ne samo loša. Neki, međutim, imaju neku dozu "bunta" u sebi pa ne vole policiju zato što ih ne vole? Kako god...svi smo mi ljudi, treba imati neku dozu tolerancije, bez obzira na opis radnog mesta. Ma... svi ti sto generalizuju su isti. Где престаје знање, почињу предрасуде, додао бих... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto vlada ubeđenje da su svi saobraćajci drkadžije, pa se ljudi oduševe kad im neko od njih pomogne? I oni su ljudi kao i svi drugi, rade svoj posao, na kraju radnog vremena idu kući svojim ženama i deci kao i svi ostali. Svuda ima ovakvih i onakvih ljudi. Mislim da treba pamtiti lepa iskustva, a ne samo loša. Neki, međutim, imaju neku dozu "bunta" u sebi pa ne vole policiju zato što ih ne vole? Kako god...svi smo mi ljudi, treba imati neku dozu tolerancije, bez obzira na opis radnog mesta. Slazem se da ne treba generalizovati, kao i da se situacija poslednjih godina menja na bolje ali... kad ti cike u plavom pretresu bubrege pendrekom vise od jednom i to iz ciste obesti malo je teze da steknes poverenje... Nismo svi rasli u istim okolnostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto vlada ubeđenje da su svi saobraćajci drkadžije, pa se ljudi oduševe kad im neko od njih pomogne? I oni su ljudi kao i svi drugi, rade svoj posao, na kraju radnog vremena idu kući svojim ženama i deci kao i svi ostali. Svuda ima ovakvih i onakvih ljudi. Mislim da treba pamtiti lepa iskustva, a ne samo loša. Neki, međutim, imaju neku dozu "bunta" u sebi pa ne vole policiju zato što ih ne vole? Kako god...svi smo mi ljudi, treba imati neku dozu tolerancije, bez obzira na opis radnog mesta. Slazem se da ne treba generalizovati, kao i da se situacija poslednjih godina menja na bolje ali... kad ti cike u plavom pretresu bubrege pendrekom vise od jednom i to iz ciste obesti malo je teze da steknes poverenje... Nismo svi rasli u istim okolnostima... Ni policija nije "ona" policija koja je bila nekad. Žao mi je zbog takvih iskustava, ali zna se kakva su to vremena bila i ko je za koga radio. Ne kažem da policiji treba ljubiti dupe, već samo biti uljudan. To je najmanje što možemo da uradimo kada očekujemo isto od drugog ljudskog bića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ma... svi ti sto generalizuju su isti. ;D Potsetio si me na Oblak u bermudama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6834 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 6595 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam polagao,ali mi se cini da postoji varijanta,da je moguce ukljuciti se na auto-put i izaci odmah na sledecem izlazu.Znaci tako stoji u zakonu.Sad,dali ces ti da udjes u Beogradu pa da izadjes u Rumi to je nesto drugo.Koliko god da ide,takav jedan motoric,ne bi ja auto putem. Gest policajca za svaku pohvalu,mada mislim da bi i njegovo ponasanje bilo drugacije,da je namera bila da se ide mnogo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Problem nastaje kada se choveku da bilo kakva vlast. A pandure ne voli niko ko je iskusio vlast nekog takvog chovechuljka na sebi. Ja lichno sam imao jedan nezgodan susret sa interventnom u svom rodjenom dvorishtu, naslonjen na rodjena vrata od kuce sa uperenim pushkama u mene. Greshka je bila u pitanju, nekoga su jurili, pa kad su videli da ulazim u mrachno dvorishte oni zamnom Na kraju su se kulturno izvinili, objasnili da su morali da budu malo oprezniji. Kulturni ljudi bili, ja im reko: ma uredu je, nema frka, aj srecno sa akcijom...i sve lepo proshlo. Tako su ostavili vrlo lep utisak na mene, ma kako to izgledalo. Onda me zaustavi dripac kod ck, ja nisam znao da li treba pravo ili desno da idem, ostao u desnoj traci, 50m pre semafora pokushao da se prestrojim a slepci nisu hteli da me puste i lik mi naplati kaznu.... Ja objashnjavao i rukama i nogama...alo choveche, nisam znao gde treba da idem, kad sam video da treba pravo i da je traka za desno pokushao sam da se prestrojim ali ne daju goveda.... on mi kaze: pa shta cu ti...moram da ti pishem... I tako momentalno sroza svu tu lepu sliku koju sam imao.... platih kaznu shto sam se izgubio.... (da napomenem, bio sam kolima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan mozda ga je zvala zena da dodje kuci... salu na stranu, to je ono sto nedostaje nasoj policiji.i jos ihahaj toga... 1+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni je jedan od njih poslao 10tak laznih prijava... razmisljam se da ga prijavim ako dodje i na jedno sudjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...