Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste polovne za 10e i prodao ih za 10minuta ;D ;D ;D a najjeftiniji su 25e shto mi je previshe za 100grama plastike ako me razumesh ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram, kapiram.Ko ja shto hocu da uzmem slajdere, al koshtaju 80 evra, isto fazon 100g plastike.A nikako da nadjem nekoga sa istim motorom da ima slajdere pa da prekopiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem ove http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Sicherheit-Waerme-Protektoren-Reflex-Elbow-Guard-Alpinestars/product/140183/group/1070/dmc_mb3_search_pi1.page/1/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/alpinestar/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html zastitnike kolena koja sam imao na zalost i da testiram i mogu vam reci da su odlicni ,da nisam njih imao verovatno sada nebi imao svoje koleno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 28, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je u planu da nabavim ove protektore (iz Rume). Međutim kad sam ih video (i probao) kod jednog prijatelja najverovatnije ću da potražim neke druge, jer mi se čini da ove nije moguće dobro fiksirati. Zaista nisam imao prilika da ih isprobam u vožnji ali mi je prvi utisak bio negativan. I prijatelj ih koristi tek par dana ali se žali da ovi za kolena "mrdaju" a da one za laktove nije ni pokušao da koristi jer su previše "neudobni". S obzirom da su mi protektori neophodni (jer nemam moto jaknu i pantalone sa zaštitom), molim one koji imaju pozitivno iskustvo sa ovom opremom da napišu nešto o tome. Ako je ovo možda malo skretanje sa teme izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan kazem ponovo,odlicni su... ne znam ikog mrsavijeg od mog druga,kupili smo ih zajedno,i on stavi bez problema....i stoje mu... u svakom slucaju mozes da ih nosis preko pantalona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ti shtitnici negde da se probaju.Poshto sam uzeo neke wind stopere u pegazu i nisam mogao da ih vozim, stalno su se otkopcavali a nisu ni vetar zaustavljali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan mozemo da se dogovorimo neki lepsi dan da ponesem ja svoje pa da probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlichno! Aj sad najavljuju ovo zahladjenje, pa dok prodje sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde mogu da narucim stitnike koji su na prvoj str ( pise ktm ), oglas je istekao pa nemam informacije kako da stupim u kontakt sa prodavcem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=45723&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Protektori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Telefon od coveka iz Rume koji ih prodaje 063/427-580 Protektori su sasvim ok, provereno sluze svrsi, verujem da je covek pokrenuo ovu temu zahvaljujuci mojem iskustvu sa protektorima od letos. Link do teme: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40172.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...