raptors 53 Napisano Avgust 26, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ( za mog brata!) Hitno mi je potrebna slavina za benzin od GSXR-a 750 ccm '95 godiste ..ili set za reparaciju!! Ako neko zna gde mogu to da nadjem, kupim, otmem... ;D ;D ili neko drugo resenje, neka vika! Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 26, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas kako se to zove na Engleskom? Sigurno ima na e-bay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Iskorisri search, ima ova tema, Vladica69 rešava takve probleme uz pomoć elektroventila za TNG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na Ušću uveče nekoliko GSXR-ova pa vidi sa kog možeš da skineš, a da se gazda ne ljuti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ali od GSXF-a 600. A stoji mi i u garazi GSXR 750. Pogledacu jel su iste pa ako su iste javljam ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sam svoj majstor od membane za AC pumpu na svakoj pijaci ili u radnjama auto delova.Kosta 100-150 dinara.Gumica vec malo teze ali ona retko propadne. Samo dosta strpljenja i isecka se nova koja radi ko avion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 27, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na savetima... @ Brrka pogledaj pa javni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao, nisu iste, moras da trazis dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 27, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao, nisu iste, moras da trazis dalje. hvala drugare... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...