kovac85 38 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam cuo posto zivim u blizini Rume, Rumljani su svoju zurku pretvorili u skup pravi od tri dana... Odrzava se 4.5.6. septembra ali program jos nisam dobio samo sam ga procitao na brzinu i bice izgleda extra.... Ajmo Rumljani oglasite se.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan oglasili se ili ne mi dolazimo ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Septembar 2, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan oglasili se ili ne mi dolazimo ... ;D ;D ;D takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno su neozbiljni Rumljani, ima sutra da slikam kod nas u kaficu program pa cemo da ga postavimo...ima da ih napadnemo sa svih strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 2, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan da pojacamo petak, posto u subotu prognoziraju kosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde programa? I vremenske prognoze za subotu Mada iz Rume sam se vec jednom po pljusku vracao do Beograda, mogu i opet... Kovac85, idete li vi nesto organizovano u subotu, usput ste nam ako silazimo kod Simanovaca, tj ako nam se ne daje 120din za autoput do Rume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Septembar 4, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idite preko Simanovaca. Idete na Pecince, pa jos neko selo, pa Kraljevci pa Ruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce kisa Ja cu sad jos malo da krenem pa cu stici do sutra valjda Posto je upad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Kovac85, idete li vi nesto organizovano u subotu, usput ste nam ako silazimo kod Simanovaca, tj ako nam se ne daje 120din za autoput do Rume Zemun-Batajnica-Nova Pazova-Stara Pazova (na centru levo)- i samo pravo do Rume ~30ak km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun-Batajnica-Nova Pazova-Stara Pazova (na centru levo)- i samo pravo do Rume ~30ak km Par nas krece sutra i to bash ovim putem... Krecemo oko 13h iz Bg ... Skols idesh ti u Rumu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Zemun-Batajnica-Nova Pazova-Stara Pazova (na centru levo)- i samo pravo do Rume ~30ak km Par nas krece sutra i to bash ovim putem... Krecemo oko 13h iz Bg ... Skols idesh ti u Rumu ? Tesko,radim i subotom,a imam neku guzvu od kad se vratih sa mora.A i vukli bi se samo sa mnom do tamo Mada ko zna,mozda banem uvece,ako ostanete do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun-Batajnica-Nova Pazova-Stara Pazova (na centru levo)- i samo pravo do Rume ~30ak km Par nas krece sutra i to bash ovim putem... Krecemo oko 13h iz Bg ... Skols idesh ti u Rumu ? Tesko,radim i subotom,a imam neku guzvu od kad se vratih sa mora.A i vukli bi se samo sa mnom do tamo Mada ko zna,mozda banem uvece,ako ostanete do tada Trebalo bi da budemo tamo do nekog doba uveche... javi se u svakom sluchaju... A i ako hocesh s nama da krenesh nije frka , vozicu ja s tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Imam tvoj mob,u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su cene u Rumi zna li iki i program?! Ajde Rumljani jel cita neko ovo. Odakle se polazi iz BG-a mozda krenemo i nas nekoliko, sporaca, Mangulica!? (ako nas primite u drustvo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iz pecinaca se krece u 13h i 16h za one koji rade...ali prva tura sto krece je jako zanimljiva...polazak je ispred kafica grand prix kod cuvenog Krokodila pa ko hoce neka se pridruzi....a mi cemo naravno i veceras da odletimo malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene sutra u Rumi,jedva cekam... Vidimo se bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se krece iz BG u Rumu? Zbog obaveza verovatno ostajem u Staroj Pazovi, ali nemam nista protiv zajednicke voznje, mozda bude jos neke ekipe i predlazem pauzu za kafu u prostorijama MK Gromovi. Uostalom moj broj je 064 636 1232 pa javite kad i odakle se krece, jer necu imati pristup netu. (npr. parking kod arene bi savrseno odgovarao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio veceras u rumi i stvarno je organizacija extra...ulaz 300din po motoru..pica kakvog hoces...bina velika...ma ludilo...morao sam da ostavim kod drugara motor zbog velike kolicine alkohola, pa cu ga ujutru preuzeti....ko nedodje propustice veliku zabavu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 6, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisha uchi Jecu da vozi ;D Ferari Nikola ;D ;D ;D Jeca&ja Povlachenje konopca ;D ;D ;D Nikola ;D ;D ;D Roshtilj Farbach u punoj opremi na TTR-u ! A posle klope i svega umorili se ljudi pa su prvo prilegli... A onda i zaspali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A to se zove rostilj ? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mislili smo da je umro, a on spava otvorenog oka. Probudio se tek kada smo mu stavili petobanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 6, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda je i umro, al kad si mu pokazao kovanicu okrenuo se iz tunela da dohvati!! ;D ...naj koncert do sada!! Kerber+SMAK, straaasno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen , Koji SMAK???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Bravo majstori! Uz nedostatke za koje nisu krivi ( dan zalosti u subotu) Organizacija ekipa muzika bina raveta efekti sa vatrom ma sve je bilo FENOMENALNO. E da i pucaci su imali svojih "pet minuta" posto je u okviru igrica bilo biranje naj glasnijeg motora tako da smo kasnije bili mirni. Naravno nadje se po neko da smara ali nije bilostrasno ni dugotrajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen , Koji SMAK???????? Najda je 10 godinapevao u smaku a sada sa Galetom zajedno svira i peva pesme Kerbera i Smaka i to rade ODLICNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...