kineziolog 5 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam DOT4 kociono ulje, to proizvodjac preporucuje. Skinuo sam gornji poklopac, odvrnuo dole na klijestima i ispustio staro ulje, nasuo novo, zavrnuo sto se zavrnuti moglo i poceo sa ozracivanjem. Na kocionim klijestima imam dva sarafa, veliki i mali, i koji god odvrnem izlazi ulje. Mali je na gornjem delu, a veliki je direktno povezan sa crevom koje ide iz boce na rucki. I kako god pokusavam kocnica mi nimalo nije tvrdja, nema je uopste ne koci. Skinem kapu na bocici sopem, ostavim otvoreno, nece. Zatvorim kapu nece. Odvrnem mali, zavrnem, napumpam, stisnem, nece. Isto tako sa velikim, nece... Ne znam u cemu je problem .Ovo zajedno radimo ja i otac, mjenjao sam sa njim hiljadu puta ulje na autu ozracivali i sve, normalno, al sad ne ide. Zna li neko u cemu je problem ,da ne gresimo negde. Hitno mi je.. Pozz i hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na smetnji, rjeseno je. Trebalo je malo odvrnuti na rucki kod ventila da prodje...Sad je sve u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Avgust 24, 2009 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se to "ozracivanje", zvuci kao da imas nuklearne kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene podseti na ono ...ili pas nije pticar ili ga mi ne bacamo dovoljno visoko ;D Al vazno da ste to resili sad znas za sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aman, sto bi rekao prijatelj Zika, "moz' da se vozi, al ne moz' se zaustavi" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...