FTW! 377 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da se zakon pojednostavi.Ima do bude mnogo gore.Polaganje 6 meseci i kroz svaku kategoriju po 2 godine. Onda cu morati da pozurim, da krenem na obuku... Kada zakon stupa na snagu? Pozz. mislim od pocetka 2010.god Tnx! Ja sam danas cuo, da novi zakon o saobracaju, stupa na snagu u Decembru 2009. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Novi ZOBS bi trebao da stupi na snagu 10.12.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvo cimanje nije za A kategoriju. Odes u policiju: Dobar dan dajte mi L tablicu. Platis i za 5 min vec vozis gde hoces. Ostaje ti jedan dan da polazes testove (izgubis sat vremena tog dana) i jedan dan polazes voznju (i taj dan izgubis sat vremena). Znaci 5 min da uzmes L tablicu+ 1 sat za testove + 1 sat za prakticni ispit= 2 sata i 5 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Može i jednostavnije.Nađeš autoškolu koja ima svoj motor.Nemaš šta da se cimaš.Tako sam ja uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pricate o polaganju, da li je istina da neke skole imaju skuter za polaganje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan naravno.Ja polagao na hondinom skuteru od 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima! Ovih dana idem da izvadim lekarsko uverenje, pa onda pravac auto-skola... I ja sam video, kada sam polagao za B kategoriju, da je jedan lik polagao za A kategoriju na skuteru... (dakle variomatic)... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...