lazarbgd 12 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E a mozemo li ja i moja cura u tu vashu grupu jer ne znamo put a ako mozemo gde tacno na banjici se nalazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa, kad budem cuo ili procitao da neko ne moze sa nekim od nas u grupi da se vozi zato sto je spor, nov ili slicno tome (sem stvari za koje se zna da ne idu sa nama), onda cu znati da sam na pogresnom mestu. Zasto ne bi mogao u grupu? Lorde, eto, i jopet nisam za Banjicu, da budem iskren, i jopet isti razlozi, ne zameri. Jeste usput ali ako idem kroz Jajince a ne znam bas da li cu tuda ili kroz Rakovicu, ili cak preko Bubnja ako idemo samo supruga i ja. Videcu vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa, kad budem cuo ili procitao da neko ne moze sa nekim od nas u grupi da se vozi zato sto je spor, nov ili slicno tome (sem stvari za koje se zna da ne idu sa nama), onda cu znati da sam na pogresnom mestu. Zasto ne bi mogao u grupu? Lorde, eto, i jopet nisam za Banjicu, da budem iskren, i jopet isti razlozi, ne zameri. Jeste usput ali ako idem kroz Jajince a ne znam bas da li cu tuda ili kroz Rakovicu, ili cak preko Bubnja ako idemo samo supruga i ja. Videcu vec. Bubanj potok ne preporučujem, pošto još nisu uradili priličan deo puta kod auto-pijace. Drugo, mislim da je došlo do nesporazuma. Grupa se organizuje za petak popodne, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj ni ja ne preporucujem, poslednji put kad sam prolazio tamo, bila je nevidjena guzva i prasincina, a o pesku i sljunku da ne pricam. Mucenje od oko kilometra. Jedino ako hoces da zvirnes sta ima... Ljilja je u pravu, dogovaramo se za petak popodne, 17.30h bi bio start ka Avali. Uostalom, ja sam dao jedan predlog, a ima nas jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Pasce dogovor do petka vajda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da oformimo 2 grupe, da ne idem sam u subotu drustvo me ispalilo a bas mi se ide. Sto se tice mesta okupljanja moze i na Banjici, ali da se ne cekamo dugo. Petak 17:30: 1. Subota 16-17h: 1.mrxfon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Petak 17:30: 1.dr.Bane Subota 16-17h: 1.mrxfon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6105 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U bre, pa vi se organizujete kao da idete na Nordkap, a ne na voznju od dva gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U bre, pa vi se organizujete kao da idete na Nordkap... I to eXpedicija iz dve ture ;D ;D ;D Petak 17:30: 1.dr.Bane 2.lord_oblivion Subota 16-17h: 1.mrxfon E da, os' ti s nama izvidjacima, u petak? Prica se da su sredili asfalt kroz Jajince... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro, ako je petak, onda da ne unosim zabunu jer tesko da cu u petk, osim mozda uvece da se pojavim. Ja cu svakako u subotu i to od 16-17, ali opet necu da kafenisem na Banjici (uostalom, tamo cu u nedelju ujutru, sta cu sad svaki dan tamo, jelte) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja? 1.Ako devojka dodje samnom na motoru (ona vozi a ja se samo pricvrstio) posto kosta cena kostanja ulaza? 2.Moze li se, posto nisam odavle i nikad nisam isao preko Belog potoka izao na Avalu stici preko gore (do spomenika, tornja pa na dole)? Fala vi unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6105 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moze, samo prati putokaz za Carapica brest, odmah posle polaska pored tornja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera022 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Prijavi odgovor kao problematičan 28,29,30avgust treci moto susret u organizaciji mk Familija. Dobrodosli POZDRAV ZA FAMILIJU OD MK INĐIJA I VIDIMO SE U SUBOTU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, poslednji radovi i pripreme su u toku na Avali, a ja cu samo nesto oko samog puta: 1. put preko Jajinaca nema alternativu, oba druga prilazna puta su raskopana i dalje, samo sto prilaz preko Rakovice dodatno opterecuje i vasar sa sve ringispilima koji je uspeo da ostavi jedva mesta za provlacenje a ne za voznju. Dakle, samo kroz Jajince. 2. put kroz Beli potok je iz pravca ka Beogradu na nekoliko mesta unisten vadjenjem poduzih kocki asfalta radi prevlacenja novog asfalta. Put tamo i nekako, odande preporucujem iskljucivo put preko Avale. Konacno, ja cu najverovatnije da se popnem na Avalu pa se spustim ka Carapica brestu, bas ne volim te dignute kocke asfalta. 3. ako ne budete znali u petak kuda treba, javite da dodjem da Vas odvedem, ali verujem da ce biti nekoga ko zna gde je to. U pitanju je teren ispod restorana Carapica brest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 27, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama i vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 27, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ZeljaYZF nam se pridruzuje sutra na Banjici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drekavac 3 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ritopek Motocikl: ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poveo bih klinca pa me interesuje da li je cena od 400 din. po motoru ili osobi, i to bi bila cena za jedan dan ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 27, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Deki rekao po motoru i to vazi kao na svakom skupu, za sva tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu krenuti oko 4 od kuce......videcemo se tamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja zbog obaveza ne mogu da stignem na vreme na Banjicu tako da idem kasnije Ako neko hoće Mrle i ja se nalazimo u pola 8 na Jugopetrolovoj pumpi na autokomandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da dodjem! Druzenjeee! Sve pohvale za odluku oko ulaza za devojke! Malo nas ima i to treba postovati i negovati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na banjici za 45min i cekam ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam prosao kro Beli Potok.Asvaltiraju put jedva se prolazi.Picite preko Avale. Lorde ti si bio na Banjici i u 13:30 koliko sam primetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 28, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ne piše ili ja ne vidim lepo, koliko je upad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ili ne piše ili ja ne vidim lepo, koliko je upad ? Ipak ne vidiš lepo :D Sto se tice ulaza odluka U.O.Familije je da se naplacuje 400 dinara po motoru i 100 dinara za pesake. Za lepsi pol ulaz je besplatan, a ako dodju same na motoru ima i poklon majica. Svako kome je cena ulaza jedini problem, moze da izjavi na kapiji da nema da plati i bice pusten u kamp, bolje nego da prave guzvu oko kampa. Pivo je 80 dinara. Izvinite sto informacije kasne Muzlja i Cacak su mi izvadili zadnje atome snage a pripreme za nas susret da i ne spominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...