bokilic 6100 Napisano Novembar 9, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod mene za sad,nisam bio siguran dali je to tačno,mada planiram da pozadi stavim lančanik za zub manje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boki, cini mi se ( nisam vozio odavno ) da 3VD na 4000 o/min u 5-toj ide 120km/h sa standardnim prenosom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan p.s. koliko 3vd treba 5tom na recimo 5000 rpm da ide na sat...po vasim kilometrazama..ili na 4000rpm... nesto me zanima jer cu produziti prenos..no nebitno..samo to zanima... p[ozdrav juce sam vozio 5-tom na 4500 oko 140 kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovde a da je zainteresovan za moj TDM 900 koji prodajem?Motor je u extra dobrom stanju sedi i vozi ne šalim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? Bese 2004-to? Mali off: a CBF-a ne das? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa CBF je tek kupio, zato i prodaje TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena,ah ta ključna stvar pa da kažemmmmmm šta da kažem..Evo 3500 bez popusta cenkanja šala velikih i malih itt. A CBF ne bih da prodajem tek sam ga kupio a ladno sam imao kupca za njega ali ne bi imalo smisla nisam prešao ni 100 km sa njim i sviđa mi se baš.Ali što se TDM_a tiče motor je na svom mestu bez greške i ikakvih ulaganja.Na kraju krajeva uz povremeno podsećanje supruge da imam dva moraću da iskuliram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da drugari na 850 _ticama bi trebalo malo da se podmlade ako ništa drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da se podmladimo, tebi zamena ne igra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo kad rešiš prodaš 850 i malo dodaš i eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 18, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/givi-vingrack-i-3kofera-26632635-oglas.htm?filter_id= eto ako nekom treba,cena za forumaše je niža,mogu i da usrafim kome znači na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел имао још неко проблем са ретровизорима? Не видим ништа осим рамена. Кад наместим да не видим рамена онда не видим тачно иза мене него мало укосо, једва 'вата врх кофера. И још нешто, јел они морају толико да вибрирају преко 90-100? Мени су толико мутни да видим само обрисе иза и светла која играју лево-десно. Кад уђем у насеље и смањим брзину, проблегам, као да пређем у FullHD режим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu fabricki, nemam ni jedan od gore navedenih problema.. Metni neki aftermarket.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 20, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јел имао још неко проблем са ретровизорима? Не видим ништа осим рамена. Кад наместим да не видим рамена онда не видим тачно иза мене него мало укосо, једва 'вата врх кофера. И још нешто, јел они морају толико да вибрирају преко 90-100? Мени су толико мутни да видим само обрисе иза и светла која играју лево-десно. Кад уђем у насеље и смањим брзину, проблегам, као да пређем у FullHD режим Ja sam sigurno siri ( i visociji ) od tebe i dobro vidim iza na mojim originalnim ( fabrickim ) retrovizorima na TDM-u. Sve je u dobrom podesavanju retrovizora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Је*ем ли га, није то толико лоше да баш ништа не видим, али да бих видео баш како желим морам мало раме да савијем ка унутра. Играо сам се са подешавањем, али никако да добијем да буде то то. Питам се и ја како је ширима од мене, али мени на сваком мотору помало сметају рамена. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas ne mozes da ih nastelujes, imas ne tako skupe tzv. mirror extenders koji se montiraju na postojece nosace a pomere retrovizore na gore i napolje. Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Novembar 20, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje posirok I retrovizori su mi ok I veoma su mirni. Slican problem imam na XT 660 Z, kad spustim dlan na kuciste retrovizora slika se smiri. Mislim da je problem pozadina stakla. Osim zamene istih nevidim resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Novembar 20, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Јел имао још неко проблем са ретровизорима? Не видим ништа осим рамена. Кад наместим да не видим рамена онда не видим тачно иза мене него мало укосо, једва 'вата врх кофера. И још нешто, јел они морају толико да вибрирају преко 90-100? Мени су толико мутни да видим само обрисе иза и светла која играју лево-десно. Кад уђем у насеље и смањим брзину, проблегам, као да пређем у FullHD режим Takodje sam imao taj problem,imas dve vrste retrovizora a na tvom 4cn modelu bi trebali biti sa konveksnim ogledalom dok 3vd ima ravno,mozda su nekada zamenjena pa je ocajno za voznju. Ja sam problem resio stavljanjem fazerovih retrovizora na masku (meni lepo ali stvar ukusa) imam odlican pregled sa obe strane sto mi je veoma bitno ma sta vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 20, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Neispravni su retrovizori, ogledala ti mnogo vibriraju (olabavila su se), a to ne bi smelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 332 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neispravni su retrovizori, ogledala ti mnogo vibriraju (olabavila su se), a to ne bi smelo. Tako je. Ali stoji da bih i ja voleo malo širi pogled unazad, dobar deo retrovizora mi zauzimaju ramena, posebno kada nosim touring jaknu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 21, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas ne mozes da ih nastelujes, imas ne tako skupe tzv. mirror extenders koji se montiraju na postojece nosace a pomere retrovizore na gore i napolje. Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk U tom slucaju samo ovo vam je resenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 23, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/givi-vingrack-i-3kofera-26632635-oglas.htm?filter_id=#photoBig i koferi i akrapovic su mi visak...stavljam nesto sasvim drugo na motor pa kome treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12479 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 7291 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super cena za prtljag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 24, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa,neznam dal je super ali za forumaše ide dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano Novembar 24, 2015 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ znam ja da je super , obzirom da samo ova Givi Maxia Monokey kosta kao pola levog bubrega.....i to bez nosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...